Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

Слажем се, у праву си нема шта....Али ја мислим да је много већа корист ако идеш на такмичење, него ако си у неком клану....зар не?  0205_whistling

Битно је да уживаш  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Temperatura...po malo me nervira  0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

нервира ме кад радим поподневну смену до 11 увече и онда два моја шефа крећу да се дописују преко мене до поноћи  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

нервира ме кад радим поподневну смену до 11 увече и онда два моја шефа крећу да се дописују преко мене до поноћи  :drugarstvo:

Što preko tebe se dopisuju?Jel nešto škakljivo u pitanju? sideways9
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=9044.msg411758#msg411758 date=1302742205]

нервира ме кад радим поподневну смену до 11 увече и онда два моја шефа крећу да се дописују преко мене до поноћи  greengrin

Što preko tebe se dopisuju?Jel nešto škakljivo u pitanju? greengrin

Ma nije sigurno, on bi voleo da je skakljivo, pa zato bleji duze i ceka...  0110_hahaha 0110_hahaha greengrin greengrin

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...