Александар Милојков Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Десиће им се не нашом кривицом, него њиховом. Европа је пљунула на своје хришћанске корене. Давно је у њиховим храмовима јечао Владика Николај: "На колена Европо!" Авај, не чују. sta tebe istjera iz mira tvoga aleksandre Ето, имам и ја своју муку, која ми у срцу тиња. Можда је парадоксално ово што ћу рећи: волим Европу, али очима да је гледам не могу. Када живиш са таквим парадоксом у срцу, онда се таложи огањ и гнев. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Dobro, vidim da se plašite nečega što ga ni ne poznajete ali ne bih o tom!Ono što me zanima ali iskreno mi odgovorite:Šta po vama Evropa treba uraditi sa problemom zvanim "poislamljivanje evrope, ili islamizacija Evrope? Šta treba uraditi sa muslimanima koji žive u Evropi? Iskreno i bez dlake na jeziku please!!! Европске државе би требало да воде више рачуна о "интеграцији" досељеника. Они који не могу да се прилагоде европским - јудео-хришћанским - вредностима не би требало да добију држављанство или дугорочно боравиште. Они чији се систем вредности толико разликује да не могу да поштују основне законе државе у којој живе требало би да се (сами) преселе на неко друго место које им више одговара. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Zašto je evropa odbila da živi u skladu sa hrišćanskim korijenima? Da li možda crkva nije odgovorila izazovima i problemima sa kojim se susreće? То је сад широко питање. Сигурно да и Црква има свог удела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Dobro, vidim da se plašite nečega što ga ni ne poznajete ali ne bih o tom!Ono što me zanima ali iskreno mi odgovorite:Šta po vama Evropa treba uraditi sa problemom zvanim "poislamljivanje evrope, ili islamizacija Evrope? Šta treba uraditi sa muslimanima koji žive u Evropi? Iskreno i bez dlake na jeziku please!!! Мислим да Европа ништа не треба да уради са муслиманима, него сама са собом! Треба се вратити Богу! Без много мудрости и приче, али сама је увела законе који не само да је удаљавају од Бога него саму себе руши! Руши примарну институцију, а то је породица јер дозвољава и проналази законе којима ће омогућити што бржи развод нпр. А са друге стране дозвољава хомосексуалцима да заснивају породице... -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Ако то не води самоуништењу и самозатирању, да не говорим још о много чему... Одобравање закона да девојчице са 16год могу абортирати без сагласности родитеља! Није проблем исламизација, већ умирање Хришћанства, гушење Хришћанства... Све то резултује падом наталитета и мало по мало нестајањем... :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Они чији се систем вредности толико разликује да не могу да поштују основне законе државе у којој живе требало би да се (сами) преселе на неко друго место које им више одговара. Ili da izglasaju drugacije zakone. To niko nikome ne brani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Dobro, vidim da se plašite nečega što ga ni ne poznajete ali ne bih o tom!Ono što me zanima ali iskreno mi odgovorite:Šta po vama Evropa treba uraditi sa problemom zvanim "poislamljivanje evrope, ili islamizacija Evrope? Šta treba uraditi sa muslimanima koji žive u Evropi? Iskreno i bez dlake na jeziku please!!! Мислим да Европа ништа не треба да уради са муслиманима, него сама са собом! Треба се вратити Богу! Без много мудрости и приче, али сама је увела законе који не само да је удаљавају од Бога него саму себе руши! Руши примарну институцију, а то је породица јер дозвољава и проналази законе којима ће омогућити што бржи развод нпр. А са друге стране дозвољава хомосексуалцима да заснивају породице... -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Ако то не води самоуништењу и самозатирању, да не говорим још о много чему... Одобравање закона да девојчице са 16год могу абортирати без сагласности родитеља! Није проблем исламизација, већ умирање Хришћанства, гушење Хришћанства... Све то резултује падом наталитета и мало по мало нестајањем... :huh: Управо то. Европљани ће сами од себе, у својој демонократији, нестати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 nema problema na zapadu vec odavno svi navikli na sve tako da bi suprotno neobicno bilo da nije ovako ,ima svakih religija ,niko nikome nesmeta a religije su sloboda svakog za sebe dok zakon se postuje u drzavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Они чији се систем вредности толико разликује да не могу да поштују основне законе државе у којој живе требало би да се (сами) преселе на неко друго место које им више одговара. Ili da izglasaju drugacije zakone. To niko nikome ne brani. Постоје неки темељни принципи које држава мора да брани - на пример, нелогично је да се "изгласа" укидање демократије и увођење неког тоталитарног теократског закона. То онда значи да је демократија заказала негде у том процесу. Овде конкретно у начину на који се дошло до "већине". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Они чији се систем вредности толико разликује да не могу да поштују основне законе државе у којој живе требало би да се (сами) преселе на неко друго место које им више одговара. Ili da izglasaju drugacije zakone. To niko nikome ne brani. Постоје неки темељни принципи које држава мора да брани - на пример, нелогично је да се "изгласа" укидање демократије и увођење неког тоталитарног теократског закона. То онда значи да је демократија заказала негде у том процесу. Овде конкретно у начину на који се дошло до "већине". Naravno, ali mogli bi da izglasaju da se saobracaj na ulicama Pariza, po zakonu i legalno, zaustavlja kada glasaci hoce da vrse masovnu molitvu. Problem je sto to ne mogu da izglasaju (za sada), ali ih to ne sprecava da vrse nasilje i krse zakon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Европа треба да постане истински православна да би испунила све те услове. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Dragi moji: Ja kao musliman nikada neću da živim u skladu sa judeo-hrišćanskim vrijednostima, osim u onoj mjeri u koj se one slažu sa islamskim vrijednostima.Nemojte se čuditi mome odgovoru, pa ni vi sami kao hrišćani ne živite u skladu sa tim vrijednostima Čudim se nečijem licemjerju ovdje:Poziva se na nekakve judeo -hrišćanske vrijednosti, a ovamo su hrišćani bili ti koju su zatirali te jevrejske vrijednosti zajedno sa jevrejima a sada bi da žive u skaldu sa njima. Nemojte se vi brinuti zbog rasta muslimana u evropi, muslimani imaju svoje vrijednosti kojih se drže, problem je u vama što se i vi sami ne držite tih vrijednosti.(Složit ćemo se da ste se podijelili u frakcije od kojih neke podržavaju otvoren moralni sunovrat) Ovdje je rečeno da muslimanima treba uskratiti duži boravak, uzet ćemo da je to rješenje ali onda bi vam ekonomije stale jer vi imate bijelu kugu, muslimani vam popravljaju demografsku sliku. Slažem se da muslimani trebaju poštovati zakone države u kojoj žive , što mislim da u velikoj mjeri i čine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Никад не реци никад. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Никад не реци никад. Po ovom pitanju je nikad! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Они чији се систем вредности толико разликује да не могу да поштују основне законе државе у којој живе требало би да се (сами) преселе на неко друго место које им више одговара. Ili da izglasaju drugacije zakone. To niko nikome ne brani. Постоје неки темељни принципи које држава мора да брани - на пример, нелогично је да се "изгласа" укидање демократије и увођење неког тоталитарног теократског закона. То онда значи да је демократија заказала негде у том процесу. Овде конкретно у начину на који се дошло до "већине". Naravno, ali mogli bi da izglasaju da se saobracaj na ulicama Pariza, po zakonu i legalno, zaustavlja kada glasaci hoce da vrse masovnu molitvu. Problem je sto to ne mogu da izglasaju (za sada), ali ih to ne sprecava da vrse nasilje i krse zakon. ajde brate , zar je to toliki prekršaj pa da se ooko njega tolika prašina diže! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Јесте Енизе. И ја мислим да је то један нецивилизацијски чин. Демонстрација силе и ко зна чега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука