Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... ..и л ко зна,шта ли је,кад год сретнемо,увек се залије... Ратко,ја ти лепо рекох,ајде да бројимо,и да се играмо каладонта,а ти нећеш...ето сад,Марти испаде цвећка,а ми порочни... 0110_hahaha Ипак си био у праву, мој пријатељу womens, када си рекао да ће нам ''ненаметљиви'' Мартирије урадити то што нам и јесте урадио када нам је писао на пп, и теби и мени, да ми мало ''забављамо женске''(ма шта му то значило) док он заврши неке обавезе. И ето, као што ти рече, ми испадосмо порочни. Све ми се чини да је ''дивни'' Мартирије изабрао стратегију - завади па владај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Анчи,Марти шета негде,са неким,шта ти мислиш Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... ..и л ко зна,шта ли је,кад год сретнемо,увек се залије... Ратко,ја ти лепо рекох,ајде да бројимо,и да се играмо каладонта,а ти нећеш...ето сад,Марти испаде цвећка,а ми порочни... womens Ипак си био у праву, мој пријатељу, када си рекао да ће нам ''ненаметљиви'' Мартирије урадити то што нам и јесте урадио када нам је писао на пп, и теби и мени, да ми мало ''забављамо женске''(ма шта му то значило) док он заврши неке обавезе. И ето, као што ти рече, ми испадосмо порочни. Све ми се чини да је ''дивни'' Мартирије изабрао стратегију - завади па владај... a meni se cini da vi pokusavate da ocrnite Martija Marti javi se..... pokazi im da nisu u pravu omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Анчи,Марти шета негде,са неким,шта ти мислиш 0110_hahaha Ma jok.On i ja razgovarali do malopre,ne šeta čovek je kući...sad će on womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Е, Зоске, шта се фолираш? Ти на пп са Милевчетом Не спомињи ми Милеву,ко Бога те молим...за оно што ме увредила,искључићи је из тестамента. womens Ето,преко тог пп ми је рекла да се она само шали,и да сам ја добар за зај..нцију Ц, ц, ц....Милева... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... ..и л ко зна,шта ли је,кад год сретнемо,увек се залије... Ратко,ја ти лепо рекох,ајде да бројимо,и да се играмо каладонта,а ти нећеш...ето сад,Марти испаде цвећка,а ми порочни... womens Еве ви реквизити Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Evo i mene , gotovi smo sas razgovori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ček prvo da sve lepo da vidim kaj ste sve pisali i da odgovorim na neke nejasnoće Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Еве гу,стиза 0110_hahaha Па ди си ти,видиш колико си нам недостајао 0442_feel 0203_cool womens 0203_cool 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Мартија просто жена не може да не воли 0110_hahaha А која жена може да не воли свог мужа. Тако и Казанову Мартија његова. Нормална ствар. kazanova 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Definicija glasi ovako , sas ovem pitanjetom: Kude se ti nalaziš , gde živiš i koje to mesto , od roždenija pa do ovem trenutki ? 0442_feel Izmedju jave i sna sala womens rodjena u Deutschland, odrasla u Cacku, Studirala u Beogradu, a trenutno (j)opet Deutschland...ne zadugo jos 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 pozdrav Marti, careeeeeee womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... ..и л ко зна,шта ли је,кад год сретнемо,увек се залије... Ратко,ја ти лепо рекох,ајде да бројимо,и да се играмо каладонта,а ти нећеш...ето сад,Марти испаде цвећка,а ми порочни... womens Еве ви реквизити Не то, Лики, него оне игре са разбибриге... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... ..и л ко зна,шта ли је,кад год сретнемо,увек се залије... thank_you777 Ратко,ја ти лепо рекох,ајде да бројимо,и да се играмо каладонта,а ти нећеш...ето сад,Марти испаде цвећка,а ми порочни... 0110_hahaha Еве ви реквизити Не то, Лики, него оне игре са разбибриге... 1405_love 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 thank_you777 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука