Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Аууууу Рале,па ти си неки опасан тип .mislise. 0409_feelВолим и ја вас,а 0409_feelМоре лија си ти,ал истина да те ми и таквог волимо,тј.ја,ал изината 1414_feel bleh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив 1414_feel Као да гледам себе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. .mislise. Собзиром да је Марти покупио све симпатија жена,а Ратка и мене само тешите неким безвезе фразама,преостаје нам само ...љубомора... Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... bleh Ју јадни,стварно ц,ц,ц... 1414_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив 1414_feel Као да гледам себе... Уз то улива поверење, предусретљив је, фино васпитан, непорочан, шармантан, умиљат ... све се то осећа кроз његова писанија овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки .mislise. 0409_feel 0409_feel Па добро,то му је на част што се трудимо око њега,ако то ради.Али онда ћемо знати за убудуће шта и како.Хвала Лики 1414_feel bleh То није тачно. Ја вас све волим. Ево, морам самом себи да опонирам. Можда ипак да по мало, али свеједно и даље вас волим. Морам да ставим ово на куб да не будем погрешно схваћен. Да, понекад се зеким, али као да се нико други не зеки... А кад се зеким, зеким се да би нам свима било лепше. Зар то није потврда праве љубави.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив 1414_feel Као да гледам себе... Уз то улива поверење, предусретљив је, фино васпитан, непорочан, шармантан, умиљат ... све се то осећа кроз његова писанија овде. Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. bleh Собзиром да је Марти покупио све симпатија жена,а Ратка и мене само тешите неким безвезе фразама,преостаје нам само ...љубомора... Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... 0409_feel Stvarno nisi fer.. 1. ja sam rekla da volim muskarce sa dugom kosom .mislise. 2. rekla sam da volim jastucic 1414_feel bleh 3. ovo je presudno МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив 0409_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив .mislise. Као да гледам себе... Уз то улива поверење, предусретљив је, фино васпитан, непорочан, шармантан, умиљат ... све се то осећа кроз његова писанија овде. Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... Ма то ти се само чини 1414_feel bleh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. bleh Собзиром да је Марти покупио све симпатија жена,а Ратка и мене само тешите неким безвезе фразама,преостаје нам само ...љубомора... Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... .mislise. Е, Зоске, шта се фолираш?Ти на пп са Милевчетом bleh, а овамоооо 1414_feel 0409_feel 0409_feel Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ненаметљив... И опет, да утврдимо : ненаметљив 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Невероватно! Заиста као да гледам себе. Да ли је то случајно... ..и л ко зна,шта ли је,кад год сретнемо,увек се залије... 1414_feel Ратко,ја ти лепо рекох,ајде да бројимо,и да се играмо каладонта,а ти нећеш...ето сад,Марти испаде цвећка,а ми порочни... bleh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Е, Зоске, шта се фолираш? Ти на пп са Милевчетом .mislise., а овамоооо 1414_feel t4431 t4431 0409_feel 0409_feel bleh ово ми дође као пре на журкама кад двоје оду у другу просторију да мало причају насамо, или испред дискотеке, у неком полумраку и сл. womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Е, Зоске, шта се фолираш? Ти на пп са Милевчетом Не спомињи ми Милеву,ко Бога те молим...за оно што ме увредила,искључићи је из тестамента. bleh Ето,преко тог пп ми је рекла да се она само шали,и да сам ја добар за зај..нцију 1414_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Tema o Martiju,a Martija nigde nema. bleh Ali sekane ga ishvališe skrooz .mislise. Marti druže gde si 1414_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Tema o Martiju,a Martija nigde nema. bleh Ali sekane ga ishvališe skrooz .mislise. Marti druže gde si 1414_feel Eve Anastasije sad ce se sve resi.... 0409_feel Nece Marti da se druzi sa nama.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука