Jump to content

Vladici Artemiju zabranjeno da služi liturgiju

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 446
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=1367287701186

Који видео је сад специфичан, на шта обратити пажњу, то што си говорио?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Песма је за златну медаљу на такмичењу нај-глупости. Овоме би позавидели и стихоклепци из Гранда.

Буни те се када се критикује митрополит Зизјулас због његовог ултрамодернизма, а ћути те када се говори да је РКЦ истинска Црква, да су и они спашени, да са њима треба молити се...тада ћути те, а оваква песма вам смета.

И сигурно ову песму нису написале ове дивне и честите сестре, већ неки монах или монахиња.

ЛИТУРГИЈУ СВЕТУ МЕЊАЈУ НАМ АВО

И НА ГЛАС ГОВОРИ ШТО СЕ ЧИТА ТАЈНО

И УМЕСТО ТЕБЕ СВЕТОГ БОГОСЛОВА

СЛУШАЈУ ЈОВАНА ЕКУМЕНСКОГ КОВА

У овом делу песме је све описано што брине нас вернике и побожне људе. Ми нисмо равнодушни према злу које се дешава по диктату оних којима је циљ да униште једину истинку веру. Доказа има много. У СПЦ незнам дал има масона, али у другим Помесним Црквама је било и има масона. Патријарх Цариградски који је увео рецимо нови календар у своју Помесну Цркву је био масон висококог степена....

Блаженпочивши отац Тадеј је говорио да у РКЦ сви су кардинали и бискупи масони, а да у неким нашим Помесним Црквама такође има масона- чак је говорио да има масона и у СПЦ.

Sebreca a vladika je sam Hristos na liturgiji  slava3

To je ta teologija !

Inače kad se neko zaluđuje i opterećuje stvarima sa kojima ne bi trebao,jer jedino treba da se "zaluđujemo" Hristom,onda ovakve priče zaista imaju težinu!

Подели на овим сајтовима

Nasa Crkva je zastitila mucenicki narod na Kosovu i nije vladiku Artemija proterala!

Ovo je takodje jedna tvrdnja koja navodi da su sabor i sinod proterivaci !

Klasicna kleveta recena izmedju redova ,indirektno!

slava3

Виђу адвоката..виђу силе небеске...

Пошто сам са КиМ-а..видим како је наша Црква заштитила...

А ако грешима..ти и ја идуће недеље на Литургију у саборни храм у Приштину...онај који је "завршен"..

А о протеривању???

Па како није када му је забрањено да оде на КиМ?

Sam je kriv !

U suštini Crkva je zaštitila narod od Dejana Vilovskog!

Zbog njega su i mnogi monasi hteli da pređu u druge eparhije!

Dakle,niko nije imao direktan problem sa vladikom Artemijem!

Подели на овим сајтовима

Нека СПЦ направи анкету на Космету дал Срби подржавају владику Артемија или не...

Погледајте колко народа долази недељом у манастир Шишатовац и све ти је јасно...има чак људи који су долазили из РП Епархије само да виде свога Аву јер му је режим забранио да дође на Космет...гдје су ту људска права владике Артемија?Ајд што су га протјерали, али то што су му забранили да дође на Космет је скандал. СТОП ПРОГОНУ ВЛАДИКЕ АРТЕМИЈА

Што се тиче Виловског- суд Грчке је јасно рекао дал је крив или не. Нека СПЦ покрене рецимо истрагу против оних Епископа који се возају у хеликоптеру, који купују хотеле и који се баве приватним бизнисом...

Свештеник треба да живи од олтара, каже се ваљда... facenew22222222

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Нека СПЦ направи анкету на Космету дал Срби подржавају владику Артемија или не...

Погледајте колко народа долази недељом у манастир Шишатовац и све ти је јасно...има чак људи који су долазили из РП Епархије само да виде свога Аву јер му је режим забранио да дође на Космет...гдје су ту људска права владике Артемија?Ајд што су га протјерали, али то што су му забранили да дође на Космет је скандал. СТОП ПРОГОНУ ВЛАДИКЕ АРТЕМИЈА

Што се тиче Виловског- суд Грчке је јасно рекао дал је крив или не. Нека СПЦ покрене рецимо истрагу против оних Епископа који се возају у хеликоптеру, који купују хотеле и који се баве приватним бизнисом...

Свештеник треба да живи од олтара, каже се ваљда... facenew22222222

Ajde dokaži da je proteran.

Ako ne budeš imao dokaze dobićeš opomenu za klevetu!

Подели на овим сајтовима

Свештеник треба да живи од олтара, каже се ваљда... :)

Мани се играња инвкизитора...стварно претерујеш. Докази су код Грчког суда који каже да је све лаж- није Виловски ни динара укро а камоли владика Артемије.

Подели на овим сајтовима

Свештеник треба да живи од олтара, каже се ваљда... :)

Мани се играња инвкизитора...стварно претерујеш. Докази су код Грчког суда који каже да је све лаж- није Виловски ни динара укро а камоли владика Артемије.

Niko vladiku Artemija i ne optužuje da je ukrao pare!

A Vilovski je ukrao dovoljno da može da potplati bilo koji sud!

I mani se više tih kvalifikacija koje diskredituju čitavu Crkvu!

Niko vladiku Artemija nije proterao!

Подели на овим сајтовима

Владика Артемије је избеглица у правом смислу. Уместо Олује десила се операција Сабља, чини ми се тако се зове ова акција у РП Епархији. И то ћу говорити док сам жив, говорићу и мојој деци и унучићима да је владика Артемије био праведник, Христов апостол и светац.

Подели на овим сајтовима

Dao sam na tube konacno.

Ово нису зилоти, ово су браћа и сестре у Христу који воле Христа и Цркву. Видите ли колко народа је присутно и колко пева?То вам говорим, боли вас истина јер знате шта народ мисли и о владици Артемију и о митрополиту Зизјуласу...знам да боли истина, разумем вас. Али престаните говорити како су ови верници антихришћани, црквенорушитељи јер онда заговарате ВИ раскол а не честити верници.

Подели на овим сајтовима

Шта ми ти причаш колико је било народа кад сам био тамо.Било је пар неких бакица и уз Давидовића пар неких људи и они су певали и нико их није дирао.Они људи што се поклањају тамо немају везе са њима.

Чак их је Митрополит позвао на заједничарење и љубав.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...