Драгана Милошевић Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Svasta li ce se dosete . Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Краставац сијати на Велики петак! Строго рукама правити кућице и зтрпати ручно,никакву алатку не користити! animal-smiley-075 sHa_sarcasticlol molimmmmm Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Баци неке враџбине да избегнем даџбине. Бојан Басарин and Иван Недић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Zanima me kakav odnos treba da ima vjerujuci hriscanin prema osobama koje se bave crnom magijom.Mene konkretno zanima ukoliko bi se nametnulo da hriscanin treba da provede dva dana u kuci osobe koja se bavi sa takvim stvarima ( neizbjezno )na koji nacin moze da se zastiti,da li je pravilan hriscanski zivot nas hriscana dovoljan da nas zastiti od takve sile,mislim na post,molitvu,pricest ,postovanje zapovjesti i uopste jaku vjeruj u Gospoda.Da li neko ima slicno iskustvo ,molim vas za par savjeta.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 na koji nacin moze da se zastiti,da li je pravilan hriscanski zivot nas hriscana dovoljan da nas zastiti od takve sile,mislim na post,molitvu,pricest ,postovanje zapovjesti i uopste jaku vjeruj u Gospoda. Штитим се тако што не верујем у црну магију него у Бога... Млађони, Јадранка-Дервента, Bigica and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 to je ono sto mene zanima,da li je nasa vjera dovoljna ...ja sam ubjedjena da mi ne moze niko nauditi dok god je Gospod sa mnom ali sama spoznaja da osoba mora provesti noc u kuci gdje se prizivaju demoni i gdje se sluzi djavolu, mislim da nikome ne bi bilo svejdeno.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Ето прилике да искуси шта значе и колико су делотворне речи старца Силуана: "Држи ум свој у аду и не очајавај". Ignjatije, MilanM, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 to je ono sto mene zanima,da li je nasa vjera dovoljna ...ja sam ubjedjena da mi ne moze niko nauditi dok god je Gospod sa mnom ali sama spoznaja da osoba mora provesti noc u kuci gdje se prizivaju demoni i gdje se sluzi djavolu, mislim da nikome ne bi bilo svejdeno.. Наравно. Довољна ти је вјера, и она најмања. Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 to je ono sto mene zanima,da li je nasa vjera dovoljna ...ja sam ubjedjena da mi ne moze niko nauditi dok god je Gospod sa mnom ali sama spoznaja da osoba mora provesti noc u kuci gdje se prizivaju demoni i gdje se sluzi djavolu, mislim da nikome ne bi bilo svejdeno.. Моје мишљење: Да, јер да није довољна шта би онда радили?! Да поновим, ја не верујем у те "мађије" па самим тим немам ни неки страх... као, рецимо, што ми је фрка од змије.. Јадранка-Дервента and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Моје мишљење: Да, јер да није довољна шта би онда радили?! Да поновим, ја не верујем у те "мађије" па самим тим немам ни неки страх... као, рецимо, што ми је фрка од змије.. На ово је својевремено владика Николај рекао да ако негирамо овакве појаве онда негирамо и реалност невидљивог света. Друга је ствар што се не плашим, јер причешћујући се Христовим телом и крвљу улазим у заједницу са Најјачим. А има ли јачег од Најјачег? Моја брига је само да не иступим из те заједнице. Дакле, "Крст на^се и Бога преда^се па на пут" MilanM, Биљана, malina :) and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 "Ако је Бог са вама, ко ће бити против вас?" Ове речи апостола Павла јасно сведоче да сви који су крштени и који су верујући, тј. учествују у светој тајни Евхаристије немају чега да се плаше. Апсолутно су заштићени. MilanM, Јадранка-Дервента, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Моје мишљење: Да, јер да није довољна шта би онда радили?! Да поновим, ја не верујем у те "мађије" па самим тим немам ни неки страх... као, рецимо, што ми је фрка од змије.. iskreno i za mene postoji jedino strah od zmija nije u pitanju vjera u madjijanje ,ja znam da je Gospod sa mnom al da postoji to je neupitno ,satana se trudi na sve nacine da uzme dusu covjekovu preko ljudi koji njemu sluze da ne ulazim i u Stari i Novi Zavjet gdje su se izgonili demoni iz ljudi ...ne bih htjela da me pogresno ljudi shvate nije ovdje u pitanju vjeruje li se u te stvari ili ne ,moje licno misljenje je da covjeka vjera spasava i da covjek koji je bez vjere je podlozan raznim uticajima ,ono sto mene zanima jeste teolosko misljenje o ovome ,ja cu svakako pitati svoga duhovnika za ove stvari al htjela sam da cujem i misljenja nas mirjana o svemu ovome , u svakom slucaju slazem se sa pojedinim odgovorima Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 "Ако је Бог са вама, ко ће бити против вас?" Ове речи апостола Павла јасно сведоче да сви који су крштени и који су верујући, тј. учествују у светој тајни Евхаристије немају чега да се плаше. Апсолутно су заштићени. Да додам само, и "који творе вољу Оца мојега" јер "вера без дела је мртва". "Неће сваки који ми говори:Господе, Господе ући у Царство..." Само учешће је потребан али не и довољан услов, јер су многи и умирали јер су се недостојно причешћивали Телом и Крвљу Господњом... Да исповедамо Христа животом, то је довољно... marko_13, Bigica, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 На ово је својевремено владика Николај рекао да ако негирамо овакве појаве онда негирамо и реалност невидљивог света. Друга је ствар што се не плашим, јер причешћујући се Христовим телом и крвљу улазим у заједницу са Најјачим. А има ли јачег од Најјачег? Моја брига је само да не иступим из те заједнице. Дакле, "Крст на^се и Бога преда^се па на пут" jako lijepo receno ... + amin + Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Одем на литургију, причестим се, и не бојим се никакве магије јер вјерујем у Господа Бога и у свог анђела чувара, који ми је од Господа послан. MilanM and Bigica је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука