Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Моли Вас, г. Дејане, можете ли да проверите да ли је овај наш Брат једини Марко Микић на овоме форуму?

Ако није, ја, заиста, не видим у чему је проблем...

Подели на овим сајтовима

Pa mrze me vec ovi sto nisam stavio a kako da stavim kad nisam jedini Marko?

Не знам о каквој мржњи причаш, али дај да будем још мало конкрентији.

Корисничко име "Марко" је заузето, па не можеш ни надимак користити.

Корисничко име "Marko" је заузето, па не можеш ни за ово користити надимак.

Корисничка имена "Марко Микић" и "Marko Mikić" нису заузета и на једно од њих можеш да се слободно региструјеш, или да већ постојеће "Volim_Sina_Božijeg" преименујеш у једно од та два.

Дакле већ регистроване "Марко", као и "Marko", именом Марко Микић или Mаrko Mikić не можеш потиснути ни технички, а ни морално, јер се њих то не тиче.

Јел сад јасније?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Prastajte djakone Nenade nisam ja potegao ovu temu ja takve stvari nisam ni primecivao do sada.

Nasao sam se prozvan jer nisam bio dovoljno brzzzzzzzzz da otvorim nalog pod krstenim imenom Marko.

I vrlo mi je tesko palo mada to vidim vecini ne znaci nista. Kad neko vidi ime Marko pita verovatno Boga

ko je taj Marko. Kad neko vidi ime naziv  kako god osecanja kojeg nosim u sebi verovatno ce opet Boga pitati

koje je to osecanje tacno. Izvor poreklo i sve ostalo. Nisam jedini pa ako blagoslovite ja bih stavio tri tackice

samo u ime naloga .    Prastaj na ostrini nije namenjena da udari i da razbije.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Добро, а што је проблем да се користи никнејм? Од кад постоји интернет (а и нешто пре тога) потоје и никнејмм и пасворд као низ карактера који служи за аутентификацију и лог-ин. Интернет као медиј има своје протоколе и обичаје који немају неку дубљу духовну, већ првенствено техничку конотацију.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Mileva nije Mileva - naravno, brat Ulični to zna, a zna i većina članova koji borave češće ovdje. Razlog? Pa lične je prirode, i istina je da sam imala neprijatnosti kada sam se registrovala pod ličnim imenom, i zbog toga sam odlučila da to ne radim. Osoba iz mog privatnog života je zloupotrebljavala protiv mene postove koje sam pisala, i zagorčavala mi život. Ne krijem ko sam, samo nemam volje ni snage da se borim, ako baš ne moram.

Naravno bilo bi lijepo da se potpisujemo punim imenom, ali ako to stvara nevolje, ne vidim zašto ne bismo koristili nikove?!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Идеја је да чланови слободно постављају своје име као никнејм овде јер на тај начим показујемо више ствари :

+да лично стојимо из онога што је написано

+да нема потребе да се кријемо из никова

+да јесмо личности

+да не кријемо ништа и да нисмо неки завереници против Цркве

+да не подржавамо праксу неких расколничких сајтова где се иза никова крију и нападају и руже име своје Цркве и своје јерархије

+на овај начин желимо да подигнемо ниво сваке одговорности иза сваке написане речи и дијалога јер када би се отворено знало ко је ко мање би било верђања, предрасуда и др.

Ето то су само неки од разлога...

0102_laugh

Љубичице, питали сте да ли је обавезно постављање имена, наравно да није али ми препоручујемо...

1000000001010

Подели на овим сајтовима

Идеја је да чланови слободно постављају своје име као никнејм овде јер на тај начим показујемо више ствари :

+да лично стојимо из онога што је написано

+да нема потребе да се кријемо из никова

+да јесмо личности

+да не кријемо ништа и да нисмо неки завереници против Цркве

+да не подржавамо праксу неких расколничких сајтова где се иза никова крију и нападају и руже име своје Цркве и своје јерархије

+на овај начин желимо да подигнемо ниво сваке одговорности иза сваке написане речи и дијалога јер када би се отворено знало ко је ко мање би било верђања, предрасуда и др.

Ето то су само неки од разлога...

greengrin

''Можда ће нас по том списку

опет бацат у Коритску''

Ђорђо Сладоје - РОДОСЛОВ

Подели на овим сајтовима

Hvala brate 0304_smile4

Cekacu Blagoslov od djakona pa cu postupiti tako.

Причекајте, ипак, благослов од некога ко је властан да их даје.

Или, бар, од некога коме је стало мало више до ове играрије него што је мени...

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Malo je nerealno i prilično nezahvalno nekada pričati sa ljudima koji stoje iza svojih nadimaka, i tako nastupaju na forumu. 

Pre svega mislim na naciste i dežurne kontraše. 

Lako je nastupati sa pozicija mržnje i proganjati virtuelnu elitu, krijući se iza nadimka. Ukazivati na neke probleme, pljuckajući iz udobnosti radne stolice. 

Kada bi se utvrdilo da se radi o nekim tamo "klincima" indoktriniranim ratnim pokličima haških zatvorenika, (a da su pri tom za srpstvo i Srbiju čuli tek u poslednjih 10 godina, na stadionima i školama), svakako da njihove reči i naci prozivke bi bile istopljene kao sneg u kotlu. 

Pljuvači po homoseksualcima, koji su prvu zrelost sticali lupajući čvengere nekom feminiziranom drugaru iz odelenja, a bežali kad bi ih devojčica gledala direktno u oči. 

O kako je lepo takvima sedeti na ŽRU i bockati teletabiskim komentarima.

Ne samo, radi nacista, nego uopšteno ovako razmišljam koliko je svrsishodno imati imenom i prezimenom sagovornika na forumu. 

Svaka čast ekipi administratora i moderatora koji se prikazuju svojim imenima... Bićko, Milojkov, Žeki, pop naravno ... jer mislim da je to bar osnovni kriterijum na forumu koji bi trebalo da postoji. Da se admin-modovi ne kriju. 

E sad bilo bi to veoma lepo i za članove, ali eto da vidimo kako teče ovo glasanje, pa da damo neke zaključke, da ne bude na pamet. 

Razumem naravno svakog ko se predstavlja nekim apstraktinim imenom. I sam imam takvo. Sad što mene pola forumaša zna lično to je druga stvar, koja nije relevantna za ovo pitanje iz glasanja. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...