Jump to content

Мартирије

Оцени ову тему

Сефора

Препоручена порука

Аууууу Рале,па ти си неки опасан тип .mislise. 0409_feelВолим и ја вас,а 0409_feelМоре лија си ти,ал истина да те ми и таквог волимо,тј.ја,ал изината  1414_feel bleh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Одговори 336
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. .mislise.

Собзиром да је Марти покупио све симпатија жена,а Ратка и мене само тешите неким безвезе фразама,преостаје нам само ...љубомора...

Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... bleh

Ју јадни,стварно ц,ц,ц... 1414_feel

Подели на овим сајтовима

МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив  1414_feel

Као да гледам себе...

Уз то улива поверење, предусретљив је, фино васпитан, непорочан, шармантан, умиљат ... све се то осећа кроз његова писанија овде.

Подели на овим сајтовима

Ма, сеје моје, мени се чини да нас наш братко Ратко малкице зеки  .mislise. 0409_feel 0409_feel

Па добро,то му је на част што се трудимо око њега,ако то ради.Али онда ћемо знати за убудуће шта и како.Хвала Лики 1414_feel bleh

То није тачно. Ја вас све волим.

Ево, морам самом себи да опонирам.

Можда ипак да по мало, али свеједно и даље вас волим.

Морам да ставим ово на куб да не будем погрешно схваћен.

Да, понекад се зеким, али као да се нико други не зеки...

А кад се зеким, зеким се да би нам свима било лепше.

Зар то није потврда праве љубави....

Подели на овим сајтовима

МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив  1414_feel

Као да гледам себе...

Уз то улива поверење, предусретљив је, фино васпитан, непорочан, шармантан, умиљат ... све се то осећа кроз његова писанија овде.

Невероватно! Заиста као да гледам себе.

Да ли је то случајно...

Подели на овим сајтовима

Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. bleh

Собзиром да је Марти покупио све симпатија жена,а Ратка и мене само тешите неким безвезе фразама,преостаје нам само ...љубомора...

Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... 0409_feel

Stvarno nisi fer..

1. ja sam rekla da volim muskarce sa dugom kosom  .mislise.

2. rekla sam da volim jastucic  1414_feel bleh

3. ovo je presudno

МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив  0409_feel

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

МАрти бере симпатије жена јер је добар, миран, топле душе и ненаметљив  .mislise.

Као да гледам себе...

Да ли је то случајно...

Ма то ти се само чини 1414_feel bleh

Подели на овим сајтовима

Ок,немој сад да спамујете тему,него да се вратимо на горућа питања. bleh

Са Ратком ћу се консултовати преко скајпа,шта нам ваља чинити, а ви размишљајте ,како сте се олако поиграли са нашим намученим животима... .mislise.

Е, Зоске, шта се фолираш?

Ти на пп са Милевчетом  bleh, а овамоооо  1414_feel

0409_feel   0409_feel

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Да ли је то случајно...

..и л ко зна,шта ли је,кад год сретнемо,увек се залије... 1414_feel

Ратко,ја ти лепо рекох,ајде да бројимо,и да се играмо каладонта,а ти  нећеш...ето сад,Марти испаде цвећка,а ми порочни... bleh

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ти на пп са Милевчетом  .mislise., а овамоооо  1414_feel

:nene:  t4431  t4431  :nene:

0409_feel 0409_feel bleh ово ми дође као пре на журкама кад двоје оду у другу просторију да мало причају насамо, или испред дискотеке, у неком полумраку и сл.  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' />

Подели на овим сајтовима

Ти на пп са Милевчетом  

Не спомињи ми Милеву,ко Бога те молим...за оно што ме увредила,искључићи је из тестамента. bleh

Ето,преко тог пп ми је рекла да се она само шали,и да сам ја добар за зај..нцију  1414_feel

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Tema o Martiju,a Martija nigde nema. bleh

Ali sekane ga ishvališe skrooz  .mislise.

Marti druže gde si  1414_feel

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...