suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 to u pazaru je nest drugacije po izgledu bar je dok ovdje se klanjaju mole pa sta uvijek sa tim htjeli postici ako mirno to rade ne vicu i neprijete kao taj film ,neuporedivo bar za mene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Imam oshječaj da ovdje među vama postoje dvije vrste struje: 1)prva koja je izražena od strane nekih:Islam je zlo i sve što muslimani rade to je zlo! 2)Druga koji su po meni hrišćani i Srbi veći od ovih prvih:Muslimani ljudi pa ti ljudi su među nama i oni upražnavaju svoju vjeru. Komentar:Ovi prvi su najveći neprijatelji časnom narodu iz kojeg dolaze.Oni kao da nikada nisu vidjeli muslimane, pa se svemu čude.Oni su sljepilo iz kojeg ne dolazi osim mržnja koja bi mogla uništiti prije njih nego one kojima zlo misle! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Imam oshječaj da ovdje među vama postoje dvije vrste struje: 1)prva koja je izražena od strane nekih:Islam je zlo i sve što muslimani rade to je zlo! 2)Druga koji su po meni hrišćani i Srbi veći od ovih prvih:Muslimani ljudi pa ti ljudi su među nama i oni upražnavaju svoju vjeru. Komentar:Ovi prvi su najveći neprijatelji časnom narodu iz kojeg dolaze.Oni kao da nikada nisu vidjeli muslimane, pa se svemu čude.Oni su sljepilo iz kojeg ne dolazi osim mržnja koja bi mogla uništiti prije njih nego one kojima zlo misle! Лукаво. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 sad gledala i ima i policija isto nereaguju na blokadu ako je protiv zakona bilo onda bi ih policija sklonula a ne stajali autom sami na blokadi Јесте против закона, провери - у Француској није дозвољено јавно богослужење. Управо је то поента њиховог поступка - присилити Французе да попусте и уместо свог закона прихвате другачија правила. Полиција не може да интервенише зато што зна да ће ако покушају бити насиља од стране муслимана. prvi put cujem to da im nije dozvoljeno kad imaju bezbroj dzamija nisu valjda dzabe sve najprije napravili pa im zabranila francuska posle nerazumijem zvonkic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 sad gledala i ima i policija isto nereaguju na blokadu ako je protiv zakona bilo onda bi ih policija sklonula a ne stajali autom sami na blokadi Јесте против закона, провери - у Француској није дозвољено јавно богослужење. Управо је то поента њиховог поступка - присилити Французе да попусте и уместо свог закона прихвате другачија правила. Полиција не може да интервенише зато што зна да ће ако покушају бити насиља од стране муслимана. prvi put cujem to da im nije dozvoljeno kad imaju bezbroj dzamija nisu valjda dzabe sve najprije napravili pa im zabranila francuska posle nerazumijem zvonkic Забрањено је да изађеш на улицу и обављаш богослужење, можеш код куће, у цркви, синагоги или џамији. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Imam oshječaj da ovdje među vama postoje dvije vrste struje: 1)prva koja je izražena od strane nekih:Islam je zlo i sve što muslimani rade to je zlo! 2)Druga koji su po meni hrišćani i Srbi veći od ovih prvih:Muslimani ljudi pa ti ljudi su među nama i oni upražnavaju svoju vjeru. Komentar:Ovi prvi su najveći neprijatelji časnom narodu iz kojeg dolaze.Oni kao da nikada nisu vidjeli muslimane, pa se svemu čude.Oni su sljepilo iz kojeg ne dolazi osim mržnja koja bi mogla uništiti prije njih nego one kojima zlo misle! eniz neznam kako tvoj utisak ako mislis mene sto sam napisala da film iz pazara i pariza nije uporediv jel jedan je histerican drugi miran za moj utisak, tako a mrznja nebi rekla da se iz tog pisanja moze zakljuciti ali evo ponovicu samo sam uporedila razliku izmedju a sto se tice bas sto su muslimani,tako bi isto reagovala dasu bili srbi katolici hriscani ili indio narod na ovom mjestu dakle bez mrznje enize ,jel kad bi sve sa mrznjom posmatrala dosad bime davno nestalo od mrznje u meni ,zeljela bi da te sumnje nestanu ne samo ovdje izmedju vec izmedju svih naroda ,koja ljepota bi to bila na zemlji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Нека, Европа није боље ни заслужила. Тражили сте - гледајте. Бог ће адекватно одговорити на њихово ЕУ лицемерје и безобразлук. Дабогда поцркали под шеријатом, што се мене тиче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Нека, Европа није боље ни заслужила. Тражили сте - гледајте. Бог ће адекватно одговорити на њихово ЕУ лицемерје и безобразлук. Дабогда поцркали под шеријатом, што се мене тиче.У бре,Александре?! Шта причаш то,брате? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Нека, Европа није боље ни заслужила. Тражили сте - гледајте. Бог ће адекватно одговорити на њихово ЕУ лицемерје и безобразлук. Дабогда поцркали под шеријатом, што се мене тиче.У бре,Александре?! Шта причаш то,брате? nije to aleksander napisao neko prepravio mu pisanje izgleda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Аца је мало киван на Европу. Слажем се да су екстремно лицемерни, али би волео да се опамете и окрену правим вредностима уместо лажне мулти-култи религије која их разара. Ово суочавање са Исламом је покренуло многе да се запитају шта је прави европски идентитет. Само се молим Богу да се све реши мирно. Вероватно би било довољно спречити неконтролисану имиграцију и јасно (законски) ставити до знања досељеницима да морају да се прилагоде законима и култури земаља у којима живе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Забрањено је да изађеш на улицу и обављаш богослужење, можеш код куће, у цркви, синагоги или џамији. Опа! Ајде кад то кажу комунисти и љуцкоправаши, демо(н)крате и сл. али од хришћанина такав коментар није баш на месту. Против си Литија по улицама градова, м? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Па и у Новом пазару је демонстрација силе, мржње и зла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Забрањено је да изађеш на улицу и обављаш богослужење, можеш код куће, у цркви, синагоги или џамији. Опа! Ајде кад то кажу комунисти и љуцкоправаши, демо(н)крате и сл. али од хришћанина такав коментар није баш на месту. Против си Литија по улицама градова, м? Брате, нисам ја то рекао - то је закон државе Француске. И свако ко одлучи да живи у Француској треба да га поштује. Ко не жели да га поштује нека иде да живи негде другде. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Нека, Европа није боље ни заслужила. Тражили сте - гледајте. Бог ће адекватно одговорити на њихово ЕУ лицемерје и безобразлук. Дабогда поцркали под шеријатом, што се мене тиче. facenew22222222 Šta da uradimo, da ih deportujemo u Iran, Tursku, Arabiju i Pakistan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Зашто би некога депортовали? довољно је да се тај неки придржава закона земље у којој се налиази. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука