Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

da, zamislite protiv moje, ali stos je u tome sto nije i protiv muzevljeve(jer je doticni sa njegove strane), tj.ne verujem da je i on bas nesto 0110_hahaha zbog toga, ali eto, moja se ne uvazava... 0110_hahaha, meni je npr.glupo da otvoreno pokazem netrpeljivost, moj dragi nema problem sa tim

Једино што могу да ти кажем јесте да ћутиш и молиш се за смирење и та особа ће отићи.

Можда ти је дата као искушење, размисли о томе да не чиниш тој особи него чиниш милосрђе или послушање мужу и смирићеш се...

Јер, шта има важније од ваше слоге и мира у кући, а Бог види па ће се и теби неко наћи ако ти буде некада потребно,,,

А, уствари хоћу да кажем...немој имати камено срце него буди добра БОГА РАДИ. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

kad nekoga sretnes i taj neko kao iz vedra neba  pocinje da prica  da posti par dana  ovu nedelju ili postili su onda i onda, bez da bilo ko pitao sta  il o postu pricao, svakoga posta bar jedna osoba ce mi to reci iz vedra neba bubati kako posti,neznam dalme nervira to toliko  da  uvijeka i naidjem na tako  nesto

Подели на овим сајтовима

molim te nemoj me zvati sestro , nista licno confused1

После десетоминутог размишљања, молба је УСВОЈЕНА!  1327_womens 1335_womens  confused

Е, Звечанац, нервира ме што морам да ти дам још једну захвалницу јер си много добар... 0203_cool 0203_cool
Подели на овим сајтовима

Немојте људи,ко Бога вас молим (што рекоше у познатоме филму).Ево за све вас  0442_feel smej.gif 319.gif 1414_feel winter 4chsmu1

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Mnogi misle da znaju sve o pravoslavnoj veri!!!!

Poseduju vece znanje od svakog drugog....

Svaka baba zna vise od klirika  ekstra

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Поздрљав бакамаПостављена слика(ево мало да се и она одморе).Саро,код мене их има море,тако да знам о чему причаш...

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Поздрљав бакамаПостављена слика(ево мало да се и она одморе).Саро,код мене их има море,тако да знам о чему причаш...

Поздрављам их и ја  klapklap

Непоправљиве су.... 1000000001010

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Подели на овим сајтовима

Мада смех и љубав лече све !  1000000001010

Tako je. Eto, on danas nije bio nešto raspoložen ali sam ga ja zarazila. Počeo je da me zove Lurditas po onoj ženi iz "Seranovih" koje je vernica.  :cheesy:Ne podsmeva mi se- naprotiv, kaže samo ti idi u crkvu, super je što nisi više onako svadljiva (a bila sam žika-živac ranije klapklap).

Подели на овим сајтовима

Мада смех и љубав лече све !  :group111:

Tako je. Eto, on danas nije bio nešto raspoložen ali sam ga ja zarazila. Počeo je da me zove Lurditas po onoj ženi iz "Seranovih" koje je vernica.  :cheesy:Ne podsmeva mi se- naprotiv, kaže samo ti idi u crkvu, super je što nisi više onako svadljiva (a bila sam žika-živac ranije 0442_feel).

Увек је ту неко да  зарази.  stadaradim

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...