antipa Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Sve izedosmo ostade nam sam flizider!!!!I njega ce izemo do ponoci!!!!! hastalavista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Ne zaboravite bdenje pored posta i molitve. hastalavista Pogledaj kada su napisane neke poruke. Bdenje za računarom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Волим да радим све оно што је Богу угодно ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Волим да радим све оно што је Богу угодно Kako te on obaveštava šta mu se dopada a šta ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Волим да радим све оно што је Богу угодно Kako te on obaveštava šta mu se dopada a šta ne? "Ко ме љуби, заповести моје нека држи" Тако је написано у Светом Писму, па Хришћани верују да су на тај начин обавештени. Па и само име књиге говори "Писмо". Као кад примимо писмо од неког. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 319.gif hvala ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Али морам да признам, увек ми је неколико сати пред почетак поста скоро па жао-сладолед, јогурт, павлака, млеч. чоколада. Одувек тако. Али чим почне-јуупиии! После ми жао кад прелазим на мрсну храну - e, bas tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Али морам да признам, увек ми је неколико сати пред почетак поста скоро па жао-сладолед, јогурт, павлака, млеч. чоколада. Одувек тако. Али чим почне-јуупиии! После ми жао кад прелазим на мрсну храну 319.gif - e, bas tako Што би моја баба рекла:"Нит` се тера, нит` се води!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2010 ПОООООООООООООООООООООООООООСТ ! Кренуо је пост и срећан вам почетак Богоугодног поста , да буде на спасење свима нама у за 319.gif и са Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Хвала брате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Ja "ne volim", tj. vise volim da jedem mrsno ,bolje se osecam sa svim tim mesnim proteinima, bolje sljakam, bolje razmisljam itd. Ali koliko sam ja uspeo da skapiram od samog pocetka, ideja posta i nije da bude prijatan. Ideja posta je da bude spasonosan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 ... и да га сви проведемо у духовној радости!!! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Васке Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Да и радујем се почетку. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Ja "ne volim", tj. vise volim da jedem mrsno ,bolje se osecam sa svim tim mesnim proteinima, bolje sljakam, bolje razmisljam itd. Ali koliko sam ja uspeo da skapiram od samog pocetka, ideja posta i nije da bude prijatan. Ideja posta je da bude spasonosan. Не знам,ја једноставно волим доста тога од поврћа,што и иначе не једем пуно када није пост.Када је пост,баш ми прија,јер ми се смуче разне саламе,паштете и слично.Мада није да не волим месо,волим,али више ми је подвиг одвићи се слаткиша и тих млечних производа него меса. Тако да ипак подносим некако пост,слава Богу,посна храна некада буде много укуснија него мрсна...слава Богу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Volem! isus-sinai algabacaju СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука