DYNABLASTER Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Vracare i gatare su sitne ribe, tj. kroz njih se ne postize bas neka kolicina, evo kako se to radi masovno, ciljna grupa su deca i mladi, na kojima svet ostaje uzevsi u obzir da je pola od ovoga pogresna interpretacija sastavljaca klipa, ostaje druga polovina... ko je obratio paznju, bez nekog dubljeg zalazenja i proucavanja, njemu je jasno, kome nije jasno, mozes da mu das kolko god oces dokaza, nece mu ni tad biti jasno... A evo kako je bilo pre nekih 30ak godina Za nekih jos 30ak godina moze da se ocekuje sodoma & gomora i ponovno dizanje vavilona u tehnomatrix izdanju. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ма Лазара однели анђели, а онај богаташ завршио у паклу. Нисам се лепо изјаснио Колико сам ја обавештен обојица су били у шеолу. Само је Лазар био у "Наручју Авраама" а буржуј није и делила их је провалија. Berkut је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Колико сам ја обавештен обојица су били у шеолу. Само је Лазар био у "Наручју Авраама" а буржуј није и делила их је провалија. Да, али ту се опет не спомињу никаква митарства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Да, али ту се опет не спомињу никаква митарства. Па кад нису ишли на небо него под земљу . Сасвим су дакле другачије дестинације. Шеол је био пакао, зашто би демони правили претрес на путу до пакла? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Vestice, magovi,gatare su srecom ograniceni ljudskom prirodom i naravno da nemaju nikakve nadprirodne moci. Nemocni su ako ne "procuri informacija". Tek tada postoji opasnost dobrih majstorskih "glumaca" tipa "slucajni susret" i naravno da su takve dushe postale bliske djavolu. Ali recimo u ovom primeru kojeg pokusavam da generalizujem jer je savrseno do detalja opisan i moze da pomogne... vestice rade za novac i ceo dan smisljaju prevare obmane koje mogu biti pogubne za dushu ali to njih ne zanima vec samo jasna i dobra plata koja u ovom primeru nije bila 20 evra (naplatila se vise kod treceg lica) e pa sad ako mislimo da je trece lice sam djavo mislim da nije potpuno. Sreca ovde se govorilo o Leku tj. Lekaru Bogu Zivome. Niko ne moze da sazna nesto u vama ako to niste negde izrekli. Vestice magovi vracare su potpuno kriminalne pojave ogranicene ljudskom prirodom i kao takve sigurno ne mogu znati sta je u nasoj glavi. Tako da termin : Znala je i ono sto nikome nisam rekao. je za preispitivanje. Stacu ovde da ne ulazim u privatnost teksta koji je na korist i ne bi zeleo da ga zloupotrebim. Ali i u ovom primeru mozemo naci sledece Ko je uredio "slucajni susret" djavo ili ljudi? Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Vestice, magovi,gatare su srecom ograniceni ljudskom prirodom i naravno da nemaju nikakve nadprirodne moci. Nemocni su ako ne "procuri informacija". Tek tada postoji opasnost dobrih majstorskih "glumaca" tipa "slucajni susret" i naravno da su takve dushe postale bliske djavolu. Ali recimo u ovom primeru kojeg pokusavam da generalizujem jer je savrseno do detalja opisan i moze da pomogne... vestice rade za novac i ceo dan smisljaju prevare obmane koje mogu biti pogubne za dushu ali to njih ne zanima vec samo jasna i dobra plata koja u ovom primeru nije bila 20 evra (naplatila se vise kod treceg lica) e pa sad ako mislimo da je trece lice sam djavo mislim da nije potpuno. Sreca ovde se govorilo o Leku tj. Lekaru Bogu Zivome. Niko ne moze da sazna nesto u vama ako to niste negde izrekli. Vestice magovi vracare su potpuno kriminalne pojave ogranicene ljudskom prirodom i kao takve sigurno ne mogu znati sta je u nasoj glavi. Tako da termin : Znala je i ono sto nikome nisam rekao. je za preispitivanje. Stacu ovde da ne ulazim u privatnost teksta koji je na korist i ne bi zeleo da ga zloupotrebim. Ali i u ovom primeru mozemo naci sledece Ko je uredio "slucajni susret" djavo ili ljudi? Imam neki utisak da Vama niko nije proricao budućnost "uspešno".Odnosno, da Vam niko nije "pogodio" prošlost.Različiti su razlozi zbog kojih neko poveruje u gomilu neodređenih i obično nepovezanih crtica. Naš mozak i ima tu osobinu da traži neki logičan i već poznat okvir u koji smešta informacije koje vidi i/ili čuje. Međutim postoje ljudi koje opčinjava ta "moć proricanja",i ako se tome predaju svim svojim umom, postaju vremenom vrlo vešti u "čitanju "tuđih života. Ono čega nisu svesni, jeste da time svoju dušu zagađuju, i zaista nesrećni duboko u sebi. Mislim, da se ipak niste susreli sa nekom takvom osobom. Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Htela sam da istaknem to - da neće svi "proricati"za pare, pa ne moraju biti članovi kriminalnih grupa Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Htela sam da istaknem to - da neće svi "proricati"za pare, pa ne moraju biti članovi kriminalnih grupaA zasta ce proricati ? Stvarno pricas o magovima vesticama vracarama? Ili su to one komsinice sto sve znaju. Ova problematika je prisutna u koristoljublju i grand paradi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ne ja ne znam o vešticama i gatarama, ali sam drugaricama i njihovim drugaricama dugo gledala u šolju, i prema njihovim izjavama prilično tačno, e sad nemam baš nikakvu garanciju da je to pogađanje bilo srazmerno njihovom oduševljenju. Ali mi je majka moje drugarice priznala da sam sa prilično mnogo detalja pogodila njenoj prijateljici, koju sam videla samo jednom i nikad više, i bilo je još par primera koji su to potvrđivali... Ja sam to radila vrlo posvećeno, i svaki put kada bih tako "pogodila" osećala sam se potpuno isceđeno - psihički, i to nisam radila za novac, pre da bi zadivila svojim umećem, i jedina nagrada mi je bila izjava " vau kako si pogodila ". Tako devojčice uđu u te vode, kasnije se izgube, mene je dragi Bog spasao, nemam pojma kako. Dugo sam na ovom forumu, i pišem samo na temama o kojima znam samo iz ličnog iskustva, verujte nemam običaj da osporavam ničije stavove, ali zaista sam se pronašla u ovoj priči. Mene naravno nije gatara opteretila predviđanjima o budućnosti, ali su me često u snovima proganjali loši predosećaji vezani za mene ili meni bliske osobe, a osećaj da iščekivanja nečeg lošeg uz saznanje da to ne možete preduprediti je grozan. Kada sam se krstila - više me nisu progonili. Ne mora osoba zapasti mrežu nekih organizacija da bi skrajnula, može biti prosto željna ljubavi, a iz neznanja, ili već čega, krenuti pogrešnim putem i baš da zabrazdi.. Интегра and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ја сам зезно једну гатару, вели она мени оно класично "Да ти гатам" и вуче ме за мајицу и сад ја је неко време игнорисао а онда се окренем и уватим је за руку окренем јој длан и кажем "Е саћу ја теби да гатам". И укључим ти ја моје сензоре, а то су супер сензори и кад сам почо да јој причам гатара остала без текста, окаменила се. А онда на крају кад сам је добро истраумирао почела да лупа нешто типа "знам ја ко си ти, знам ја ко си ти!" Ајде реко не дави мачиће ни ја не знам ко сам ја баш ти знаш ко сам ја. У сваком случају ефекат изненађења је постигао своје, гатара је још дуго и дуго гледала за мном уплашена, истраумирана и зачуђена... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Срђан Ранђеловић, DYNABLASTER, Ђуро Станивук and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 si procitala tekst teme? Molim te ako jesi reci mi gde si se nasla ? bice smisla onda da nam darujes jos jedno iskustvo zla kojeg si se oslobodila. Vezano za ovu pricu ja tvrdim da su vracare magovi vestice ozbiljna kriminalna grupa i naravno da tu postoji po neki slobodan strelac ali brzo umre psihicki. I samo mi reci jesi li imala nadprirodne moci dok si "pogadjala" ili ne? I da li mislis da vestice magovi gatare imaju nadprirodne moci izvan ljudske prirode? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ne naravno da nemaju natprirodne moći, mislim da su instrumentalizovani, da se tome predaju iz neznanja čemu služe, i iz lažnog osećaja da imaju nekakvu moć, ali da služe nečastivom - služe. A ti meni reci poznaješ li nekog ko gata? Јанко је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Verovatno da sam bila jedan od tih slobodnih strelaca, na ivici duhovne smrti... Tako sam se osećala jako dugo... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Verovatno da sam bila jedan od tih slobodnih strelaca, na ivici duhovne smrti... Tako sam se osećala jako dugo...Meni su vaznije dushe poput tebe da ih bratski zagrlim zbog bola koji su doziveli i pokajanja koji u Carstvo uvodi. Vazno je razotkrivati lazi obmane i kriminalne prevare (novac) i duhovna groblja koja ostanu iza vestica i vestaca. Zadrzacu za sebe koga ja znam i koga ne (korisnije mi je). Ukljuci se u temu znas kako je to velika patnja kad dodjes do ivice duhovne smrti. Pomozi imas argumente. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Pa da budem iskrena jako je teško pričati o tome, imam osećaj da sam provaliju izbegla ne znajući. To stanje beznađa u koje zapadne čovek koji se oslanja na te gatalice, bilo zbog zadobijanja nečije naklonosti, bilo zbog uzdizanja samog sebe iznad drugih - kao to je sad vrlo uzbudljivo, zanimljivo, postaješ kao bitan; a i zbog toga što svoj život i prilike u njemu počneš da pripisuješ nekakvim mrljama ili zvezdama - to je najgori deo priče. Ali tog beznađa postaješ svesan obično mnoooogo kasnije. Prvo ti je super što se svi oduševljavaju kad pogodiš, e tu te pecaju, jer kad zagrizeš taj mamac, onda počinje. Misliš da si poseban zato što se samo tebi otvara smisao nekakvih mrlja, a kad poprimi to šire razmere, onda zaista pomisliš - u ovome sam dobar, ovo je u suštini dobra stvar - i u tebi se rađa želja da budeš još bolji, i sav se uneseš u to. I zaista - kad kreneš tako da se postavljaš prema tome, kao da dođeš u neko čudno stanje figurice kao da za trenutak ožive dokiih gledaš. Ne umem to baš da prenesem da zvuči realno, ali posle takvog jednog gatanja, osećaš se kao da su ti sve životne sokove isisali. A razočarenje što svima pogađaš, ali niko tebi, jer toliko uzdigneš proricanje kao nešto primarno, da zaboraviš da možeš i sam svoj život da menjaš, a kad ti to padne na pamet, ili te savlada sumnja, ili se javlja onaj osećaj iscrpljenosti koji te uverava da si toliko na dnu, da je besmisleno pokušavati bilo šta. Onda sam počela da molim samog Boga da me izvuče odatle, iz tog mraka... jedino je On uspeo da me spase, a one priče snaga volje i te fore, pale čitavih pet minuta, kao droga vas dignu - vi kao odglumite sreću jer ste okrenuli novi list, a sutra ujutro se budite sa strahom koji vas vraća tačno tamo gde ste bili... dok ne zavapite za Svetlošću Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука