kirios1 Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 da, zamislite protiv moje, ali stos je u tome sto nije i protiv muzevljeve(jer je doticni sa njegove strane), tj.ne verujem da je i on bas nesto 0110_hahaha zbog toga, ali eto, moja se ne uvazava... , meni je npr.glupo da otvoreno pokazem netrpeljivost, moj dragi nema problem sa tim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 da, zamislite protiv moje, ali stos je u tome sto nije i protiv muzevljeve(jer je doticni sa njegove strane), tj.ne verujem da je i on bas nesto 0110_hahaha zbog toga, ali eto, moja se ne uvazava... 0110_hahaha, meni je npr.glupo da otvoreno pokazem netrpeljivost, moj dragi nema problem sa timЈедино што могу да ти кажем јесте да ћутиш и молиш се за смирење и та особа ће отићи.Можда ти је дата као искушење, размисли о томе да не чиниш тој особи него чиниш милосрђе или послушање мужу и смирићеш се... Јер, шта има важније од ваше слоге и мира у кући, а Бог види па ће се и теби неко наћи ако ти буде некада потребно,,, А, уствари хоћу да кажем...немој имати камено срце него буди добра БОГА РАДИ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 molim te nemoj me zvati sestro , nista licno После десетоминутог размишљања, молба је УСВОЈЕНА! 4chsmu1 0304_smile4 0110_hahaha eto vidis kako mozemo fino 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 kad nekoga sretnes i taj neko kao iz vedra neba pocinje da prica da posti par dana ovu nedelju ili postili su onda i onda, bez da bilo ko pitao sta il o postu pricao, svakoga posta bar jedna osoba ce mi to reci iz vedra neba bubati kako posti,neznam dalme nervira to toliko da uvijeka i naidjem na tako nesto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Што се бре нервирате? Сад се ја нервирам што се ви нервирате 0203_cool e tooooooo je slodarnost....0203_cool))))))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 molim te nemoj me zvati sestro , nista licno После десетоминутог размишљања, молба је УСВОЈЕНА! 1327_womens 1335_womens confused Е, Звечанац, нервира ме што морам да ти дам још једну захвалницу јер си много добар... 0203_cool 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Немојте људи,ко Бога вас молим (што рекоше у познатоме филму).Ево за све вас 0442_feel smej.gif 319.gif 1414_feel winter 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Mnogi misle da znaju sve o pravoslavnoj veri!!!! Poseduju vece znanje od svakog drugog.... Svaka baba zna vise od klirika ekstra Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Поздрљав бакама(ево мало да се и она одморе).Саро,код мене их има море,тако да знам о чему причаш... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Поздрљав бакама(ево мало да се и она одморе).Саро,код мене их има море,тако да знам о чему причаш... Поздрављам их и ја klapklap Непоправљиве су.... 1000000001010 Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ništa. Mirna sam k'o bubica. Mužu sam danas rekla da mi je svejedno šta priča i da me ništa ne može uznemiriti. I bi tako. 1000000001010 Ma stvarno sam kul, hoću da se uštinem da vidim da li sam to stvarno ja. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Мада смех и љубав лече све ! 1000000001010 Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Мада смех и љубав лече све ! 1000000001010 Tako je. Eto, on danas nije bio nešto raspoložen ali sam ga ja zarazila. Počeo je da me zove Lurditas po onoj ženi iz "Seranovih" koje je vernica. :cheesy:Ne podsmeva mi se- naprotiv, kaže samo ti idi u crkvu, super je što nisi više onako svadljiva (a bila sam žika-živac ranije klapklap). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Мада смех и љубав лече све ! :group111: Tako je. Eto, on danas nije bio nešto raspoložen ali sam ga ja zarazila. Počeo je da me zove Lurditas po onoj ženi iz "Seranovih" koje je vernica. :cheesy:Ne podsmeva mi se- naprotiv, kaže samo ti idi u crkvu, super je što nisi više onako svadljiva (a bila sam žika-živac ranije 0442_feel). Увек је ту неко да зарази. stadaradim Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Нервира ме то што се све чешће свађам с телевизором! 0102_laugh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука