Jump to content

Мартирије

Оцени ову тему

Сефора

Препоручена порука

• Одговори 336
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

И шта сад,Марти је као мангуп,пази сад... bliss jeeee

Гледајте и дивите се(ускоро бришем)   1414_feel

Sve mislim da sam te negde u BG video , u nekoj od crkava - dosta si mi poznat , još od ranije sam to primeti ali tek sada da kažem!

Подели на овим сајтовима

Marti i frizura ti je lepa...uredna,kratko ošišana.Divota!

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ја се извињавам,али очигледно да преферирате обичњаке,да некажем нешто грубље...

Ја сам ундергроунд... bliss jeeee

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

E i Zoske je baš simpatičan,ima lep osmeh i još lepše društvo oko sebe.I ona fotka pored šporeta ti je smej.gif i tu si se veoma lepo nasmešio. smej.gif

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ја се извињавам,али очигледно да преферирате обичњаке,да некажем нешто грубље...

Ја сам ундергроунд... smej.gif

А, неееееееее  smej.gif  Марти је баш због својих квалитета, у данашње време потпуно необичан, тј. редак  smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...