И.стојковић Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Nikad se nisam pricestila, to se kod nas ne radi. Nemam nikog u blizoj sredini ko se pricescuje greengrin 1405_love .please. Па има ли Црква и служи ли се Света Литургија? 1405_love 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Свакако Али би ми било некако чудно, то се код нас просто не ради. Нико ми не би замерио, али вероватно би било- откуд сад па то 1405_love. Је л треба да се пости пред причест, је л у току неки пост...? greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Свакако 1405_love .......... 1405_love .......... Али би ми било некако чудно, то се код нас просто не ради. Нико ми не би замерио, али вероватно би било- откуд сад па то 0442_feel......... Кад прочиташ неке текстове (а овде их има Богу хвала, онолико !!!) или одслушаш https://www.pouke.org/audio.php?cid=630&id=4794&do=view (не траје дуго..), разумећеш битност Причешћивања. А онда ће ти бити драго, што си била подстицај својој браћи и сестрама у Христу, која су са Тобом на Светој Литургији, да и сами промене штетну навику неПричешћивања. ..........Је л треба да се пости пред причест, је л у току неки пост...? Замоли свог свештеника да поразговарате, и он ће Ти, сигуран сам, дати добар савет. greengrin .please. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Читам доста greengrin. Да...требало би да одем до Цркве и скупим петљу да попричам са свештеником. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Читам доста 0705_read greengrin. ............ 1405_love .please. Онда Ти је сигурно разумљива неопходност Причешћивања. ....... Да...требало би да одем до Цркве и скупим петљу да попричам са свештеником. Ма каква храброст додатна,....већ кад си на Литургији, чим се заврши, приђеш Оцу, и то је то...после све Неко Други Води... Унапред Ти честитам и радујем се што ћемо бити заједно у Једноме!!! 1405_love 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 да. greengrin и аватар и његова мама и ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 B) dada slava3 dada prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Био сам на Литургији али сам узео само нафору . Нисам се осећао спремним за причешће . Booba је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 :mad: :mad: :mad: dada dada Био сам на Литургији али сам узео само нафору . Нисам се осећао спремним за причешће . jesam B) prstgore slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Ова тема отворена да лупате чежњу нама из Епархија у којима нема причешћа ван великих постова? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Ова тема отворена да лупате чежњу нама из Епархија у којима нема причешћа ван великих постова? Nesto mislim, mi smo vjerovatno u vecini, a oni reformisu tu praksu odozdo... Bar kad su postovi pustaju nas da prilazimo prema nasoj volji i savjesti... Kod nas je Pricesce lijek, a kod njih preventiva... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Da t4431 t4431 t4431 0442_feel 0442_feel 0442_feel slava3 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Ма наравно :group111: slava3 319.gif 0442_feel ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 slava3 Pričestila se , ali đavo nije mirovo pa sam stalno pogled bacala ispred sebe na ženu koja je imala haljinu poviš koljena , golih rukava i pripijena uz tijelo oprosti mi Gospode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Neven Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Danas sam se i ja pricestio. Slava Bogu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука