Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Pa koliko vidim ti si nas SAKRIVENE vredjao, ali i ne marim za to.

I svakako cu ovde da stanem sa daljom pricom, jer je vec sad besmislena.

A za takvu nemam ni volje ni vremena...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@@Презвитер Дарко Јелић,

moram priznati da se slažem sa vama.

Nije lako pisati na sajtu a da se zna ko si i šta si,to je bar moje iskustvo.

Подели на овим сајтовима

@@Жељко,

Значи, чика Жељко, ништа од моје жеље? Добро, у реду је.

Једино могу да ти вратим стари ник нејм.

Знаш, знам ја да има турака ( арапа и свих других оријенталних народа) који су православци, чак и Хасана, мислим причам ти ово да не буде забуне. Ал некако оних 500 година... хм... знаш како је...

Подели на овим сајтовима

Како беше јединица за запаљиву тему - паљевина? Е овде је левел преко 1000 тренутно. Само фали Рус да дође и запали упаљач изнад шахте у којој цури гас.

azpgrpv460sa.gif

Немојте шта замјерит', али форум треба да буде утолико озбиљан уколико нас надграђује. Свађом се све обесмишљава. То је друга крајност у односу на ону која багателише све. 

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

pre nekoliko godina ovde se otvorila tema budite ipostasi.....ličnost sa imenom i prezimenom.

ja rekao veće praznoslovlje od ovog ne videh i boooom po mojoj glavi dobro da su je sve vreme promašivali ali ajde de.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Једино могу да ти вратим стари ник нејм.

Знаш, знам ја да има турака ( арапа и свих других оријенталних народа) који су православци, чак и Хасана, мислим причам ти ово да не буде забуне. Ал некако оних 500 година... хм... знаш како је...

Улажем молбу да се поступи по жељи овог члана. Ако смо са светом и у свету, и наше жене могу да гледају турце, 'оћу турце ондак и на воруму.. Поготово ваке паметне суфлије, сутлије , какогот...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Можда да се преко БИА омогући логовање..уз приступ БИА серверу уз матични број

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Можда да се преко БИА омогући логовање..уз приступ БИА серверу уз матични број

Imao sam ja sa drugom "ideju" da se tako nešto napravi, sa vladama država da se potpiše neki sporazum, da oni daju informacije, i da se napravi društvena mreža bez lažnih profila. Onaj za koga se predstavljaš taj si. Ono lepo je tako maštati o nemogućim stvarima.

Подели на овим сајтовима

Imao sam ja sa drugom "ideju" da se tako nešto napravi, sa vladama država da se potpiše neki sporazum, da oni daju informacije, i da se napravi društvena mreža bez lažnih profila. Onaj za koga se predstavljaš taj si. Ono lepo je tako maštati o nemogućim stvarima.

пропали би за месец дана

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Mnogima nije jasno da akronimi nisu nikakvo skrivanje i maskiranje nego naprotiv otkrivanje i kazivanje o najdubljim aspektima svoje licnosti koje u fizickom svetu nikad i nikako ne mogu biti iskazani kako zbog socioloskih tako i licnih psiholoskih blokada koje imamo u komunikaciji mimo interneta. Internet je takav mediji da omogucava da covek sa jedinstvenim akronimom i avatarom kaze o sebi mnogo vise nego da deset dana nekome prica o sebi negde van interneta. Ovo ne ocekujem da razumeju, bar ne odmah, ljudi koji nisu od samog pocetka razvoja socijalnih mreza forumi, IRC bili na istim (kao ucescnici ili urednici svejddno) kada nije bilo multimedijalno buma. Tada nije bilo postavljanja YT klipova nije bilo deljenja na fejsu nego ako si na forumu ili ircu imas svoj unikantni akronim i stil pisanja. A kad se nakon duzeg druzenja pod takvim okruzenjem pojedini ljudi iz tih mreza i upoznaju u fizickom svetu shvate da su njihovi manifesti na internetu sa sve avatarom, akronimom i specificnom stilom pisanje otkrili mnogo vise jedno o drugom nego da su pricali licem u lice godinu dana. To, kao i mnogo druge genijalne stvari je kontraintuitivno i ljudim je u pocetku tesko shvatiti i prihvatili ali ko se malo vise udubi vidi da je to tako. Internet je tako ustrojen i nasa psiha je tako evoluirala da se na internetu akronimom i avatarom otrkivamo mnogo bolje nego pravim imenom i licnom slikom.   Ovo je vise puta receno da to nije pravilo i obaveza nego preporuka i to je sasvim ok ko tako misli. Ali se uvek nadje neko da tu zapocne pricu o skrivanju i maskiranju. Zato rekoh da napisem da to nije nuzno slucaj cak naprotiv.

Подели на овим сајтовима

kad već pravoslavac nije izmislio internet barem da ga (internet) prilagodimo pravoslavlju... imena na sunce ili vas Bog ne poznaje LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

@Aquilius Cratus

Slusaj orle, a jesi ti siguran da je tako kako kazes?

Mozda se ti ipak skrivas jer se plasis, a mozda imas komplex i nezadovoljan si sobom (i predsobljem)? grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...