Бартендаз Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Слажем се, у праву си нема шта....Али ја мислим да је много већа корист ако идеш на такмичење, него ако си у неком клану....зар не? 0205_whistling Битно је да уживаш facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Temperatura...po malo me nervira 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Kad mi koči ovo soko ćelo sokiran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Ništa,smirenje doživeh sokiran klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 нервира ме кад радим поподневну смену до 11 увече и онда два моја шефа крећу да се дописују преко мене до поноћи клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 нервира ме кад радим поподневну смену до 11 увече и онда два моја шефа крећу да се дописују преко мене до поноћи Što preko tebe se dopisuju?Jel nešto škakljivo u pitanju? sideways9 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=9044.msg411758#msg411758 date=1302742205] нервира ме кад радим поподневну смену до 11 увече и онда два моја шефа крећу да се дописују преко мене до поноћи greengrin Što preko tebe se dopisuju?Jel nešto škakljivo u pitanju? greengrin Ma nije sigurno, on bi voleo da je skakljivo, pa zato bleji duze i ceka... 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin greengrin И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ћути тамо, воајеруууууу greengrin greengrin 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука