Jump to content

Мартирије

Оцени ову тему

Сефора

Препоручена порука

Ето,одговри Лидија,ко да сам ја писала...Ал не вреди,Рале љубоморан,па то ти је smej.gif

Ти то не можеш да разумеш. Ти си већ 14 година у браку.

Ок.Ти би да се жениш или шта?Немаш девојку?Постоји неки проблем,ал ти никако ниси конкретан bighugbighug mazenje

Па не, ти си рекла да сам љубоморан, а ја нисам хтео да се правдам да нисам.

Онда сам решио да прихватим да сам љубоморан.

Е сад једно од та два морам да правдам, себе - да нисам љубоморан или љубомору - зашто сам љубоморан.

А пошто се, као што већ рекох, нисам одлучио за оно прво, онда сам се, хтео-не хтео, аутоматски одлучио за ово друго. И сада то браним. Љубомору.

Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... smej.gif facenew22222222

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Одговори 336
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... 0102_laugh :cmizdrenje:

Шта ја имам од тога што неко мисли на мене...

Али добро, хвала ти. Мислим да нисам много љубоморан.

А можда нисам уопште ни љубоморан, не знам.

Подели на овим сајтовима

Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... 4chsmu1 greengrin

0102_laugh 319.gif

nije lepo

nisi fer...

ja mislim, ne sigurna sam da ce me sestrice podrzati u ovome:

mi mislimo uvek na vas.. nasu bracu sa foruma..... :cmizdrenje:

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... :bla: 4chsmu1

Уф бре Рале,баш си по некад тежак 0102_laughКао да ми требају клешта да ти извлачим речи,а онда оповргнеш и то што си рекао greengrin :cmizdrenje: Отвори се мало,причај са женскињама,буди са њима пријатељ...Промене мора да уследе,позитивне наравно 319.gif

Не знам колико имаш година,али ако ти је и то проблем,никад није касно да се сретне права особа,у то сам сигурна 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... :bla: 0442_feel

greengrin 4chsmu1

nije lepo

nisi fer...

mi mislimo uvek na vas.. nasu bracu sa foruma..... :cmizdrenje:

Е свака ти на месу Глори :bla: ekstra ekstra 0102_laugh 319.gif

Подели на овим сајтовима

Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки  :cmizdrenje: 0102_laugh 319.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... :bla: :bla:

:cmizdrenje:

4chsmu1 0442_feel

nije lepo

nisi fer...

mi mislimo uvek na vas.. nasu bracu sa foruma..... 0102_laugh

Е свака ти на месу Глори ekstra ekstra :bla: 319.gif greengrin

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки  319.gif greengrin 4chsmu1

Па добро,то му је на част што се трудимо око њега,ако то ради.Али онда ћемо знати за убудуће шта и како.Хвала Лики :cmizdrenje: 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Само ми се чини.Не смем да тврдим  :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки  319.gif greengrin 4chsmu1

Па добро,то му је на част што се трудимо око њега,ако то ради.Али онда ћемо знати за убудуће шта и како.Хвала Лики :cmizdrenje: 0102_laugh

То није тачно. Ја вас све волим.

Подели на овим сајтовима

Волимо и ми тебе.Ти си наш братац xxx3.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки  319.gif greengrin 4chsmu1

То није тачно. Ја вас све волим.

Ево, морам самом себи да опонирам.

Можда ипак да по мало, али свеједно и даље вас волим.

Подели на овим сајтовима

Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. bleh

Собзиром да је Марти покупио све симпатија жена,а Ратка и мене само тешите неким безвезе фразама,преостаје нам само ...љубомора...

Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... 1414_feel

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...