Jump to content

Star Wars

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jedan od filmova iz heksologije Zvezdanih Ratova, je bio prvi film koji sam pogledao u bioskopu, a da nije crtać i da nas nije vodio neko od roditelja.

Tada sam se definitivno zaljubio u kino.

Kako je bio lep život bez igraonica i kladionica. Samo kino, plaža, knjige i muzika.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 701
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

kako i kad ste vi doziveli zvezdane ratove ?

Први пут сам га гледао са 5 година "Нова нада" и био сам одушевљен... толико сам био одушевљен да сам свакога јутра пуштао ту касету... Доста касније, 5.,6. или 7. разред, сам гледао "Повратак Џедаја".... и тек у средњој школи сам гледао "Империја узвраћа ударац".

Имао сам следеће играчке : Империјални брод, Тие фајтер, Џабину јазбину.  greengrin

Е нове делове сам гледао у биоскопу...  0110_hahaha

И могу сваког дана да их гледам... и увек сам одушевљен  greengrin

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

AHAHA! Dobar im je stos za turiste da se slikaju pored ovakve slike... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Najpoznatiji vasionski borodovi, koji su bukvalno postali legendarni u medjuvremenu...

Sienar Fleet Systems TIE starfighter

Постављена слика

Incom Corporation T-65 X-wing starfighter

Постављена слика

Koensayr Manufacturing BTL Y-wing starfighter

Постављена слика

I najcuveniji po mnogima, Corellian Engineering Corporation YT-1300 light freighter, poznat kao Millenium Falcon

Постављена слика

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

animirana serija je kul...

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_The_Clone_Wars_%282008_TV_series%29

pored 6 filmova i ove serije, jel ima josh neshto da se gleda od star vorza?

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Clone_Wars_%282003_TV_series%29

Ovo je serija iz 2003., prethodi ovoj koju si naveo...

Подели на овим сајтовима

Osim ovog za gledanje, ima i brdo dobrih stripova raznih izdavaca, a onda i video-igre, medju kojima ima pravih bisera... takodje postoje i fanmade filmovi...

Подели на овим сајтовима

Dokoni ljudi, svakakve gluposti ce da smisle... facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

C, c, c... spamujes ovako plemenitu temu, tuzicu te urednistvu... greengrin

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...