Цвеле1993 Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Боже, као да не једу посно кад је мрс па се одушевљавају 8086.gif 0205_whistling Кад је мрс, једе се мрсно, кад је пос', једе се посно. stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Боже, као да не једу посно кад је мрс па се одушевљавају 8086.gif 0205_whistling Кад је мрс, једе се мрсно, кад је пос', једе се посно. greengrin Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Боже, као да не једу посно кад је мрс па се одушевљавају smej.gif smej.gif smej.gif Кад је мрс, једе се мрсно, кад је пос', једе се посно. oleeeee ти не једеш рибу и биљне производе кад је мрс? gringrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Uvek se radujem početku posta i obečavam sebi (i ljudima) da ću ovog puta izdržati do kraja....što se retko i događa. smej.gif Pomolite se Bogorodicaaaaaa i za mene grešnu da me Bog učvrsti u postu i da mogu uz pomoć gringrin odgovoriti duhovima pod nebom smej.gif. не брини сестро, чак иако прекинеш, само настави даље да постиш после тога ...нема тог овде да није посрнуо, саплео се или пао, па ипак наставио ... није Бог тиранин, већ Љубав smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Боже, као да не једу посно кад је мрс па се одушевљавају smej.gif smej.gif oleeeee Кад је мрс, једе се мрсно, кад је пос', једе се посно. kolo2 ти не једеш рибу и биљне производе кад је мрс? smej.gif Неко се баш примио. srcee Шалим се бре, Медињо. gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Боже, као да не једу посно кад је мрс па се одушевљавају greengrin greengrin greengrin Кад је мрс, једе се мрсно, кад је пос', једе се посно. ти не једеш рибу и биљне производе кад је мрс? :291291291: Неко се баш примио. Шалим се бре, Медињо. 0102_laugh stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Пост, наравно, волим. Много га боље подносим од када сам почео прву недељу да постим на води. И задњу... tanning Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Da Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Post, kao nešto što nikada ne prestaje , da ali ovaj deo gde je uključena i hrana , ne ... Лидија Миленковић, Anette, Jelena 76 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Prija mi zbog boljeg raspoloženja da sredim misli i pronadjem mir... ...a kada je hrana u pitanju, ne, apsolutno ne, iovako slabo jedem. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Да,нарочито од кад је ова сва храна затрована прскана хибридна шта јој већ све не раде(још нам само ГМО фали).Осећам се лакше,смиреније,бистрије,мада то у главном кад постим али уз органску храну.А месне прерађевине,то ми се гади,шта ту стављају далеко било то не једем ни кад је мрс,риба је најбоље месо за мене.Наравно пост храном најбоље иде уз молитву,пост у мислима речима и делима,плус исповест и причешће,где ћеш веће среће мира и радости. Данче*, Jelena 76, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ...s obzirom na svoju ishranu, više manje stalno sam u postu...već par godina... Лапис Лазули, YOKA and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Волим да постим и слава Богу све више ми прија и души а и телу.. Лапис Лазули and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Nekada sam raspolozen za post i prija mi npr. Uskrsnji a nekada ne npr Apostolski. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Volim post, naročito Vaskršnji, koga uvek prate intenzivna molitva, što u okviru Crkve, što kući...Jednostavno mi nedostaju pređeosvećene Liturgije, Liturgije Svetog Vasilija Velikog, pokajni kanon Sv.Andreja Kritskog.... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука