Jump to content

Да ли сте склони кашњењу???

Оцени ову тему

Препоручена порука

'oce da me poludu...'
0110_hahaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

U pitanju je nepoštovanje, samoljublje i naravno zloupotreba nečije dobre volje a i vremena. Uvijek ista objašnjenja i opravdanja. Ne dajem takvim ljudima previše prostora. Jednostavno, bez puno priče, završimo saradnju.

слажем се са тобом.....само, није тако једноставно прекинути контакт....шта радити када су у питању неке теби блиске особе са којима не можеш престати да се дружиш или виђаш.....?

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Код Срба је ово уобичајена појава-кашњење.
  да ли то значи да људи ван Србије или ретко касне или уопште не касне....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

слажем се са тобом.....само, није тако једноставно прекинути контакт....шта радити када су у питању неке теби блиске особе са којима не можеш престати да се дружиш или виђаш.....?

Закажеш нпр. пола сата раније да дође.

Подели на овим сајтовима

Nije u pitanju nepostovanje drugog, u to sam siguran.

Ако није непоштовање, онда је озбиљнији поремећај!!!

0110_hahaha

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Закажеш нпр. пола сата раније да дође.

па није то решење...... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

možda znači da taj što kasni ne vidi razlog da dođe ranije, a ne može da potrefi da dođe tačno na vreme.
па не треба да дође раније, него на време...... :D а ако не може да потрефи, онда има вероватно неки проблем....или....? :.mislise.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Dobro pitanje. Imam ih oko mene, i toliko su potrošil moju dobru volju i prešli sve pragove tolerancije da ne dajem prostora ostalima da troše moje vrijeme.

Kada su bliske osobe u pitanju, a znam da idu onom linijom -lako ćemo, dam prostora i isplaniram kašnjenje...a to tako iscrpljuje, ali eto, može im biti.

Подели на овим сајтовима

Moja tolerancija prema kašnjenju drugih zavisi od toga da li ta osoba putuje sa GSP,dela grada odakle dolazi itd.
па ок, али то је већ виша сила.....то може да се повремено дешава.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Нашем би телу више одговарало када би на био ритам све време функционисао према зимском времену - објаснио Зуллеи. Губитак једног сата навише утиче на особе које су најактивније током вечери и ноћи, сматра научник Хорст-Вернер Корф, управо јер већ и тако теже устају. Додао је и како јетра треба чак недељу дана да се прилагоди летњем времену.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

па не треба да дође раније, него на време...... :D а ако не може да потрефи, онда има вероватно неки проблем....или....? :.mislise.

Pa ima problem ... neorganizovan je.  :)

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Mozda ti koji kasne ne znaju da gledaju na sat? Nisu naucili sta li ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...