Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Цитат

Тачно се види на Литургији кад се неко причести како га поједини гледају гладним очима.

Ово си добро приметио,свака част!  crvenilo

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

da, danas na liturgiji predjeosvecenih darova...to je stvarno poseban osecaj koji se ne sme propustiti...

(mislim na liturgiju predjeosvecenih darova)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Цитат

da, danas na liturgiji predjeosvecenih darova...to je stvarno poseban osecaj koji se ne sme propustiti...

(mislim na liturgiju predjeosvecenih darova)

:) 0442_feel 0442_feel klapklap klapklap klapklap crvenilo

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

nisam se pričestio jer sam se uspavao... osvanuo sam na forumu boreći se protiv vetrenjača....

al kao da jesam  klapklap 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Јесам, јутрос. Било је страшно много света.

Ред око  цркве до Гимназије.

Отпале ми ноге ...

'' Сад тек видим

шта је срећа то,

без причести

све је пусто...''  klapklap

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Цитат

nisam se pričestio jer sam se uspavao... osvanuo sam na forumu boreći se protiv vetrenjača....

al kao da jesam  isus-sinai 8084.gif

Па,кад је почела литургија?Kод мене у 12.

Подели на овим сајтовима

Хвала Богу јесам јутрос -  4chsmu1 4chsmu1 bleh leteti 0442_feel amin-nasharpamin-nas

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

al kao da jesam  bliss jeeee bliss jeeee

Па,кад је почела литургија?Kод мене у 12.

у 8

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Е, мене и моје ћеркице је јутрос око два сата причестио Његова Светост Патријарх Српски Иринеј!!! Hristos vaskrse isus-sinai vaistinu

Христос Васкрсе!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...