Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

Igrom slucaja ljudi koji su zainteresovani za svemirski program i koji bi cinili taj Srpski naucni tim za izgradnju

istog su mahom alergicni na kracionizam i na teokratske drzave. Tako da nemoze i jare i pare. Nemozes

graditi "Dusanovu imperiju" i svemirski program u isto vreme. :( facenew22222222

Има и других...

Осим ако сматраш ове твоје мајмунољубце јединим научницима...па Руски свемирски програм треба да се угаси...

Ne znam za to da je Rusija imperija, bar nisam obavesten o tome sto bi reko tvoj ljubljeni Kostunica. 0110_hahaha

A sto se tih ruskih naucnika tice svi koji imaju bilo kakve ozbiljne rezultate u naci i inzenjeringu su "majmunoljubci". facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Teorija je skup logicki povezanih tj. koherentnih i EMPIRIJSKI POTVRDJENIH STAVOVA.

Ne mora logicki sled da uvek odgovara realnosti ali u teorijama odgovara realnosti.

Јок...

Теорија,у емпиријским наукама, систем међусобно повезаних и усклађених тврдњи који настаје сажимањем и генерализацијом низова парцијалних емпиријских налаза, као и смисаоном интеграцијом већег броја проверених чињеница, хипотеза и закона који се односе на једну област стварности.

Ne, teorija je ono što sam ja napisao da je teorija.

A da te to uopšte i zanima, mogao si primetiti da su i ta tvoja definicija koju si ti tako stručno prekopirao sa http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0 i ova moja dve rečenice koje daju pojmu teorija jedno te isto značenje.

A pošto očigledno nemaš ništa da kažeš što je vredno slušanja po ovim pitanjima, idi na teme o masonima i Digitalnom Anđelu i pokaži ljudima svoja saznanja.

Подели на овим сајтовима

Ne znam za to da je rusija imperija, bar nisam obavesten o tome sto bi reko tvoj ljubljeni Kostunica. facenew22222222

A sto se tih ruskih naucnika tice svi koji imaju bilo kakve ozbiljne rezultate u naci i inzenjeringu su "majmunoljubci". :(

Па Цар Петар велики је покренуо прву индустријализацију и модернизацију Русије..

Посебно у науци....

Први носач авиона је направљен за време Царске Русије...и користили су га за нападе на турске положаје и да би спречили снабдевање Царигарада угљем...те натерали турке да се повуку из Царигарада...

А пратећи зеру мало Руску сцену..приметих да су махом сви Православни Хришћани и нико не спомиње мајмуне и мајмунизацију људске врсте...

Можда грешим...али сам скоро сигуран да не...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Teorija je skup logicki povezanih tj. koherentnih i EMPIRIJSKI POTVRDJENIH STAVOVA.

Ne mora logicki sled da uvek odgovara realnosti ali u teorijama odgovara realnosti.

Јок...

Теорија,у емпиријским наукама, систем међусобно повезаних и усклађених тврдњи који настаје сажимањем и генерализацијом низова парцијалних емпиријских налаза, као и смисаоном интеграцијом већег броја проверених чињеница, хипотеза и закона који се односе на једну област стварности.

A da te to uopšte i zanima, mogao si primetiti da su i ta tvoja definicija koju si ti tako stručno prekopirao sa http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0 i ova moja dve rečenice koje daju pojmu teorija jedno te isto značenje.

A pošto očigledno nemaš ništa da kažeš što je vredno slušanja, idi na teme o masonima i Digitalnom Anđelu i pokaži ljudima svoja saznanja.

Па у мојој верзији нема ЕМПИРИЈКИХ ПОТВРЂЕНИХ СТАВОВА...

И да прекопирао сам!

У чему је проблем...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Kud ode u proslost kad pricamo o tome sta je sada i sta nam je ciniti.

A Rusija koliko je velika toliko je i leglo raznih budalastina i sarlatana koji se pretstavljaju kao

nacunici a zapravo veze sa naukom nemaju. E takvi su obicno ti "nemajmunisit".

Svi ozbiljni ruski naucnici sa uspesnih univerziteta gde se objavljuju peer reviewed naucni radovi

imaju "majmuniste" za akademike.

Ako si gledao ona "nucnike" iz Rusije sto ispituju silazak svetog ognja i magiju u vodi onda i nije cudo

sto nisi video "majmuniste".

Подели на овим сајтовима

Moraćemo da te spojimo sa jednim dečkom koji se na forumu zove Semberac, mislim da biste imali o čemu da pričate.  :(

Ма, ајде..

Велики си ми ти уфур..

Чим се бавиш и одакле си..

Мислим да је ред да се упознамо пре него ли кренеш да ме вређаш..

Видим да имаш тенденцију к, томе?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

A Rusija koliko je velika toliko je i leglo raznih budalastina i sarlatana koji se pretstavljaju kao

Svi ozbiljni ruski naucnici sa uspesnih univerziteta gde se objavljuju peer reviewed naucni radovi

Ako si gledao ona "nucnike" iz Rusije sto ispituju silazak svetog ognja i magiju u vodi onda i nije cudo

Ааааааа.... значи док твоји мајмунисти не потврде да је неко научник (без обзира на њихов научни рад) тај није научник...

Имам пара примера где су се људи побунили на те ваше мајмунске теорије и сл.. глупости око глобалног загревања па их најурили...

Има и у онкологији и фармацеустској индустрији исто тако примера...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ааааааа.... значи док твоји мајмунисти не потврде да је неко научник (без обзира на њихов научни рад) тај није научник...

Имам пара примера где су се људи побунили на те ваше мајмунске теорије и сл.. глупости око глобалног загревања па их најурили...

Има и у онкологији и фармацеустској индустрији исто тако примера...

Ne nego naucnik je onaj koji ima konkretne rezultate u svojoj naucnoj oblasti. E sad da li je slucajno sto

samo "majmunisti" imaju rezulatate a ostali bi da zabijaju klipove u tockove i da sisaju enormne kolicine novca.

Подели на овим сајтовима

Ne nego naucnik je onaj koji ima konkretne rezultate u svojoj naucnoj oblasti. E sad da li je slucajno sto

samo "majmunisti" imaju rezulatate a ostali bi da zabijaju klipove u tockove i da sisaju enormne kolicine novca.

АЈДЕ!

Дај ми доказе за те своје тезе?

Ја имам једног онколога који није мајмунит и објавио рат читавој мајмунској тези који је излечио сваког пацијента од рака..

А човек је лечени мајмуниста иначе..

Доказао фармацеутску мафију која је спремна да убија људе зарад зараде...

То су ти твоји научници...

Ја сматрам супротно...да мајмунисти штелују подтаке (пример глобалног загревања и медицине) да исцрпљују здравствене фондове и школске зарад свог рачуна..

А допринос свету једна велика 0 ....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Јок...

A pošto očigledno nemaš ništa da kažeš što je vredno slušanja, idi na teme o masonima i Digitalnom Anđelu i pokaži ljudima svoja saznanja.

Па у мојој верзији нема ЕМПИРИЈКИХ ПОТВРЂЕНИХ СТАВОВА...

И да прекопирао сам!

У чему је проблем...

Empirijski potvrđeni stav = činjenica nastala smisaonom integracijom nizova parcijalnih empirijskih nalaza.

Ajde ako hoćeš tako.

Подели на овим сајтовима

Moraćemo da te spojimo sa jednim dečkom koji se na forumu zove Semberac, mislim da biste imali o čemu da pričate.  :(

Ма, ајде..

Велики си ми ти уфур..

Чим се бавиш и одакле си..

Мислим да је ред да се упознамо пре него ли кренеш да ме вређаш..

Видим да имаш тенденцију к, томе?

Šta tebe bre boli uvo čime se ja bavim i odakle sam?

Nemam tendenciju ka tome, objašnjavam ti nešto pošto već odgovaraš na poruke koje nisu upućene tebi uopšte.

Подели на овим сајтовима

АЈДЕ!

Ја имам једног онколога који није мајмунит и објавио рат читавој мајмунској тези који је излечио сваког пацијента од рака..

Ја сматрам супротно...да мајмунисти штелују подтаке (пример глобалног загревања и медицине) да исцрпљују здравствене фондове и школске зарад свог рачуна..

Posto slika govori vise od hiljadu reci evo pogodicu njegovu proslost a usput i licnu dijagnozu.

Постављена слика

Sto se dokaza tice dao sam ti sajt, citaj, uci.

Подели на овим сајтовима

АЈДЕ!

Samo reci da je Miroljub ili gospodin Todor.  :(

Подели на овим сајтовима

Šta tebe bre boli uvo čime se ja bavim i odakle sam?

Nemam tendenciju ka tome, objašnjavam ti nešto pošto već odgovaraš na poruke koje nisu upućene tebi uopšte.

Па како мислиш да те узмем за озбиљно..ако нисам упознат са твојим научним радом и пољем научних радова?

Што се мене тиче можеш продавати кошпице и копирати са неких сајтова текстове!

Де ми покажи са чим си се бавио у науци...која ти је струка..поље деловања..

Било шта!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...