Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ja mislim da Martiju ne treba provdadzija... Kad mu se bude svidela devojka on ce joj prici.... Sto se brines. Izmedju ostalog otkud znas da decko mozda nema devojku????? Ili nesto u planu.... Osim toga... jeste da su danasnje devojke sirokih shvatanja ... ali ne moraju da se namecu i da se prijavljuju ovde..... Одакле ти идеја,да овде неко проводаџише? И што се ти осећаш прозваном,једино ако се ниси препознала... Ја сам ово причао првенствено, обраћајући се Мартију,да га не би којекаве исфрустриране девојке правиле будалом. Исфрустриране девојке prstgoreЗоске,није ли ово прејака реч,на кога год да си мислио bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Рале,ниси ли ти то мало љубоморан,а 0442_feel Па ко теби брани да то исто урадиш?А на крају,ја уопште нисам мислила на физички изглед,јер ни не знам како изгледа.Мислила сам на његово писаније из којих се виде исте те искре из очију које ти описујеш,само на другачији начин.Ја ти опет кажем,стварно је диван човек и волела би да таквих људи има више и због жена,али би и свет био мало другачији... zru Да, јесам, искрено речено, љубоморан сам, али и огорчен. Зашто огорчен? Е па зато што ем не знам да радим у фотошопу, ем све и да знам да радим мислим да ниједан фотошоп не би могао да сузи ову моју стомачину. Ма Рале,ја ти рекох нису битне слике bliss jeeee prstgore Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ja mislim da Martiju ne treba provdadzija... Kad mu se bude svidela devojka on ce joj prici.... Sto se brines. Izmedju ostalog otkud znas da decko mozda nema devojku????? Ili nesto u planu.... Osim toga... jeste da su danasnje devojke sirokih shvatanja ... ali ne moraju da se namecu i da se prijavljuju ovde..... Одакле ти идеја,да овде неко проводаџише? И што се ти осећаш прозваном,једино ако се ниси препознала... Ја сам ово причао првенствено, обраћајући се Мартију,да га не би којекаве исфрустриране девојке правиле будалом. bliss jeeee omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Није срамота бити исфрустриран,срамота је украсти,слагати... bliss jeeee Ето,ако ти је за утеху,и ја патим од фрустрација разних врста... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма Рале,ја ти рекох нису битне слике bliss jeeee prstgore Да ли заиста тако мислиш да изглед уопште није битан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Није срамота бити исфрустриран,срамота је украсти,слагати... bliss jeeee Ето,ако ти је за утеху,и ја патим од фрустрација разних врста... Ја, рецимо, због ове моје дебљине јесам исфрустриран. Фрустрације појачава и то што често не могу да задржим гасове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Није срамота бити исфрустриран,срамота је украсти,слагати... Ето,ако ти је за утеху,и ја патим од фрустрација разних врста... bliss jeeee prstgore Ja mislim da Martiju ne treba provdadzija... Kad mu se bude svidela devojka on ce joj prici.... Sto se brines. Izmedju ostalog otkud znas da decko mozda nema devojku????? Ili nesto u planu.... Osim toga... jeste da su danasnje devojke sirokih shvatanja ... ali ne moraju da se namecu i da se prijavljuju ovde..... Одакле ти идеја,да овде неко проводаџише? И што се ти осећаш прозваном,једино ако се ниси препознала... Ја сам ово причао првенствено, обраћајући се Мартију,да га не би којекаве исфрустриране девојке правиле будалом. ja sam znala da ces da krenes u ovom smeru... ali to je sada ne bitno... ja mogu samo reci.. da sto sam duze na OVOJ temi to mi se Marti vise svidja... a ti to sa prozvanima ostavi sa strane molim te..... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма Рале,ја ти рекох нису битне слике bliss jeeee prstgore Да ли заиста тако мислиш да изглед уопште није битан? У овој мери којој ти приписујеш лепоту,не али заиста. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма Рале,ја ти рекох нису битне слике bliss jeeee prstgore Да ли заиста тако мислиш да изглед уопште није битан? У овој мери којој ти приписујеш лепоту,не али заиста. Дидо, ти си дивна девојка/жена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Није срамота бити исфрустриран,срамота је украсти,слагати... Ето,ако ти је за утеху,и ја патим од фрустрација разних врста... Зоске,не причам о срамоти,већ о твом окарактерисању особа са ове теме.Мене ниси прозвао и како год окренеш,ја се и даље држим тога да ми је Марти дивна особа,свидело се то вама или не bliss jeeee prstgore Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Рале,ниси ли ти то мало љубоморан,а bliss jeeeeПа ко теби брани да то исто урадиш?А на крају,ја уопште нисам мислила на физички изглед,јер ни не знам како изгледа.Мислила сам на његово писаније из којих се виде исте те искре из очију које ти описујеш,само на другачији начин.Ја ти опет кажем,стварно је диван човек и волела би да таквих људи има више и због жена,али би и свет био мало другачији... 0442_feel Да, јесам, искрено речено, љубоморан сам, али и огорчен. Зашто огорчен? Е па зато што ем не знам да радим у фотошопу, ем све и да знам да радим мислим да ниједан фотошоп не би могао да сузи ову моју стомачину. Ali taj stomacic je super jastucic prstgore omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Дидо, ти си дивна девојка/жена. Лош покушај Рале,пробај ипак са фотошопом... bliss jeeee "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма Рале,ја ти рекох нису битне слике prstgore Да ли заиста тако мислиш да изглед уопште није битан? У овој мери којој ти приписујеш лепоту,не 0442_feel али заиста. Дидо, ти си дивна девојка/жена. Хвала Рале Жена,Рале... bliss jeeee zru Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ali taj stomacic je super jastucic bliss jeeee Глориа, хвала ти. И ти си дивна. Добар је и онај Мартирије, само стварно није у реду ако је мењао слике у фотошопу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Хвала Рале prstgore Жена,Рале... bliss jeeee Значи, удата си. Лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука