Jump to content

A sta biste voleli da jedete u ovom trenutku...?

Препоручена порука

3 пљескавице и после једна милка од 100 грама да се засладим.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

cheese cake.....21430100251ebddac553a9978797584_orig.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

3 пљескавице и после једна милка од 100 грама да се засладим.

Изгледа да си у гастрономском сродству брат близанац (тризанац)  са мојим синовима. 1324_womens

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Vazduh,jeste da je kalorican,ali disacu na skrge,cisto zbog dijete.. 4chsmu1

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

cisto zbog dijete.

ја не волим дијете..... Just_Cuz_19

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ја не волим дијете..... Just_Cuz_19

A ja ne volim da jedem,cisto bacanje para i ulaganje u prazno...meni vazduh dovoljan..:)

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

meni vazduh dovoljan.
благо теби.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ја волим роштиљ.rostilj-hrana2.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

благо теби.....

благо теби.....

To ti je moc navike...:P

Подели на овим сајтовима

Ili kantu sladoleda... :D
е ја сам малопре појела један супер кинг са малином..... :navijanje:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Lubenica.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...