Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Хвала на комплиментима, а сад ако може да се моја фотка избрише из квотова ( ко је видео, видео је algabacaju) а ја одох да је обришем из своје поруке. Анастасија и Глориа, ако може, плиз leteti Sklonjeno leteti 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 i koliko bi mi dali da imam godinice ovako preko fotke ( inaće ovako isto uživo zgledam leteti ) leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Хвала, драга, а сад ако може и сестра Глориа, или неки од модова са ове теме leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Uradjeno! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 хвала leteti МАрти, рекла бих да имаш скоро пуне 32 године leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 i koliko bi mi dali da imam godinice ovako preko fotke ( inaće ovako isto uživo zgledam leteti ) leteti za koji dan 32 0110_hahaha algabacaju 0102_laugh 0102_laugh sam si rekao skoro da imas rodjendan za neke dve nedelje jel tako?? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 i koliko bi mi dali da imam godinice ovako preko fotke ( inaće ovako isto uživo zgledam leteti ) leteti 19. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ратко,док Меги,Анастасија и Дида,не поставе своје,ни случајно! Марти,замоли сам те да уклониш моје слике...хвала Moja fotka? leteti “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Mogla bi da stvarno da postavis neku slidzu ili neki nagovestaj!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ратко,док Меги,Анастасија и Дида,не поставе своје,ни случајно! Марти,замоли сам те да уклониш моје слике...хвала uklonio sam bratac odmah kad si mi PPom javio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 хвала leteti МАрти, рекла бих да имаш скоро пуне 32 године leteti 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Mogla bi da stvarno da postavis neku slidzu ili neki nagovestaj!!! Pa ajde sad ću da vidim koju i da je na brzinu obradim u foto šopu leteti “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 i koliko bi mi dali da imam godinice ovako preko fotke ( inaće ovako isto uživo zgledam leteti ) leteti za koji dan 32 0110_hahaha algabacaju 0102_laugh 0102_laugh sam si rekao skoro da imas rodjendan za neke dve nedelje jel tako?? da , tako je - možda mlađe izgledam ali istina je - mator konj 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Mogla bi da stvarno da postavis neku slidzu ili neki nagovestaj!!! И да је после пет минута склони leteti - кад могу браћа, можемо и ми leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука