Jump to content

Куран на ломачи распаљује мржњу

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Гости

Ах, изгледа да сам опет усамљен у свом ставу...

Najbitnije brate da nisi usamljen u zajednici, jer jedino ona vecno ostaje...

A stavovi su (nam) prolazni...

0110_hahaha 8086.gif :group111:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 223
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Значи он је крив што је неко други повредио људе са друге стране планете...?  89898989898989

То је мени неприхватљиво из два разлога. Прво, зато што он човек није позивао ни на какво насиље, за насиље се одлучио неко други својом слободном вољом. Друго, зато што представља увреду за муслимане јер они по тој причи испадају неурачунљиви фанатици који подивљају чим чују или виде нешто што им се не свиђа.

O,dragi brate..Zvonko...Kada bi netko rekao da ce spaliti moju Bibliju,ja bi bila u stanju...da mu razbijem o glavu..a i u vatru da skocim za nju...Kazi mi sve..ali ne diraj mi  u ono  sto je meni sveto...

Drugo,-koliko citam..i vidim iz njemacko napisang teksta...pa tu je tisucu problema...Sam Pastor..ako se ne varam htjeo privuci paznju na sebe,( eto,upravo sada ide k drugima na razgovore...pregovore..itd..?)

Od kada se POLITICKI PROBLEMI RJESAVAJU PALJENJEM  VJERSKI SIMBOLA I KURANA ILI BIBLIJE...

Vjeruj mi..za mene djete koje izaziva i djete koje osamari su jednako krivi...majka sam,i baka...vjeruj mi da imam iskustva...a od djece nemas boljeg primjera..

Подели на овим сајтовима

Кретенизам, за поседовање библије у неким муслиманским земљама секу главе а зато што је неком дунуло у главу да спали куран толика фрка.

У својој је земљи и може му се.

Ја сам наравно против али ако муслимани немају толеранције у својим земљама што би имали неки протестанти у својим?

Подели на овим сајтовима

tacno... svi smo samo privremeni gosti na planeti zemlji...neko duze neko krace...

a bilo to dugovecno ili kratkovecno, duzni smo da to dobijeno - mislim na zivot kao najskupoceniji dar Boziji ne proćerdamo tako lako i olako...vec smisleno da proživimo...

biti ratnik ili vojnik po Bibliji znači biti ratnik, vojnik i sluga Božji... sto ne znaci da se tu misli na neke vojnike ''žedne ljudske krvi'', vec na vojnike čije je uzor bogočovečanska ličnost Hrista Spasitelja... i to je model i obrazac po kome treba da se vladamo i ponašamo...

možda sam skrenula sa teme...ne zamerite...  hvala...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

''dobra duso''....... :drugarstvo: 0102_laugh 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala

covek posto pored tela - a to je ono zemaljsko, ima i duse i duha - to je ono vecno nebesko i neprolazno... radi tog zaloga dobrote koja mu je utkana u bice...treba da se popravi i dobro vlada...

da li se slazete... :)...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

- mislim na zivot kao najskupoceniji dar Boziji ne proćerdamo tako lako i olako...vec smisleno da proživimo...

biti ratnik ili vojnik po Bibliji znači biti ratnik, vojnik i sluga Božji... sto ne znaci da se tu misli na neke vojnike ''žedne ljudske krvi'', vec na vojnike čije je uzor bogočovečanska ličnost Hrista Spasitelja... i to je model i obrazac po kome treba da se vladamo i ponašamo...

Aaaauuu..koji odgovor...Bravo  0102_laugh  sestro ..Vesna  mense0198626478946378946 :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

- mislim na zivot kao najskupoceniji dar Boziji ne proćerdamo tako lako i olako...vec smisleno da proživimo...

Aaaauuu..koji odgovor...Bravo  :)  sestro ..Vesna  mense0198626478946378946 4chsmu1

mense0198626478946378946 mense0198626478946378946 mense0198626478946378946 mense0198626478946378946
Подели на овим сајтовима

''dobra duso''....... 4chsmu1 :) 0205_whistling :) smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala

covek posto pored tela - a to je ono zemaljsko, ima i duse i duha - to je ono vecno nebesko i neprolazno... radi tog zaloga dobrote koja mu je utkana u bice...treba da se popravi i dobro vlada...

da li se slazete... :)...

daj boze da  se mnogi sa tim sloze onda nebi bilo  toga stose desava na zemlji
Подели на овим сајтовима

Ах, изгледа да сам опет усамљен у свом ставу...

Najbitnije brate da nisi usamljen u zajednici, jer jedino ona vecno ostaje...

A stavovi su (nam) prolazni...

То је то оче, Христос посреди нас.

O,dragi brate..Zvonko...Kada bi netko rekao da ce spaliti moju Bibliju,ja bi bila u stanju...da mu razbijem o glavu..a i u vatru da skocim za nju...Kazi mi sve..ali ne diraj mi  u ono  sto je meni sveto...

Управо тако је настала Инквизиција.

Drugo,-koliko citam..i vidim iz njemacko napisang teksta...pa tu je tisucu problema...Sam Pastor..ako se ne varam htjeo privuci paznju na sebe,( eto,upravo sada ide k drugima na razgovore...pregovore..itd..?)

То шта је он хтео је његова ствар, али нико нема права да му прети насиљем и убиствима.

Od kada se POLITICKI PROBLEMI RJESAVAJU PALJENJEM  VJERSKI SIMBOLA I KURANA ILI BIBLIJE...

Од када се цртање карикатура итд. решава претњама и убијањем људи?

Vjeruj mi..za mene djete koje izaziva i djete koje osamari su jednako krivi...majka sam,i baka...vjeruj mi da imam iskustva...a od djece nemas boljeg primjera..

Није добар пример зато што овде нико нема Богом дану власт над другим као што има мајка над дететом.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нисте ми јасни..

Куран је сатанистичка књига...и као таква што се мене тиче..може бити спаљена..а можете да је држита и на полици...лични проблем свакога!

Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? shuntavilo2

Србине...какаве бре последице...

Ви сте мањина у Европи,Азији, а блсики исток сте освојили када сте побили Хришћане.....као и у северној Африци...

Док сте мањина...све је добро....чим постанете већина.. 7000 мртвих Сарајевских Срба... логори за Србе...силовања Србкиња...итд...итд...

Ја сам са вама живео скоро 20 година...и добро вас знам..

Када у Меки или медини буде Православна Црква подигнута...када Св Софија опет буде враћена Цариградској Патријаршији....тада ће те и ви за мене имати сва права и пуно поштовање од мене..као зреле религије...

Верујем брате да имаш негативно искуство, али не треба да генерализујемо, у свим народима имамо добре и лоше људе. Сети се приче о Самарићанину.
Vidi sada brated!Leovim riječnikom i njegovim rezonovanjem odgovaram (ovo nije moj stav)

Živio sam i ja s vama i više godina, ubili ste toliko i toliko, poštovat ću vas kada nam izgradite porušene džamije....

Kud ovo vodi?

Ovakav razgovor vodi ka zatvaranju dijaloga, a to bar meni nije cilj!

Mi kao ljudi imamo gorku prošlost!

Od nje se ne živi!

Daj, bar da pokušamo svako sa svoje strane da se to potisne i da gledamo ka vedrijoj budućnosti!

Ја мислим да су џамије палили људи који не долазе на литургију нити се причешћују већ су само деклеративно православни. Иначе Дучић је рекао у књизи Благо цара Радована; " Ништа од оногога што људи сеју не ниче тако брзо као мржња". Којој ти брате исламској заједници припадаш ? По аватару бих рекао Србије.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да су џамије палили људи који не долазе на литургију нити се причешћују већ су само деклеративно православни. Иначе Дучић је рекао у књизи Благо цара Радована; " Ништа од оногога што људи сеју не ниче тако брзо као мржња". Којој ти брате исламској заједници припадаш?

Наравно, ту су увек први навијачи, а не верници.

Ако применимо исту логику онда ти људи који су палили и рушили џамије ниси криви ни одговорни за своје поступке јер су их муслимани "изнервирали" па су они одговорни.

Е видиш, без обзира шта су муслимани радили ја сматрам да су ти "хришћани" који су рушили џамије лично одговорни за своје поступке и криви за то што су урадили.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да су џамије палили људи који не долазе на литургију нити се причешћују већ су само деклеративно православни. Иначе Дучић је рекао у књизи Благо цара Радована; " Ништа од оногога што људи сеју не ниче тако брзо као мржња". Којој ти брате исламској заједници припадаш?

Наравно, ту су увек први навијачи, а не верници.

Ако применимо исту логику онда ти људи који су палили и рушили џамије ниси криви ни одговорни за своје поступке јер су их муслимани "изнервирали" па су они одговорни.

Е видиш, без обзира шта су муслимани радили ја сматрам да су ти "хришћани" који су рушили џамије лично одговорни за своје поступке и криви за то што су урадили.

Гледај, ти навијачи не руше све што дођу у могућност да руше. Може да се закључи тако да су можда они и за вехабизам пошто руше и семафоре isus-sinai. Они мрзе и навијаче другог клуба ако су исти као и они. Они символ вере и оче наш не знају, а као због борбе за православље то раде.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...