Јанко Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Вучић се наратовао у 3π/4... Да ископавам његове "новинарске" дане у то време? Јес' па да људе боли стомак. Довољно је Шкорово виђење да је "био њихова Барбара Животић" А што се тиче Милошевића, њему је Српска ваљала док њега слуша. Чим се мало осамосталила у мишљењу и ојачала - добила од истог санкције. После је "одличним преговорима" истог тог чике Српска предала неке територије које су ем биле српске по катастру ем их војно држала... Теби мозак баш шлајфа ових дана, меморију ресетујеш свако јутро или седмично? 😂😂😂 Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Иначе - на ЖРУ као у Србији, православци се не буне док им кућа коју им је газда запалио гори, ал' кукају на сав глас против будућих газда који ће да је запале (sic! Kao да они не могу да учествују у бирању или протеривању истог, садашњег и будућег. То је Богом дано, изгледа, за њих?). О гашењу не размишљају. Неки чак и веле да не гори, него је мож' бит' преукрашена за наредне празнике па сија к'о да гори - ал' не гори! Стигосмо и до тога да се спортисти буне против лошег газдовања кућом, али ми смо непоколебљиво - нигде. Као да имамо другу, резервну кућу овде, пре Небеског Јерусалима... "Да си бар врућ или хладан...него си млак...и зато ћу те избљувати..." рече Он... Мир вам у срцу, благост у речима а одлучност у делима жели ваш брат у Христу. Н И Н Е, Просечан србенда and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 6 часа, Просечан србенда рече Није истина да смо ми патолошки индивидуалисти. Таква генерализација није добар аргумент. Нама треба влада и министарства која ће да штите интересе народа јер њих какви су данас ни сам Вучић не поштује али му требају. А они се крију иза њега, једног индивидуализмом опседнутог човека који је узгред заоставштина Милошевићевог режима. Још од тада натоварен лошом репутацијом он је огроман баласт за целу земљу јер сваки прцољак комесарчић из ЕУ може да му држи лекције и шаље га на место. Пословица каже да од главе риба смрди. Ваљда ће овај народ то коначо да схвати до следећих избора. Само нам је потребан добар пример за подражавање. Нама треба народ који ће да ствара здраву интелектуалну елиту, а стварамо полуинтелектуалце. Генерализовао или не, не буди слеп код очију. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 47 минута, Јанко рече Иначе - на ЖРУ као у Србији, православци се не буне док им кућа коју им је газда запалио гори, ал' кукају на сав глас против будућих газда који ће да је запале (sic! Kao да они не могу да учествују у бирању или протеривању истог, садашњег и будућег. То је Богом дано, изгледа, за њих?). О гашењу не размишљају. Неки чак и веле да не гори, него је мож' бит' преукрашена за наредне празнике па сија к'о да гори - ал' не гори! Стигосмо и до тога да се спортисти буне против лошег газдовања кућом, али ми смо непоколебљиво - нигде. Као да имамо другу, резервну кућу овде, пре Небеског Јерусалима... "Да си бар врућ или хладан...него си млак...и зато ћу те избљувати..." рече Он... Мир вам у срцу, благост у речима а одлучност у делима жели ваш брат у Христу. Брате, ниси у праву. Конкретно: Ђилас је био на власти, резултат је Вучић. Мариника сматра да је у Сребреници био геноцид, такође била функционер странке која је тада више а и данас у одређеној мери на власти. Политичко дете Ненада Чанка. Другар цетињских усташа и аутономаш. Брајан долази из монтенегринско усташког порекла(ђед му из Загреба пљувао по Србина). Борко, Вук и Борис бивша власт, резултат је Вучић и још сто зала. Ту ће се вероватно угурати и екстремни еврокомунисти попут Балше Божовића. Сви они, осим Тадића(исправи ако има још ко са њим) користе ово несрећу и зло које доноси Рио Тинто да са улице дођу на власт. Јел ти мислиш да су они кадри да отерају Рио Тинто? Ако ти мислиш да то нису разлози за неповерење, већ да православни на жру и уопште у Србији треба да их загрле са поверењем ја не знам који су. Христос по среди нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 1 минут, Вилер Текс рече Брате, ниси у праву. Конкретно: Ђилас је био на власти, резултат је Вучић. Мариника сматра да је у Сребреници био геноцид, ракође била функционер странке која је тада више а и данас у одређеној мери на власти. Политичко дете Ненада Чанка. Брајан долази из монтенегринско усташког порекла(ђед му из Загреба пљувао по Србина). Борко, Вук и Борис бивша власт, резултат је Вучић и још сто зала. Ту ће се вероватно угурати и екстремни еврокомунисти попут Балше Божовића. Ако ти мислиш да то нису разлози за неповерење, већ да православни на жру и уопште у Србији треба да их загрле са поверењем ја не знам који су. Христос по среди нас. Јест и будет. Нисаму праву конкретно - за шта? Пази, сад звучиш као фса кад ми објашњава добробити вакцине - а ја вакцинисан! Тако и ти, ја говорим да сам за лустрацију СВИХ који су били у власти од `90-е наовамо (дакле редом - уз АВ и компетну клику око њега и Дачића - дакле и Тадића, Јеремића, Живковића, Обрадовића, Ђиласа (уз Маринику, Б. Стефановића али не нпр и младог Мандића), о Кркобабићима и Палмама да се не прича. Има нових, аполитичних људи које ТИ ИСТИ политичари повремено провлаче кроз блато ни криве ни дужне, да би их свели на свој ниво. О њима нећу овде, да не бих дао дежурним форумским пљувачима у име власти да их и овде блате. Али, да их има - има. Ако ти је битније гледање у негативно и фокусирање на лоше уместо трагања за добрим (и даље ми ниси одговорио шта је Мариника погрешно рекла у оном интервјуу - осим што је то рекла Мариника) ту ти не могу помоћи. Старац Пајсије или Тадеј би то боље, о поквареној машини ума или мислима и животу. П.С. Литије у ЦГ су водили верски освештени људи са блаженопочившим на челу. ВОДИЛИ (да поновим неколико пута?). А уз њих је ишло кусо и репато плус атеисти и муслимани - жедни ДОБРА. Овде верски освештени кукају и беже од одговорности. Зато нам ти куси и репати коло воде. Уместо да МИ тражимо оне у којима има добра и да их окупљамо, ни ми се не можемо обући у једну памет... Ево, ако има ко од вас да ме упути у те "тајне планове" који се праве далеко од очију власти молим да ме укључите - па макар и ја почео ботовати на ЖРУ због "вишег добра". Не одричем да сам често био "Војо Коштуница"... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 2 часа, Дејан рече Нама треба народ који ће да ствара здраву интелектуалну елиту, а стварамо полуинтелектуалце. Генерализовао или не, не буди слеп код очију. Ако тим даје лоше резултате мењаш тренера, не мењаш тим. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 2 часа, Дејан рече Нама треба народ који ће да ствара здраву интелектуалну елиту, а стварамо полуинтелектуалце. Генерализовао или не, не буди слеп код очију. Да би народ стварао елиту мора неко да га покрене, да га мотивише, организује. Вучић и његова влада немају капацитета за то и ако је могуће да се труде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 3 часа, Јанко рече Вучић се наратовао у 3π/4... Да ископавам његове "новинарске" дане у то време? Јес' па да људе боли стомак. Довољно је Шкорово виђење да је "био њихова Барбара Животић" А што се тиче Милошевића, њему је Српска ваљала док њега слуша. Чим се мало осамосталила у мишљењу и ојачала - добила од истог санкције. После је "одличним преговорима" истог тог чике Српска предала неке територије које су ем биле српске по катастру ем их војно држала... Теби мозак баш шлајфа ових дана, меморију ресетујеш свако јутро или седмично? 😂😂😂 Ne znam kome mozak slajfuje ali u RS vole i Milosevica i Karadzica i Mladica, slave dan republike Srpske itd ... Samo fukara po Srbiji ima nesto protiv borbe Srba za slobodu i nacionalno ujedinjenje i tadasnjih srpskih politickih i vojnih lidera.. Eno po Beogradu olosa koji bi sklanjao murale srpskim herojima ali Vucic ne dozvoljava .. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 22 минута, Просечан србенда рече стварамо полуинтелектуалце И то није потпуно тачно јер опет генерализујеш. Тачно је да интелектуалци од Вучића и њему сличних не могу да дођу до изражаја. А само један интелектуалац попут Ковића а има сигурно још дискретних хероја који могу да буду светлост свету и да надахну народ да интензивније почне да ствара елиту Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 12 минута, Просечан србенда рече . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 14 минута, Bilbija рече Ne znam kome mozak slajfuje ali u RS vole i Milosevica i Karadzica i Mladica, slave dan republike Srpske itd ... Samo fukara po Srbiji ima nesto protiv borbe Srba za slobodu i nacionalno ujedinjenje i tadasnjih srpskih politickih i vojnih lidera.. Eno po Beogradu olosa koji bi sklanjao murale srpskim herojima ali Vucic ne dozvoljava .. Не знам у којој Српској си ти био или имаш фамилију. За задњу двојицу је потпуно јасно да јесте тако, зна се и зашто. У времену злом, да би се преживело, свашта се уради да се сачува народ, глава... Ал` за првог никако неће бити да га сви воле... О бившем новинару ТВ Пала да не говоримо. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 23 минута, Јанко рече Не знам у којој Српској си ти био или имаш фамилију. За задњу двојицу је потпуно јасно да јесте тако, зна се и зашто. У времену злом, да би се преживело, свашта се уради да се сачува народ, глава... Ал` за првог никако неће бити да га сви воле... О бившем новинару ТВ Пала да не говоримо. Vole ga vole,i Milosevica i Vucica i nista ne radi RS bez bratskig dijaloga i dogovora sa Srbijom i Vucicem. Pametan srpski narod. Naravno tu ne ubrajam izdajnike i fukaru iz Srbije. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Поента је, колико разумем, да смо (скоро) сви овде у оних 50% који активно нису ни за једну од понуђених опција, који нису за ову власт и који се слажу да оваква опозиција не може бити неко коначно заменско решење, само се не слажемо око појединости у вези са тим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 12 минута, Тражитељ рече Поента је, колико разумем, да смо (скоро) сви овде у оних 50% који активно нису ни за једну од понуђених опција, који нису за ову власт и који се слажу да оваква опозиција не може бити неко коначно заменско решење, само се не слажемо око појединости у вези са тим. Па, осим оне две перјанице и пар њих за које ништа не знамо јер не смеју рећи ни једне против истих збогради своје позиције на форуму (разумем их)... Мсм да си у праву. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 4 часа, Јанко рече Јест и будет. Нисаму праву конкретно - за шта? Пази, сад звучиш као фса кад ми објашњава добробити вакцине - а ја вакцинисан! Тако и ти, ја говорим да сам за лустрацију СВИХ који су били у власти од `90-е наовамо (дакле редом - уз АВ и компетну клику око њега и Дачића - дакле и Тадића, Јеремића, Живковића, Обрадовића, Ђиласа (уз Маринику, Б. Стефановића али не нпр и младог Мандића), о Кркобабићима и Палмама да се не прича. Има нових, аполитичних људи које ТИ ИСТИ политичари повремено провлаче кроз блато ни криве ни дужне, да би их свели на свој ниво. О њима нећу овде, да не бих дао дежурним форумским пљувачима у име власти да их и овде блате. Али, да их има - има. Ако ти је битније гледање у негативно и фокусирање на лоше уместо трагања за добрим (и даље ми ниси одговорио шта је Мариника погрешно рекла у оном интервјуу - осим што је то рекла Мариника) ту ти не могу помоћи. Старац Пајсије или Тадеј би то боље, о поквареној машини ума или мислима и животу. П.С. Литије у ЦГ су водили верски освештени људи са блаженопочившим на челу. ВОДИЛИ (да поновим неколико пута?). А уз њих је ишло кусо и репато плус атеисти и муслимани - жедни ДОБРА. Овде верски освештени кукају и беже од одговорности. Зато нам ти куси и репати коло воде. Уместо да МИ тражимо оне у којима има добра и да их окупљамо, ни ми се не можемо обући у једну памет... Ево, ако има ко од вас да ме упути у те "тајне планове" који се праве далеко од очију власти молим да ме укључите - па макар и ја почео ботовати на ЖРУ због "вишег добра". Не одричем да сам често био "Војо Коштуница"... Брате конкретно ниси у праву за опис који сам цитира. Ја сам га схвати као позив да се изађе на улицу. Међутим, ти које би лустрирао су преузели протесте да би дошли на власт. Њих није брига за околину него за власт. И тако од те лустрације нема ништа. Што се тиче гледања добра, ја не видим никакво добро у политици некога ко каже да је у Сребреници почињен геноцид. У личну моралност не улазим нити ме занима. Причамо о политици. Лепо је што многи желе да сачувају природу, ружно је што неки који су преузели или преузимају причу желе фотеље и за то искориштавају племенитост ових првих. И сам можеш да видиш да су литије и ово небо и земља. Тамо је Црква водила а овде се злоупотрбљавају људи од самонаметнутих лидера, људи добијају батине итд. Ако ти мислиш да ја овде ботујем, ок твоја ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука