Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ето,одговри Лидија,ко да сам ја писала...Ал не вреди,Рале љубоморан,па то ти је smej.gif Ти то не можеш да разумеш. Ти си већ 14 година у браку. Ок.Ти би да се жениш или шта?Немаш девојку?Постоји неки проблем,ал ти никако ниси конкретан bighugbighug mazenje Па не, ти си рекла да сам љубоморан, а ја нисам хтео да се правдам да нисам. Онда сам решио да прихватим да сам љубоморан. Е сад једно од та два морам да правдам, себе - да нисам љубоморан или љубомору - зашто сам љубоморан. А пошто се, као што већ рекох, нисам одлучио за оно прво, онда сам се, хтео-не хтео, аутоматски одлучио за ово друго. И сада то браним. Љубомору. Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... smej.gif facenew22222222 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... 0102_laugh Шта ја имам од тога што неко мисли на мене... Али добро, хвала ти. Мислим да нисам много љубоморан. А можда нисам уопште ни љубоморан, не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... 4chsmu1 greengrin Шта ја имам од тога што неко мисли на мене... Али добро, хвала ти. Мислим да нисам много љубоморан. А можда нисам уопште ни љубоморан, не знам. 0102_laugh 319.gif nije lepo nisi fer... ja mislim, ne sigurna sam da ce me sestrice podrzati u ovome: mi mislimo uvek na vas.. nasu bracu sa foruma..... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... :bla: 4chsmu1 Шта ја имам од тога што неко мисли на мене... Али добро, хвала ти. Мислим да нисам много љубоморан. А можда нисам уопште ни љубоморан, не знам. Уф бре Рале,баш си по некад тежак 0102_laughКао да ми требају клешта да ти извлачим речи,а онда оповргнеш и то што си рекао greengrin Отвори се мало,причај са женскињама,буди са њима пријатељ...Промене мора да уследе,позитивне наравно 319.gif Не знам колико имаш година,али ако ти је и то проблем,никад није касно да се сретне права особа,у то сам сигурна 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... :bla: 0442_feel Шта ја имам од тога што неко мисли на мене... Али добро, хвала ти. Мислим да нисам много љубоморан. А можда нисам уопште ни љубоморан, не знам. greengrin 4chsmu1 nije lepo nisi fer... ja mislim, ne sigurna sam da ce me sestrice podrzati u ovome: mi mislimo uvek na vas.. nasu bracu sa foruma..... Е свака ти на месу Глори :bla: ekstra ekstra 0102_laugh 319.gif Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки 0102_laugh 319.gif Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок.Сад се разумемо.Немаш потребе да будеш љубоморан,јер сигурно постоји особа која у овом тренутку мисли баш на тебе,а да ти то ни не слутиш...Према томе,у свему треба бити стрпљив,а љубомора је пролазна.А кад прође,онда се смејеш сам себи... :bla: :bla: Шта ја имам од тога што неко мисли на мене... Али добро, хвала ти. Мислим да нисам много љубоморан. А можда нисам уопште ни љубоморан, не знам. 4chsmu1 0442_feel nije lepo nisi fer... ja mislim, ne sigurna sam da ce me sestrice podrzati u ovome: mi mislimo uvek na vas.. nasu bracu sa foruma..... 0102_laugh Е свака ти на месу Глори ekstra ekstra :bla: 319.gif greengrin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки 319.gif greengrin 4chsmu1 Па добро,то му је на част што се трудимо око њега,ако то ради.Али онда ћемо знати за убудуће шта и како.Хвала Лики 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Само ми се чини.Не смем да тврдим Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки 319.gif greengrin 4chsmu1 Па добро,то му је на част што се трудимо око њега,ако то ради.Али онда ћемо знати за убудуће шта и како.Хвала Лики 0102_laugh То није тачно. Ја вас све волим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Волимо и ми тебе.Ти си наш братац Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки 319.gif greengrin 4chsmu1 Па добро,то му је на част што се трудимо око њега,ако то ради.Али онда ћемо знати за убудуће шта и како.Хвала Лики 0102_laugh То није тачно. Ја вас све волим. Ево, морам самом себи да опонирам. Можда ипак да по мало, али свеједно и даље вас волим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Волимо и ми тебе.Ти си наш братац То ме Глориа држи у крилу, сигурно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. bleh Собзиром да је Марти покупио све симпатија жена,а Ратка и мене само тешите неким безвезе фразама,преостаје нам само ...љубомора... Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... 1414_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука