Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 3 пљескавице и после једна милка од 100 грама да се засладим. gothic88nika, Поинтер and Anette је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Врућа погача са кајмаком, ујутру раним, ал сад би је приставила...ху Драшко, gothic88nika and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Hašima Tačija gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Њега зову ''змија''... Resistance is futile је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 cheese cake..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 3 пљескавице и после једна милка од 100 грама да се засладим. Изгледа да си у гастрономском сродству брат близанац (тризанац) са мојим синовима. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Vazduh,jeste da je kalorican,ali disacu na skrge,cisto zbog dijete.. 4chsmu1 gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 cisto zbog dijete. ја не волим дијете..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 ја не волим дијете..... A ja ne volim da jedem,cisto bacanje para i ulaganje u prazno...meni vazduh dovoljan.. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 meni vazduh dovoljan. благо теби..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ја волим роштиљ. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 благо теби..... благо теби..... To ti je moc navike...:P "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ono što ne smem- znači stukla bih milku od 300 g sa jagodom, apsulutno sama, nikome ne bih dala ni kockicu Ili kantu sladoleda... gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ili kantu sladoleda... е ја сам малопре појела један супер кинг са малином..... Данче* and Рада. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука