Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Miloše,potpuno si u pravu.Ne treba se nikako ograničiti samo na lekare i prepustiti se njima u ruke umesto Bogu. Što se tiče tvog tate i cigareta reći ću ti da je i moja prijateljica strastveni pušač, ja se nisam od nje odvajala dan i noć od kad se razbolela prošle godine i došla sam do zaključka da je bolje da povuče neki dim nego da se toliko nervira bez cigareta.To je psihička zavisnost,ali je kod nekih ljudi jako izražena,tako da se meni čini da je taj stres koji oni doživljavaju kad nemaju cigaretu gori nego sama cigareta. ali samo po neki dim,kad ga uhvati kriza, ali neka se trudi da se oslobodi toga cigarete stvaraju povoljnu atmosferu za rast kanceroznih ćelija,jer umanjuju dotok kiseonika u celije organizma, ćelije raka ne vole kiseonik,zato cigarete izazivaju rak evo nekih ideja pa ti uzmi,proguglaj o ovim namirnicama i proceni šta bi mu najviše prijalo seme lana(ilii laneno ulje),bogato je omega tri masnim kiselinama,jača imunitet i čak sam naišla da je neka lekarka napravila neki protokol za lečenja raka pomoću lana,u svakom slučaju jača imunitet,a imuni sistem je naš Bogom dani lekar u našem telu aronija i svo bobičasto voće (pitala sam onkologa za aroniju i on mi je rekao da je zdrava kao i ostalo bobičasto voće) Brojsov sok od sirovog povrća (cvekla,šargarepa,celer) održava krvnu sliku (takodje preporučeno od lekara) Silence , МилошБГ, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 što se tiče petroleja ne bih rekla da ide uz hemoterapiju, ali da je otrov ne mogu da verujem jer sam ga pila sa sve blagoslovom lekara i da ponovim za Strahinju : ima ukus kao vodka I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 http://www.hark.com/clips/kvjmlfbkbh-its-no-insult-to-say-a-dead-man-is-dead Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 e pa da, vera,nada,ljubav, pričest,molitva, I radost, što bi rekao kolega Mozzart, Dok nam Bog ne otvori nova vrata,slavimo Ga u hodniku i dok se ne otvore vrata isceljenja neka radost i vera već budu prisutne u našim srcima. Gospod je lečio ljude na različite načine, na neke je polagao ruke,neke je lečio iz daleka,neke je mazao blatom,neke dotakao a neki su se doticali Njega, ali svima je govorio slično Vera tvoja spasla te je i Idi i ne greši više dakle verujmo u Milost Božiju i menjajmo loše navike Sanja Т. and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 nisam znala da se u apoteci kupuje gorivo za avione i lampe ne znam samo odakle vam ideja da na ovakav nacin komentarisete nesto o cemu nemate predstavu Imamo predstavu o tome da svasta nesto prozivaju uber lekovima, a niko da ih stavi na testove niti da prodju testove niti imaju objasnjenja zasto bi nesto radilo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Daj bre Huane, ti si hemičar reci koju o sastavu petroleja i njegovim"lekovitim" svojstvima Не пада ми напамет да више бесплатно дајем приватне часове. Ем је криза, ем сам ја зли капиталиста и неолибералац. А и да будем искрен (ма колико некоме ово сурово звучало), будале које ће се самоубити тим разним ”лековима” имају пуно право да то ураде. Добиће Дарвинову награду. Једино што их треба спречити је да убијају своју децу, а за њих ме више баш онако поштено заболе. Ако неко искрено пита, могу да му дам мишљење. Но, ову екипу никакво и ничије мишљење не занима, више је него очигледно. Они већ све знају. Па нека их онда, нека убирају плодове свог ”знања”. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Petrolej ne leči rak, ali za razliku od mnogih bogojavljenskih vodica kojima se ljudi okreću u očaju i o kojima se ovde piše, on je otrovan. Može, i obično skraćuje život obolelima. Read more: http://www.doktor.rs/forum/onkologija/medicinski-petrolej-t40465-15.html#ixzz2V54wZiMJ Ne moze ga skratiti vise od tumora, sigurno. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Sad sam se raspitao bas za onaj slucaj sto sam naveo na pocetku diskusije. Jeste covek uzimao petrolej,ali to je danas sve teze naci bas taj tip,zato sto sve vise mute to sa jos kojekakvim otrovima,pa je bolje ne eksperimentisati ako nije "proverena roba" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Jeste covek uzimao petrolej,ali to je danas sve teze naci bas taj tip,zato sto sve vise mute to sa jos kojekakvim otrovima,pa je bolje ne eksperimentisati ako nije "proverena roba" Ево, ја сутра отварам апотеку петројела. Врхунски квалитет, свеже издестилован (из руске нафте, испитане и препоручене од стране академика Георгија Антраценовича Хексанова са новгородског института за медицинску петрохемију) и потпуно чист. Управо пишем научни рад о позитивним дејствима, биће спреман сутра пре отварања. Уз купљена три канистера добијате хипернеутронску анти-хаарп кацигу за само 459 еура + ПДВ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 da ilustrujem koliko tesko moze biti uvodjenje neke novine u medicinu http://www.mojpedijatar.co.rs/sr/article/velikani-medicine-ignjac-filip-semelvajs/84 ego је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Уз купљена три канистера добијате хипернеутронску анти-хаарп кацигу за само 459 еура + ПДВ. Ako kaciga nije od staniola leptonski oblak se nece valjano kondenzovati u auru. sqny and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ako kaciga nije od staniola leptonski oblak se nece valjano kondenzovati u auru. То је тачно за класиче вибрионе, али наша кацига се базира на квантном пољу. Руски научници су измерили да лептони у том пољу граде ауроне, те станиол није неопходан. sqny, drvce, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ja samo prenosim ono sta sam cuo.Covek je pio petrolej i surutku i produzio sebi zivot za nekoliko godina. A ti otvori jednu petrolejteku,ko zna,mozda krene posao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Из петролеја се добија вазелин. Ову причу гура геј лоби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Да би нешто на форуму било оверено, научно и морално признато, мора проћи кроз строгу контролу либерално-научно-атеистичиког конзилијума, јер ми смо најпаметнији, модерних схватања и биће онако како ми кажемо... Дакле не лечи ни Бог ни молитва, ни сурутка ни петролеј, лечимо ми ! Golub је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука