Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Хоћеш да те ја нервирам? У томе сам најјача  whackado  whackado

Ma jok!Sad si mi još i ulepšala noć,jer si tu  4chsmu1 joooj:) 4chsmu1
:cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje::( greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

кад се не причестим, поједем себе.  :cmizdrenje:

Можда боље себе него друге.
дође му исто зар не?

како љубим себе, тако и другог ...

Подели на овим сајтовима

Конквистадор, ПЕС понекад зна да исфрустрира, НБА Лајв. Све понекад кад баш не иде.  :cmizdrenje:

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Nervira me sto je ovaj covek neprekidno sa nama, sto nece da ode i vodi svoj zivot,oo, ovoga se do sada nisam setila da se izjadam "papiru" (a kakva vajda, meni treba konkretno resenje, tj.odlazak doticne osobe paa, bar na godinu dana apsolutno),zivi na nasoj grbaci a moze da radi, ali ne, on ne mrda iz nase kuce, iz nase dnevne sobe, ziv, zdrav i ne izlazi covek nigde, briga njega sto tu zivimo;vladika Porfirije se poziva na nekoga, ali ne Svetoga, da prema netolerantnima ne treba biti tolerantan,Gospode pomiluj

Подели на овим сајтовима

Надменост, похлепа и уображеност.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...