звечанац Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 molim te nemoj me zvati sestro , nista licno .please. После десетоминутог размишљања, молба је УСВОЈЕНА! dada dada 4chsmu1 Е, Звечанац, нервира ме што морам да ти дам још једну захвалницу јер си много добар... 0203_cool 0409_feel Тек сад видим коментар. Јаој, душо, па немој да се устручаваш prst ka dole .....Само ти настави да дајеш захвалнице. :( 0102_laugh Хвала на комплименту... dada Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 kada jedem jedem jedem i utanem od stola i dalje sam gladna Зато што размишљаш о храни ... ne nego o bubamari. То је симптом емотивне неуравнотежености. 0203_cool ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Lenjost Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ne smem da kažem “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ne smem da kažem Ма ајде, ми ти дођемо друга породица ! Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Лицемерство,предрасуде и лаж Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Лицемерство,предрасуде и лаж 7896634 Ја бих само још додала гордост! leteti Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ne smem da kažem Ма ајде, ми ти дођемо друга породица ! leteti “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ne smem da kažem leteti Ма ајде, ми ти дођемо друга породица ! leteti leteti само се ти држи Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ne smem da kažem leteti Ма ајде, ми ти дођемо друга породица ! leteti leteti leteti само се ти држи bliss jeeee leteti leteti “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Анчи,шти си тако мистериозна? 0203_cool.mislise.А ди нам је Марти .mislise.Опет у неким буџацима 0102_laugh 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Анчи,шти си тако мистериозна? whackado.mislise.А ди нам је Марти 0442_feelОпет у неким буџацима .mislise. 0203_cool Ма нешто је вечерас мутно .... whackado Марти.... одлутаоооо 0102_laugh Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ма де мутно,видиш да влада расуло,свако на своју страну,само ти и ја зврндамо 0102_laugh .mislise. 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ma i ja sam tu...i ništa me ne nervira više...prošlo me 0102_laugh .mislise. 0442_feel dođe i prođe,oblačić..duneš i rasturiš ga u paramparčad. 0203_cool whackado “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ма де мутно,видиш да влада расуло,свако на своју страну,само ти и ја зврндамо whackado 319.gif 319.gif Samo mi, ali evo i Anastasijeee!!! 0102_laugh whackado .mislise. 0442_feel Evo za moje sekane 0203_cool whackado Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука