Bernard Написано Новембар 23, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2022 пре 10 часа, haveaniceday рече E ja preziveo skoro karcinom testisa. Preporucujem svim mladjim muskarcima redovne pregleda kod urologa. Na zalost ovaj rak napada mlade (od 20 do 45 godina) muskarce i uzrok mu se ne zna. Terapija je operacija (vadjenje kancera ) i hemioterapija po potrebi. Na srecu vrlo je izleciv. Drzte se ljudi. Muški (ženski takodje) princip je ugrožen!! Sigurno i lepo je biti muškarac i heteroseksualac! Samo napred, junački , do zadnjeg daha!!! Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Новембар 23, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2022 пре 4 часа, Bernard рече Muški (ženski takodje) princip je ugrožen!! Sigurno i lepo je biti muškarac i heteroseksualac! Samo napred, junački , do zadnjeg daha!!! Како није, одлично баш.... за женске ракове констатно нека обавештења, едукације све све... мушки рак тестиса се спомене једном у годину дана и то је то. Ја нисам ни знао шта ми је, јер нисам имао никакве болове нити ишта, само мало тврђи тестис. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јануар 9, 2023 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2023 Рак панкреаса – нова истраживања WWW.RTS.RS Сваког трећег четвртка у новембру обележава се Светски дан рака панкреаса, како би се скренула... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 7, 2023 Пријави Подели Написано Јул 7, 2023 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука