Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Marti i frizura ti je lepa...uredna,kratko ošišana.Divota! smej.gif smej.gif smej.gif Men se sviđa...dopada mi se i duga i srednja kosa.Samo da je čista. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ајде Рале,твоје фотке још чекамо,па да завршимо smej.gif smej.gif smej.gif ?????????? Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ја се извињавам,али очигледно да преферирате обичњаке,да некажем нешто грубље... Ја сам ундергроунд... smej.gif smej.gif apropo kose.. rekla sam sta sam imala da kazem.. necu se ponavljam... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ајде Рале,твоје фотке још чекамо,па да завршимо smej.gif smej.gif smej.gif ?????????? 0409_feel 0442_feel 0442_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 куд раније нисам видио ову тему МАРТИРИЈЕ ВОЛИ ТЕ ТВОЈ БРАТ, СВАКА ТИ ЧАСТ ЗА СВЕ ШТО РАДИШ НА НАШЕМ greengrin БЕЗ ТЕБЕ НИШТА НЕ БИ БИЛО КАО ШТО САДА ЈЕСТЕ.... smej.gif smej.gif smej.gif 0409_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ратко,док Меги,Анастасија и Дида,не поставе своје,ни случајно! Марти,замоли сам те да уклониш моје слике...хвала "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Marti i frizura ti je lepa...uredna,kratko ošišana.Divota! smej.gif smej.gif smej.gif Men se sviđa...dopada mi se i duga i srednja kosa.Samo da je čista. xexexe..., pa tako i treba... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ајде Рале,твоје фотке још чекамо,па да завршимо smej.gif smej.gif smej.gif Само после Магдалене и тебе. (Обрисано) ЕВО ! Ај сад ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 куд раније нисам видио ову тему МАРТИРИЈЕ ВОЛИ ТЕ ТВОЈ БРАТ, СВАКА ТИ ЧАСТ ЗА СВЕ ШТО РАДИШ НА НАШЕМ klapklap БЕЗ ТЕБЕ НИШТА НЕ БИ БИЛО КАО ШТО САДА ЈЕСТЕ.... smej.gif smej.gif smej.gif 0409_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel EVO iskrenog našeg brata Vuka...tako je Vuče greengrin smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ајде Рале,твоје фотке још чекамо,па да завршимо smej.gif smej.gif smej.gif Само после Магдалене и тебе. ЕВО ! Ај сад ти ! Ja volim devojke koje su prirodno lepe... a ti si prirodno prelepa 0409_feel 0442_feel 0442_feel e kad ti zensko to kaze..... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 куд раније нисам видио ову тему МАРТИРИЈЕ ВОЛИ ТЕ ТВОЈ БРАТ, СВАКА ТИ ЧАСТ ЗА СВЕ ШТО РАДИШ НА НАШЕМ smej.gif БЕЗ ТЕБЕ НИШТА НЕ БИ БИЛО КАО ШТО САДА ЈЕСТЕ.... smej.gif smej.gif smej.gif 0409_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Hvala Brate , vi svi najbolje vidite , znate i prosuđujete , svaku kritiku i lepu reč prihvatam sasvim najnormalnije! SVI STE VI MENI greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Magdaleeeeeeenkaaaaaaaaaaa smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Па Зоске,ја сам удата жена,а ово су девојке и то прелепе.И колико сам ја у току,овде није реч о нама,него о вама.Не замућуј воду и не скрећи са теме,ниси фер smej.gif smej.gif Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Хвала на комплиментима, а сад ако може да се моја фотка избрише из квотова ( ко је видео, видео је smej.gif) а ја одох да је обришем из своје поруке. Анастасија и Глориа, ако може, плиз smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Маги, сунце си. Дидо, Глокси, опростите, али ја не могу да се оглушим о братовљеву сугестију. Ратко,док Меги,Анастасија и Дида,не поставе своје,ни случајно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука