Avocado Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Ne nasedajte na provokacije nekolicine sarlatana, Najmudrija rečenica koju si napisao... još samo da znaš šta znači reč šarlatan... i da imaš ogledalo... sve bi bilo u redu... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darkangel Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Najmudrija rečenica koju si napisao... još samo da znaš šta znači reč šarlatan... i da imaš ogledalo... sve bi bilo u redu... Ja se izvinjavam, pogresio sam kada sam rekao pas laje, ali ne!! Psi laju! a vetar nosi.... Postoji izraz za takve ali nije za net.... Sarlatan je najblazi oblik, kada bi ti uopste znao sta pises i gde se nalazis, da prvo krenes od toga, ostalo bi se sredilo vrlo lako... ha ha ha sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 A koga ti nazivaš PSIMA? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darkangel Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Мени никада нису рекли да је дијагноза била погрешна.Проверено у више клиника и лабораторија (маркери,биопсија..итд.)увек са готово идентичним резултатом и прогнозом. Pa verovatno kao sto kazem nekolicina Vas je pogresila i slucajno zalutala na ovaj post o petroleju, zato sto za takav oblik sizoidne embolije od koje bolujete ne postoji lek, s obzirom da se Vas sacica leci standarsnom medicinom, normalno je da dijagnoza nije bila pogresna, prava je..... 138999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darkangel Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 A koga ti nazivaš PSIMA? Vidi vidi ko nam se pridruzio? E, pa to se valjda vidi ko laje po ovom postu, ustvari sami sebe otkrivaju, bacis mamac i oni koji se nadju prozvani.. BINGO sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Vidi vidi ko nam se pridruzio? E, pa to se valjda vidi ko laje po ovom postu, ustvari sami sebe otkrivaju, bacis mamac i oni koji se nadju prozvani.. BINGO sHa_sarcasticlol A,sad ćuja da tražim od admina da ti daju opomenu, pošto na ovom sajtu se za ljude ne govori da su psi i da laju.A i trgovci petrolejem koji bi da zarade na tuđoj nesreći nam baš nisu potrebni. Ignjatije, Јефимија Крунић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Pa verovatno kao sto kazem nekolicina Vas je pogresila i slucajno zalutala na ovaj post o petroleju, zato sto za takav oblik sizoidne embolije od koje bolujete ne postoji lek, s obzirom da se Vas sacica leci standarsnom medicinom, normalno je da dijagnoza nije bila pogresna, prava je..... 138999 Sizodina embolija??? Ahahahaha Pa jel ti tvrdis da se razumes u neke iscjelisteljske metode? Od vas trovaca benzinom ne moze drugacije ni ocekivati. Samo nastavi i dalje, sto vise pisete vise ce se vidjeti u stvari ko ima boluje od sizoidnosti, i ko prosipa lazi i pokazuje da je elementarno nepismen. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darkangel Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 A,sad ćuja da tražim od admina da ti daju opomenu, pošto na ovom sajtu se za ljude ne govori da su psi i da laju.A i trgovci petrolejem koji bi da zarade na tuđoj nesreći nam baš nisu potrebni. Opomenu? a zasto, da li sam direktno nekoga uvredio, nisam, onaj ko se nadje prozvanim sam sebe vredja...igra reci, a ja vrlo dobro poznajem pravilo foruma....Mene su direktno vredjali i zato su banovani...... ja samo pisem onako kako je... 138999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 I koliko vremena prođe odkad sam ja dokaz tražio i ne dobih ništa. Još u prvom postu je rečeno da dokaza ima mnogo. Pa daj nam neki da vidimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Opomenu? a zasto, da li sam direktno nekoga uvredio, nisam, onaj ko se nadje prozvanim sam sebe vredja...igra reci, a ja vrlo dobro poznajem pravilo foruma....Mene su direktno vredjali i zato su banovani...... ja samo pisem onako kako je... 138999 Opomenu ćeš dobiti jer si direktno ili ne ljude koji te demantuju nazvao psima koji laju.A ni ti nećeš dugo vode sa svojim prodavanjem magle... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darkangel Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Sto se mene tice, moja misija je zavrsena i sada gasim nalog, onima kojima je pomoc stvarno preko potrebna ce naci ovde jer sam dosta toga napisao sto im moze pomoci, a Vi ostali nastavite da se zabavljate, igrajte mice i sah na tudjoj nesreci, pa valjda ce jednog dana neko igrati sah i sa vasom sudbinom.. Taj kome treba pomoc je vec informisan ovde i to je moj najveci uspeh svaki put kada se treba izboriti sa malogradjanstinom... Prijatan dan svima, a ja sada idem dalje 138999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 I koliko vremena prođe odkad sam ja dokaz tražio i ne dobih ništa. Još u prvom postu je rečeno da dokaza ima mnogo. Pa daj nam neki da vidimo. Koji crni dokaz?Da dokazi ( naučni) postoje ne bi ovaj na netu prodavao maglu svojim pričama rek'o mi jedan čo'ek... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Sto se mene tice, moja misija je zavrsena i sada gasim nalog, onima kojima je pomoc stvarno preko potrebna ce naci ovde jer sam dosta toga napisao sto im moze pomoci, a Vi ostali nastavite da se zabavljate, igrajte mice i sah na tudjoj nesreci, pa valjda ce jednog dana neko igrati sah i sa vasom sudbinom.. Taj kome treba pomoc je vec informisan ovde i to je moj najveci uspeh svaki put kada se treba izboriti sa malogradjanstinom... Prijatan dan svima, a ja sada idem dalje 138999 Aj, vozdra.Ne želim ti uspeh u radu,ali i takvi kao ti treba da postoje. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Prijatan dan svima, a ja sada idem dalje 138999 Хвала, такође . Господ наш isus-sinai нека би погледао и помого да ти буде на здравље и на спасење све што рече до сад са ових петнаестак порука. Амин. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 SRBIN OTKRIO LEK ZA RAK! Senzacionalno! Miloš Ninković napravio biljni preparat koji uspešno uništava tumor grlića materice. Efekat potvrdila i eksperimentalna laboratorija Onkološkog instituta ! Miloš Ninković, fitoterapeut koji se već 25 godina bavi istraživanjem biljnih vrsta, uspeo je da od njih napravi lek koji može da izleči rak grlića materice. - Lek je napravljen za ciljno uništavanje ćelija raka grlića materice, a formulu koju sam pronašao testirala je eksperimentalna laboratorije Onkološkog instituta svim metodama koje su zakonski određene. Pokazalo se da je efekat koji lek ostvaruje na kancer 60 odsto. „Uspeo je da obriše rak, da ga pojede“, tim rečima su mi se obratili lekari koji su vršili ispitivanja. Rekao sam im da želim da im dam recept da bi ga oni proizvodili za naše pacijente besplatno jer s tehnološke strane to nije komplikovano, a ni skupo. Ipak, rekli su mi da nemaju zakonsko pravo na to jer sve regulišu farmaceutske kompanije – priča Ninković i dodaje da je u Srbiji komplikovan postupak kojim neki preparat može da počne da se naziva lekom. Iako nije uspeo da patentira lek u našoj zemlji, on nije odustao pa je na njegovoj bazi napravio preparat „si plus“, za koji je lakše pribaviti dozvolu za prodaju. On smanjuje rizik od pojave kancera dojke i reguliše probleme kod žena čiji su izazivači hormoni. Narednih dana će se naći u prodaji u apotekama „Magija bilja“. Za sve dodatne informacije obratite se Si plus centru na brojeve telefona: 011/41 27 134 и 064/39 35 300 Amerikanci hoće da otkupe patent Pošto kod nas nisu zainteresovani za kupovinu ovog patenta, Ninković je u pregovorima sa Amerikancima. - Oni su spremni da ga otkupe jer im je jedino važno da proizvod bude 100 odsto prirodan. Ipak, ja bih mnogo više voleo da ga još neke dve godine zadržim ovde, jer će možda nešto uspeti da se promeni da ga oni kao lek kupuju od nas, a ne mi od njih. Ogroman sam entuzijasta za našu zemlju jer je mnogo volim – objašnjava Miloš Ninković. Ciste nestaju za 20 dana „Si plus“ je potpuno prirodan preparat i deluje tako što aktivira imunosistem mlečnih žlezda i dovodi hormone u balans. Smanjuje rizik od kancera dojke, a sastoji se od sirupa koji se uzima dva puta dnevno po kafenu kašičicu i kreme koja se nanosi na kožu dojki. Terapija traje oko 20 dana, a jedna tura je dovoljna da ciste potpuno nestanu – naglašava fitoterapeut Ninković. http://zelenenovine.wordpress.com/zelena-apoteka/rak-sve-o-raku/srbin-otkrio-lek-za-rak/ Ovaj covek je naivan ako bude prodao amerima patent, jer ce ga, po starom receptu srebroljublja, zakljucati u fijoku. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука