Zayron Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 @cejo mnogobanani Što si nedaš konačno jednom ime Čejo novopečeni, tako garant niko ne pozna o kom se radi. Nema šanse. :cheesy: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао? 4chsmu1 dada :cheesy: :cheesy: A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? 4chsmu1 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао? 0409_feel 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? 4chsmu1 Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао? greengrin leteti 4chsmu1 A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? bleh Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда 4chsmu1 Ој више са тим осмицама. :cheesy: Ђаба, брат мој......Са онаквом игром од пре неки дан, нећеш на на републичко да догураш..... dada 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао? greengrin leteti 4chsmu1 A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? bleh Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда 4chsmu1 Ој више са тим осмицама. :cheesy: Ђаба, брат мој......Са онаквом игром од пре неки дан, нећеш на на републичко да догураш..... dada 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Па ни ти се ниси показао нешто посебно.Ја бар био први на листи bleh Ма брате кад хоћеш има да играмо 1 на 1,само нађи сервер,ваљда си за толико способан. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао? bleh 4chsmu1 4chsmu1 A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? bleh Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда dada Ој више са тим осмицама. :cheesy: Ђаба, брат мој......Са онаквом игром од пре неки дан, нећеш на на републичко да догураш..... 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh greengrin Па ни ти се ниси показао нешто посебно.Ја бар био први на листи :cheesy: Ма брате кад хоћеш има да играмо 1 на 1,само нађи сервер,ваљда си за толико способан. bleh Види га немо' се примаш 4chsmu1.....Одличан си био, бре. Мала спрдња, живота ми. :bla: leteti Што се 1 вс 1 тиче, прошло је моје време. Нисам више онај стари. Ех кад се само сетим како су само падале главе. Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Ууу и ја кад се сетим по 8 цв а дневно stadaradim greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Ууу и ја кад се сетим по 8 цв а дневно smej.gif facenew22222222 Еее, се сећаш тога.....? А сад дошло време да један Барт има бољи скор од мене. ааааааа ekstra Ћу се изједем од муке. ekstra Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Ууу и ја кад се сетим по 8 цв а дневно smej.gif facenew22222222 Еее, се сећаш тога.....? А сад дошло време да један Барт има бољи скор од мене. ааааааа smej.gif Ћу се изједем од муке. ekstra Па тај Барт је играо са проовима у клану,док је Звечанац просипао хедове на ботовске сервере ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 facenew22222222 ekstra ekstra smej.gif smej.gif :nene: Вараш се, пријатељу....Довољно је кад ти кажем да сам два пута био на такмичење у ЦС. Лично са твојим Делијама из Звечана. bleh Е сад ко зна који је то клан био, можда је био довољан само за потапање купуса...... .mislise. 4chsmu1 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 facenew22222222 ekstra ekstra smej.gif smej.gif bleh Вараш се, пријатељу....Довољно је кад ти кажем да сам два пута био на такмичење у ЦС. Лично са твојим Делијама из Звечана. bleh Е сад ко зна који је то клан био, можда је био довољан само за потапање купуса...... 4chsmu1 Па и за потапање купуса,па је био кориснији од твог значи .mislise. Брате данас свако може да оде на турнир,ништа посебно dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Да, брате, исто тако било који бот може да има клан..... ekstra facenew22222222 ekstra Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Да, брате, исто тако било који бот може да има клан..... not_i 0203_cool eheeeej Па зато ја немам.Али то што праве ботови нису никакви "кланови",само њихово паљење да имају неку екипицу.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Слажем се, у праву си нема шта....Али ја мислим да је много већа корист ако идеш на такмичење, него ако си у неком клану....зар не? 0203_cool Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Тренутно могу да ме изнервирају људи који прво гледају друге па онда себе, који су незахвални и не умију да се радују туђој срећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука