Предраг М Написано Август 24, 2021 Пријави Подели Написано Август 24, 2021 пре 38 минута, Nektarija* рече Izgleda si u pravu. Koliko dugo nisam bila na forumu i ponovo se ja javljam. Ohrabrujem te da se i ti ispovediš i pričestiš. хвала ти пуно, не познајем те али ми значи подршка. Даће Бог да се ускоро и ја огласим на овој теми како доликује. Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Август 28, 2021 Пријави Подели Написано Август 28, 2021 Pričestila sam se ! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 29, 2021 Пријави Подели Написано Август 29, 2021 @Nektarija* Takođe, hvala Bogu! Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Септембар 4, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2021 Jesam u nedelju Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mladjen85 Написано Октобар 12, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2021 On 28.8.2021. at 21:53, Nektarija* рече Pričestila sam se ! Fino! Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mladjen85 Написано Октобар 12, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2021 @Sun14861 bas lijepo! Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Децембар 4, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2021 Pričestila sam se danas na Vavedenje Presvete Bogorodice! Ako Bog da i sutra ću. Sveštenik mi je dozvolio. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 Pričestila sam se danas!!!! .ристић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Децембар 20, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2021 Evo mene opet! Pričestila sam se na Svetog Nikolu Čudotvorca!!! Smaragdni kamičak and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 27, 2022 Пријави Подели Написано Март 27, 2022 On 24.8.2021. at 20:25, Nektarija* рече Izgleda si u pravu. Koliko dugo nisam bila na forumu i ponovo se ja javljam. Ohrabrujem te da se i ti ispovediš i pričestiš. 18 месеци пакла, без цркве, без причешћа. Богу хвала причестио сам се пре 3 недеље, и сада већ иде много лакше. sanja84 and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 28, 2022 Пријави Подели Написано Март 28, 2022 пре 13 часа, Предраг М рече 18 месеци пакла, без цркве, без причешћа. Богу хвала причестио сам се пре 3 недеље, и сада већ иде много лакше. Ista priča. Предраг М and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 28, 2022 Пријави Подели Написано Март 28, 2022 Јесам. И онда свратим овде. И затекнем...? Шта се догађа, где су људи, теме...? sanja84 је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 28, 2022 Пријави Подели Написано Март 28, 2022 пре 2 часа, sanja84 рече Ista priča. значи нисам најгори од сву децу па нека ти је наздравље и спасење Nektarija* and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 28, 2022 Пријави Подели Написано Март 28, 2022 пре 1 сат, Јанко рече Јесам. И онда свратим овде. И затекнем...? Шта се догађа, где су људи, теме...? Замрло, расули се људи по интернету .... Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 28, 2022 Пријави Подели Написано Март 28, 2022 пре 4 часа, Јанко рече Јесам. И онда свратим овде. И затекнем...? Шта се догађа, где су људи, теме...? Е да си ти жив и здрав, овде ти је један подужи период било такво стање да сам мислио да сам банован. Све је скоро било блокирано за приступ. Ни статуси се нису могли писати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука