Jump to content

Michael Moore: Where to invade next

Препоручена порука

18 minutes ago, Justin Waters said:

Krećem od one pretposavke da je Mur ljevičar i da ga to čini "prodavačem magle", jer ljevičari valjda samo znaju da proizvode maglu..za razliku od onih koji podržavaju Trampa i oni kao ne prodaju maglu nego se bave konkretnim poslovima. 

A to upravo nije tačno, jer Finansije - čitaj bankari malo više ulažu u Bajdena nego Trampa, ali podjenako novčano težinski važno. 

I u čemu je fora "ljevica ovo ljevica ono"...šta to znači da je onda desnica dobra isključivo?

Jok, samo znaci da je u americi trenutno desnica bolja od levice. Za 10 godina se mozda obrne situacija jer je pre 10 godina levica bila bolja od desnice u americi koja je instalirala spijuniranje ljudi, inicirala sasvim nepotrebne ratove, i uspela da probije narusvanje osnovnih ljudskih prava gomili gradjana pod parolom terorizma.

Ja licno ne volim ljude koji su 50 godina na jednoj strani da li levica ili desnica, posto sam libertarijanac pa mislim da i levica i desncia imaju validne poente po razlicitm pitanjima.

Подели на овим сајтовима

Američki sistem - plati 1,1 miliona dolara za lečenje od korona virusa. Jedina država na svetu da je takva... i još najbogatija, dok pola naroda živi u siromaštvu, jer najbogatiji su super-bogataši, ne narod. Narod se drži u hipnozi i da ćemo jednoga svi mi da budemo super-bogataši, $-milijarderi, treba samo još malo da izdržimo.

WWW.THEGUARDIAN.COM

It shouldn’t take a once-in-a-century pandemic to make policymakers understand the tragic absurdity of healthcare in...

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Dragi said:

Američki sistem - plati 1,1 miliona dolara za lečenje od korona virusa. Jedina država na svetu da je takva... i još najbogatija, dok pola naroda živi u siromaštvu, jer najbogatiji su super-bogataši, ne narod. Narod se drži u hipnozi i da ćemo jednoga svi mi da budemo super-bogataši, $-milijarderi, treba samo još malo da izdržimo.

Sve racune za lecenje od korona virusa pokriva drzava. Medicare i Medic aid - zdrastveno osiguranje za siromasne, stare, invalide, bolesne, sve pokriva drzava. Prekini da lueptas gluposti.

Uostalom u tekstu pise:
image.png.e7ac85d921d4226ea79b14bb32e395ee.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...