Ulični Muzičar Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 e, samo se zabavljajte... mada , mislio sam malo ozbiljnije da bude ... pokvaricete mi temu 0104_cheesy ... ja se spremam na put , tako da nemam sada vremena ... ... ciao do ponedeljka ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Зашто се Медоратор већ није огласио? Узгред, имамо већ једну начету тему која је пошла далеко озбиљнијим током, па не било лоше да се споје. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1275.0.html Иначе, (хајде да се сасвим откријем) бавио сам се Астрологијом аматерски 15 година и урадио преко 1000 наталних карти. Ипак мислим да на овом Форуму нема места дискусији на ту тему, те се у њу највероватније нећу укључивати - нема сврхе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Мене Нептун данас испалио! Марс га убедио у нешто што му Венера одавно говори! Тако да нисам успео отићи на кафу са једном особом, морала је на Млечни пут, отишла је Великим колима и вратиће се са (прстеном) Јупитеровим ако је не пресретне Велики медвед! crvenilo И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Спојио сам теме о астрологији Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 ''Од звезда ка Богу'' Јања Тодоровић И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Тема је јако занимљива. А радозналост не може да поквари...толико тога смо се нагледали у сектама. Било би од користи да о томе говори неко ко се тиме бавио, а ето ја сам дудук, али толико народа привлаче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Мени само није јасно да ли да винчи фаворизује или критикује астрологију, врло је двосмислен по том питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Zamolio bih AlefShina da mi vrati temu kako je bila - znaci samostalno ako moze ... mislim , karadjordje je postavio temu na podforumu o sektama, pa neka ljudi tamo diskutuju o tome .. o magiji , o sektama ja sam zeleo da tema bude "cista" astrologija ... najpre sam hteo da je stavim na RAZBIBRIGA - PODFORUMU ali , sad mislim da je u stvari odlicno mesto bilo upravo PRIRODNE NAUKE ! ako ne moze , neka se obrisu moji postovi , pliz... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 jel' moze ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Какве црне природне науке? Астрономија је наука а астрологија је гатање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Zamolio bih AlefShina da mi vrati temu kako je bila - znaci samostalno ako moze ... mislim , karadjordje je postavio temu na podforumu o sektama, pa neka ljudi tamo diskutuju o tome .. o magiji , o sektama ja sam zeleo da tema bude "cista" astrologija ... najpre sam hteo da je stavim na RAZBIBRIGA - PODFORUMU ali , sad mislim da je u stvari odlicno mesto bilo upravo PRIRODNE NAUKE ! ako ne moze , neka se obrisu moji postovi , pliz... Da, pa i ja se pitam zasto se ta nauka ne izucava i u skolama kao obavezan predmet? 0102_laugh Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ????? ???? ???????? ?????? ??????????? ?? ????? ? ??????????? ?? ??????. astrologija nije gatanje, nego se moze (i uveliko se to cini) koristiti za to .... uostalom ni ispijanje kafe nije gatanje, a moze se iskoristiti ... moze se gledati i u pasulj ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Астрологија је искључиво гатање. Увек сам се питала што не бисмо гледали и у купус, као у наталну карту, обзиром да је купус исто предмет, као и планете. А да ће од планете да ми зависи живот, исто је логично као кад би зависио од купуса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ?? ??? ????? ???????? ? ????? ??????.?????? ????, ??? ????? ?? ????? 0102_laugh??????? ? ??????? ??, ???? ??? ????? ?? ????? ?????????? ????? ???????? ?????????, ????? ????? ???? ? ?? ????? ???? ?? ?? ??? ??????? ?? ?????. ?? ??? ?????? ??????? ????? ????????? ? ???? ??? ???? ?????????, ?? ??? ??? ????? ????? ?????? ??????. ????????. ? ??? ??? ????????? ?????? ????? ''????? ??????'' ? ????? ??? ???? ??????????? 10 ??????, ????? ???? ?????? ??????????? ?? ??????? ?????, ??? ?? ?? ??? ?????? ????? ???????? ??????. ?????? ??? ???? ??? ?? ????? ????????? ???? ... ???? nas najbolji astrolog je bio mili dupor , recimo , ili prvi u sfrj ... a, u srbiji goran milekic i jos par njih ... tvoja mama je bila mozda najpoznatija (zbog emisije na 3k) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Не пиле, моја мама је била наш, тј српски најбољи астролог. Ако уопште може да каже да је ико био најбољи, хм, у чему. Па рецимо, неко коме је народ највише веровао по питању астрологије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука