Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

Људи све,све,али да човек не може да научи да напише

испред цитата и
после. :drugarstvo:

Koji covek. Ako si mislio na Lindemana on nije koristio srpski jezik jos od osnovne skole posto je

ziveo u Engleskoj

Јел ти реч quote личи на српску?Мени више личи на ону где је он живео?

Подели на овим сајтовима

Људи све,све,али да човек не може да научи да напише

испред цитата и
после. :drugarstvo:

Koji covek. Ako si mislio na Lindemana on nije koristio srpski jezik jos od osnovne skole posto je

ziveo u Engleskoj

Јел ти реч quote личи на српску?Мени више личи на ону где је он живео?

Ne lici pa covek dugo nije koristio srpski jezik treba mu malo vremena da uvezba gramatiku i pravopis
Подели на овим сајтовима

Ja sam vremena i vremena potrosio objasnjavajuci ljudima cinjenice ( prvom teoretski zamisljenje pa onda i labaratorijski potvrdjene) u vezi evolucije, tako da meni netrabas objasnjavati, stedi snagu .hvala.!!

Zato se malo zezam jer objasnjavati nekima nema vajde!!

dada

"Debating creationists on the topic of evolution is rather like trying to play chess with a pigeon; it knocks the pieces over, craps on the board, and flies back to its flock to claim victory." - Scott D. Weitzenhoffer

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ja sam vremena i vremena potrosio objasnjavajuci ljudima cinjenice ( prvom teoretski zamisljenje pa onda i labaratorijski potvrdjene) u vezi evolucije, tako da meni netrabas objasnjavati, stedi snagu dada!!

dada

"Debating creationists on the topic of evolution is rather like trying to play chess with a pigeon; it knocks the pieces over, craps on the board, and flies back to its flock to claim victory." - Scott D. Weitzenhoffer

.hvala.

Nothing in biology makes sense except in the light of evolution.

--Theodosius Dobzhansky

A sto se tice kreacionizma

Подели на овим сајтовима

Ja sam vremena i vremena potrosio objasnjavajuci ljudima cinjenice ( prvom teoretski zamisljenje pa onda i labaratorijski potvrdjene) u vezi evolucije, tako da meni netrabas objasnjavati, stedi snagu dada!!

dada

.hvala.

Nothing in biology makes sense except in the light of evolution.

--Theodosius Dobzhansky

A sto se tice kreacionizma

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...