Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Na osnovu svega ja zakljucujem da su nam babe definitivno date da bi trenirali trpljenje...heheh....kada sam ja pocela dublje da ulazim u ceo ovaj brod hriscanstva koji plovi prvo sto mi je rekao svestenik je da ne slusam babe.....  0104_cheesy

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

И да додам: Љубав подразумева и одговорност према ономе кога волимо. То знчи да тога кога волимо нећемо повређивати, унесрећавати, већ ћемо га чинити радосним. Ако, пак, учинимо нешто нажао ономе кога истински волимо, шта ћемо радити? Па нормало, молићемо га за опроштај, јер нам је стало до њега. Преклињаћемо, плакаћемо и чекати да нам опрости и нећемо никад одустати, опет ако га искрено  волимо. Е, опет све ово поставите на план вере и биће вам, надам се, мало јаснија Света Тајна покајања.

Подели на овим сајтовима

? ?? ?????: ????? ??????????? ? ??????????? ????? ????? ???? ??????. ?? ???? ?? ???? ???? ?????? ?????? ???????????, ????????????, ??? ???? ?? ?????? ????????. ???, ???, ??????? ????? ????? ????? ???? ???????? ??????, ??? ???? ??????? ?? ???????, ???????? ?? ?? ????????, ??? ??? ?? ????? ?? ????. ????????????, ????????? ? ?????? ?? ??? ??????? ? ?????? ????? ????????, ???? ??? ?? ???????  ??????. ?, ???? ??? ??? ????????? ?? ???? ???? ? ???? ???, ????? ??, ???? ??????? ????? ????? ????????.

da,mi kao sinovi Bozji volimo Boga svim srcem svojim,svom dusom svojom,svim umom svojim, i ne zelimo da gresimo jer ga volimo jer kad god mi zgresimo mi ustvari rastuzimo Boga...bivamo tada ljuti na sebe,placemo i molimo za oprostaj,kajemo se....

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

a sto se tice valja se/ne valja se...kako rece Vladika Nikolaj - lako je nauciti zivotinju, lako je nauciti prostaka, ali je tesko nauciti onoga, ko je nenaucen vec postao ucitelj drugima...

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Насмеја ме ова баба што оће и она да окади покојника,

кад већ домаћин неће а слуша неког тамо попа

који и онако слабо зна о тим стварима  klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif :)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

иначе, подсети ме - кад кренеш негде а не знаш пут, не ваља се питати жену која иде полако или живи ту. ваља се питати мушкарац.  :)

жена ће ти рећи три или четри пута како да стигнеш и има да ти толико заврти мозак, да сигуно нећеш бити сигуран да ли крајеви завршавају на истом месту, јошш ће ти оставити и избор да бираш између збуњености или лудила  pravilaa

ако питаш мушкарца, упутиће те до следећег мушкарца или тачно тамо где треба да стигнеш.  0102_laugh

ево већ видим небо како се црни од летећег дрвља, камења и отровних стрелица 0705_read

пс хтедох да ставим неку слику од Милића од Мачве, ал реко да искулирам  8084.gif

Подели на овим сајтовима

0102_laugh 0705_read pravilaa

samo napred Medooo klapklap ljut ljut

Ja volim one njegove balvane, pa me secite ljut.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> 8084.gif

srodila sam se sa njima ljut 0104_cheesy

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

Да, да , кандило је оно што у американским филмовима кажу за уличну расвету(кендллајт) а кадионица је реч настала од речи кладионица па је то само неки локални изговор изгубио он л.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...