Драган Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат Јер зна неко шта је бокча ? Да нема везе са украсима на колачу? Нема, али има везе са колачом. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Први пут за ту реч чујем,шта је то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Први пут за ту реч чујем,шта је то?Па погајте мало. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Да није крпа,пешкир Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат Цитат Јер зна неко шта је бокча ? Да нема везе са украсима на колачу? Нема, али има везе са колачом. I gave my best! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Да није крпа,пешкир 0409_feel То је ПАЧАБРА братац! smej.gif smej.gif smej.gif http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Kod mojih je uvek bez sveštenika. Reći će da je to zato što je u selu gde su živeli pre rata crkva bila daleko - dva sela dalje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат Да није крпа,пешкир smej.gif То је ПАЧАБРА братац! smej.gif smej.gif smej.gif 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Да није крпа,пешкир 0409_feel Близу си, има је на фотографији коју сам ставио, сад сигурно знаш. smej.gif ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 па јел ово чаршавче испод колача,што се покрива? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат Да није крпа,пешкир 0409_feel Близу си, има је на фотографији коју сам ставио, сад сигурно знаш. smej.gif Колач се прикрива тј. умотава са тим! smej.gif http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат па јел ово чаршавче испод колача,што се покрива? Јесте, вежено платно у коме носимо колач у цркву назива се бокча. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат па јел ово чаршавче испод колача,што се покрива? Јесте, вежено платно у коме носимо колач у цркву назива се бокча. хехехе...,то ми рекла мама сине Драгане 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат Цитат па јел ово чаршавче испод колача,што се покрива? Јесте, вежено платно у коме носимо колач у цркву назива се бокча. хехехе...,то ми рекла мама сине Драгане smej.gif У квизу си помоћ пријатеља користио. 0409_feel ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат па јел ово чаршавче испод колача,што се покрива? Јесте, вежено платно у коме носимо колач у цркву назива се бокча. хехехе...,то ми рекла мама сине Драгане smej.gif У квизу си помоћ пријатеља користио. smej.gif 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука