Рапсоди Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 J Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ја ако Бог да сада у недељу. Нисам смела пре, никада се нисам више смејала него ових недеља , на форуму. Бог да опрости. . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ја ако Бог да сада у недељу. Нисам смела пре, никада се нисам више смејала него ових недеља , на форуму. Бог да опрости. . Je li se to vodis onim podsetnikom za ispovest od 1023 pitanja? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Je li se to vodis onim podsetnikom za ispovest od 1023 pitanja? Наравно ја сам у подвигу, нит сам достојна нит још удостојена. Даће Бог ове недеље..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Па да, нашао сам под тачком 758. 758. Смејала сам се огорчености других. Овде има ако још коме треба Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Па да, нашао сам под тачком 758. 758. Смејала сам се огорчености других. Овде има ако још коме треба шта је ово леба ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 To je hit od pre nekoliko godina izisao na sajtu pakibitija, a koliko vidim taj sajt vise ne postoji. Nema ko se nije sprdao sa ovim po internetu Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Па да, нашао сам под тачком 758. 758. Смејала сам се огорчености других. Овде има ако још коме треба Не то је био " смех под вешалима " Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 А јел то направљено као пародија или је то неко стварно заговарао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ја ако Бог да сада у недељу. Нисам смела пре, никада се нисам више смејала него ових недеља , на форуму. Бог да опрости. . Je l' se smejanje računa kao mrs, beli mrs, ili je ok za post na ulju? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 А јел то направљено као пародија или је то неко стварно заговарао? Није џелатски, није психолошки израз . /Енглеска 18 век/ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Je l' se smejanje računa kao mrs, beli mrs, ili je ok za post na ulju? Све је релативно, за мене је мрс /с обзиром на подвиг/ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Pricestila sam se ... A sad malo da ogovaram ... ... Svestenik je tolikom brzinom prineo kasicicu da sam ja pomislila da ce da mi izvadi oko... Рапсоди and Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Слава Богу, причестила се ............. мирођија, Nektarija*, aliluja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 нисам, надам се да хоћу ускоро "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука