Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао?  4chsmu1

dada :cheesy: :cheesy:

A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? 4chsmu1

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао?  0409_feel

0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling

A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? 4chsmu1

Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао?  greengrin

leteti 7896634 4chsmu1

A kad si ti znao da igrash, samo mi to reci.....? bleh

Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда  4chsmu1

Ој више са тим осмицама. :cheesy: Ђаба, брат мој......Са онаквом игром од пре неки дан, нећеш на на републичко да догураш.....  dada 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао?  greengrin

leteti 7896634 4chsmu1

Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда  4chsmu1

Ој више са тим осмицама. :cheesy: Ђаба, брат мој......Са онаквом игром од пре неки дан, нећеш на на републичко да догураш.....  dada 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Па ни ти се ниси показао нешто посебно.Ја бар био први на листи  bleh Ма брате кад хоћеш има да играмо 1 на 1,само нађи сервер,ваљда си за толико способан.  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Нервира ме што не могу да се вратим у форму на цс-у..зашто сам престао?  bleh

7896634 4chsmu1 4chsmu1

Па не знам шта сам 8 прошлих година тренирао..?Кликере можда  dada

Ој више са тим осмицама. :cheesy: Ђаба, брат мој......Са онаквом игром од пре неки дан, нећеш на на републичко да догураш.....  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh greengrin

Па ни ти се ниси показао нешто посебно.Ја бар био први на листи  :cheesy: Ма брате кад хоћеш има да играмо 1 на 1,само нађи сервер,ваљда си за толико способан.  bleh

Види га немо' се примаш 4chsmu1.....Одличан си био, бре. Мала спрдња, живота ми.  :bla:  leteti

Што се 1 вс 1 тиче, прошло је моје време. Нисам више онај стари. Ех кад се само сетим како су само падале главе. :(

Подели на овим сајтовима

Ууу и ја кад се сетим по 8 цв а дневно  smej.gif  facenew22222222

Еее, се сећаш тога.....? А сад дошло време да један Барт има бољи скор од мене. ааааааа ekstra Ћу се изједем од муке. ekstra

Подели на овим сајтовима

Ууу и ја кад се сетим по 8 цв а дневно  smej.gif  facenew22222222

Еее, се сећаш тога.....? А сад дошло време да један Барт има бољи скор од мене. ааааааа smej.gif Ћу се изједем од муке. ekstra

Па тај Барт је играо са проовима у клану,док је Звечанац просипао хедове на ботовске сервере  ekstra

Подели на овим сајтовима

facenew22222222 ekstra ekstra smej.gif smej.gif

:nene: :nene: Вараш се, пријатељу....Довољно је кад ти кажем да сам два пута био на такмичење у ЦС. Лично са твојим Делијама из Звечана. bleh Е сад ко зна који је то клан био, можда је био довољан само за потапање купуса...... .mislise. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

facenew22222222 ekstra ekstra smej.gif smej.gif

bleh :nene: Вараш се, пријатељу....Довољно је кад ти кажем да сам два пута био на такмичење у ЦС. Лично са твојим Делијама из Звечана. bleh Е сад ко зна који је то клан био, можда је био довољан само за потапање купуса...... 4chsmu1 :nene:

Па и за потапање купуса,па је био кориснији од твог значи  .mislise. Брате данас свако може да оде на турнир,ништа посебно  dada  :nene:

Подели на овим сајтовима

Да, брате, исто тако било који бот може да има клан..... ekstra  facenew22222222 ekstra

Подели на овим сајтовима

Да, брате, исто тако било који бот може да има клан..... not_i  0203_cool eheeeej

Па зато ја немам.Али то што праве ботови нису никакви "кланови",само њихово паљење да имају неку екипицу..

Подели на овим сајтовима

Слажем се, у праву си нема шта....Али ја мислим да је много већа корист ако идеш на такмичење, него ако си у неком клану....зар не?  0203_cool

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...