Jump to content

Da li Kina kreće nizbrdo?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 53 минута, haveaniceday рече

Ne mislim ja, to je njihovo pravilo. Zato su banovali gomilu vucicevih botova. https://balkaninsight.com/2020/04/02/twitter-axes-thousands-of-accounts-promoting-serbias-ruling-party/

Pokusavam da vidim hoces li da razumes opasnost tviterovog licemerja. 
Jedne botove ne banuju, druge ne banuju. Znaci ne drze se svojih pravila nego biraju kako ce da ih primenjuju kako im se cefne.

E sada.. sutra dan moze da promene svoj odnos sa vucicem... pa vidi ko ce biti zrtva tada a ko "pobednik".

Ko je desnicar o cemu pricas? O Laowhy? Lik nema veze sa desnicom ni sa politikom, ceo kanal mu je posvecen kini jer je ziveo tamo 10, 20 godina. 

Predrasude su opasna stvar drago moj Cloude. Isto si pomislio i za Louisa, ni on nema veze ni sa desnicom ni sa levicom, lik se bavi elektronikom, biznisom i right to repari.

Plus, na brzinu sam  proverio i kako izgleda sa tvitera te ne banuje sam nalog (fejk nalozi su dozvoljeni s obizrom da nisi u obavezi da se potpisujes svojim pravim imenom) vec sadrzaj onoga sto pises.

Tako da pozivanje tvitera da je licemer sto ne banuje fejk kineski nalog a banuje vuciceve botove je otprilike frogs and grandmothers fazon... iliti nidje veze.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Plus, na brzinu sam  proverio i kako izgleda sa tvitera te ne banuje sam nalog (fejk nalozi su dozvoljeni s obizrom da nisi u obavezi da se potpisujes svojim pravim imenom) vec sadrzaj onoga sto pises.

Znas kako, kada su u francuskoj revoluciji sekli glave.. dosta onih koji su bili za secu glava su i sami na kraju zavrsili na giljotinji... 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Jedan simpatican primer kineskog fejk propagandnog profila.

Likovi ladno imaju fake profile "zapadnjaka" koji brane kinu i promovisu kinesku propagandu. 

Meni je verovatnije ovo objašnjenje:

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, fsa рече

Koje objasnjejne? Da neko iz dosade pravi akaunte i iz hobija siri kinesku propagandu?
Pa dobro, tvoje pravo. NIkada ne moze da znamo sta je istina, svako moze da bira koje ce objasnjenje da prihvati. 

Meni je ovo objasnjenje glupo kao noc.. kineski mediji su toliko nesposobni da padaju na fake akaunte... 

recimo ja sam siguran da je i ovaj lik ili placeni propagandista ili totalno izmisljen:

Цитат

My guess is that it is part of QAnon but I could be wrong. This is their kind of content (don’t trust the government & Covid-19). They didn’t do enough (or any) fact-checking which is unfortunately all too common in all media these days :-(

Gde je on u svemu ovome uspeo da vidi i ubaci QAnon .... 

"QAnon[a] (/ˌkj.əˈnɒn/) is a disproven far-right conspiracy theory alleging that a cabal of Satanic,[1] cannibalistic pedophiles operate a global child sex trafficking ring"

Подели на овим сајтовима

Koje objasnjejne? Da neko iz dosade pravi akaunte i iz hobija siri kinesku propagandu?

Ne, to ne piše tamo... 

Pa dobro, tvoje pravo. NIkada ne moze da znamo sta je istina, svako moze da bira koje ce objasnjenje da prihvati. 

Tačno. Zato ja i ne tvrdim da znam ko stoji iza tog lažnog akaunta.

A što se tiče propagande... iako su Amerikanci "majstori" u tome, ona definitivno postoji i s kineske strane... npr. na optužbe da su Kinezi napravili virus u laboratoriji oni su odgovorili kontraopružbama da poreklo virusa treba tražiti u američkoj bazi Fort Detrick ( za mene su obe tvrdnje podjednako besmislene i ničim potkrepljene). Takođe, mnogi zapadni mediji koriste svaku moguću priliku da iznesu tvdnje kako kineske i ruske vakcine ne valjaju ( navodeći kao argument to što se dešava da se i vakcinisani zaraze )... a kineski i ruski mediji im vraćaju "milo za drago" pa često to isto tvrde za zapadne vakcine... itd.

Подели на овим сајтовима

Meni je ovo objasnjenje glupo kao noc.. kineski mediji su toliko nesposobni da padaju na fake akaunte... 

To se već dešavalo:

https://edition.cnn.com/2012/11/27/world/asia/north-korea-china-onion/index.html

https://abcnews.go.com/International/times-people-fooled-onion/story?id=31444478

"QAnon[a] (/ˌkj.əˈnɒn/) is a disproven far-right conspiracy theory alleging that a cabal of Satanic,[1] cannibalistic pedophiles operate a global child sex trafficking ring"

Ne znam... bilo je svakakvih suludih teorija zavere... npr. ova:

"In his first post on the topic of COVID-19, Q pushed a conspiracy theory with racial undertones about COVID-19 being a Chinese bioweapon and that the virus release was a joint venture between China and the Democrats to stop Trump’s re-election by destroying the economy.

https://theconversation.com/qanon-conspiracy-theories-about-the-coronavirus-pandemic-are-a-public-health-threat-135515

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Znas kako, kada su u francuskoj revoluciji sekli glave.. dosta onih koji su bili za secu glava su i sami na kraju zavrsili na giljotinji... 

Ne razumem?

Nista ne podrzavam samo kazem da mesas babe i zabe a posle ce ti bude krivo kad te neko s pravom proglasi za ovo ili ono :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

recimo ja sam siguran da je i ovaj lik ili placeni propagandista ili totalno izmisljen:

Ma kazi ti meni sta je tacno pisao taj fejk nalog zbog cega treba da bude banovan?

(Nadam si da si do sada shvatio vec razliku izmedju vucicevih botova i ovog fejk naloga?)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

Ne razumem?

Nista ne podrzavam samo kazem da mesas babe i zabe a posle ce ti bude krivo kad te neko s pravom proglasi za ovo ili ono :)

Pa sto ne kazes tako... Dobro je da se slazemo. Steta sto nemas kohones da se oglasis odmah.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

(Nadam si da si do sada shvatio vec razliku izmedju vucicevih botova i ovog fejk naloga?)

@Avocado vidis ti kako je lako ovog tvog omamiti da stane na stranu kineskih propagadnih fejk naloga i da veruje da nisu fejk nalozi i ti hoces da me ubedis da je on nesto bolji od sendvicara.. 

e isto tako su i mediji isti, kao sto je klaudking ekvivalent onoga sto zovete "sendvicar" u opoziciji. :)

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, haveaniceday рече

Pa sto ne kazes tako... Dobro je da se slazemo. Steta sto nemas kohones da se oglasis odmah.  

Ja stvarno vise ne znam koji je tvoj problem...

пре 28 минута, haveaniceday рече

vidis ti kako je lako ovog tvog omamiti da stane na stranu kineskih propagadnih fejk naloga

Ako to uspe da vidi iz mojih postova onda je ili pijan ili udaren u glavu necim tvrdim.

пре 28 минута, haveaniceday рече

i da veruje da nisu fejk nalozi

Bukvalno nigde nisamm ni sugerisao to, naprotiv, nikad to nisam ni dovodio u pitanje. Zasto radis ove stvari? Pa bukvalno na ovoj stranici imas moje postove gde pisem o tom nalogu kao fejk nalogu? Jel namerno to radis iz nekog fazona, ili si odlepio malo pa si i obnevideo? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...