Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 zdravo,zivo drustvo.lepo druzenje bese.nadam se da ce ih biti jos Nadam se!! Jao, pa dobro dosao!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Још једном...пуно поздрављам све вас који сте били тамо и надам се да ћемо се опет видети,ако Бог да.Лаку ноћ свима! Тави? lqj2e2sokakote Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Још једном...пуно поздрављам све вас који сте били тамо и надам се да ћемо се опет видети,ако Бог да.Лаку ноћ свима! Тави? lqj2e2sokakote Lajla Tov Solomoneeeee Toda raba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Lepi su takvi susreti.Trebamo se upoznavati i vec jednom krenuti u razbijanje predrasuda,pre svega.Razlicitosti u putu ka Bogu su neminovne,i prirodne.ali ne bi trebalo da budu prepreka svakoj drugoj saradnji,ili barem druzenju.primera za to ima na pretek... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Lepi su takvi susreti.Trebamo se upoznavati i vec jednom krenuti u razbijanje predrasuda,pre svega.Razlicitosti u putu ka Bogu su neminovne,i prirodne.ali ne bi trebalo da budu prepreka svakoj drugoj saradnji,ili barem druzenju.primera za to ima na pretek... Брате, екстра ти је ник mense0198626478946378946 Управо је то циљ читаве приче... И, заиста, није лош почетак. lqj2e2sokakote Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Август 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Lepi su takvi susreti.Trebamo se upoznavati i vec jednom krenuti u razbijanje predrasuda,pre svega. Ово и јесте изнад свега циљ и смисао свих међурелигијских сусрета како на званичном нивоу наше Цркве са другима тако и на незваничном, попут овог вечерас сусрета или дијалога на нашем форуму : упознавање и превлађивање предрасуда које имамо међусобно као последица вековног удаљавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број bliss jeeee),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих... Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта... Меда,Миљан,Данијела,Андреј,Дарко,Соломон,Мара,Тавита,Мах,Светлана...са форума Није било лоше заиста.Добра,заиста добра екипа се скупила и сви су ми тамо деловали некако гостољубиво...само је Мах био "гошћољубив". bliss jeeee smej.gifСве у свему,дружење је протекло у за мене најбољој могућој атмосфери...дуванској. Подсетили смо се на брзину Библије и Курана, џина и мелека, херувима и серафима, претрчали преко Израела и Палестине, поновили шеријатски закон и заслуге цара Константина (мало смо искритиковали тадашњу политику)....па мало пива.....па мало дима (дуванског).....све фин свет... Мирсад - диван човек!!! bliss jeeee И на крају је Макс отпевао чувени хит:"Апсолутно мој си број"!!! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Jaoj 1502_baby Pa ja Solomona nisam prepoznao bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee A gledam čoveka, poznat mi, a ne mogu da povežem (jer mislim da sam te viđao negde i mimo foruma i fejsa 0409_feel)... Brate Andrease, tvoj autoritet mi je poljuljan skroz, i dalje ne mogu da se opasuljim da se poznajemo od ranije i odakle se poznajemo. smej.gif 29dz8zk No, zapravo je sve cool. Bilo je super upoznati sve ljude - Maxa, Medu, Danijelu, Tavitu... a i svi ostali prisutni (osim Mirsada) su mi poznati odnekud... pamtim tako lica ljudi uvek, pa ne mogu da se setim da li ih znam ili sam ih samo nekad video u busu/crkvi/gdeveć. A kažete konobar Jevrejin? Hm, a fura čovek pravoslavni look. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Хеј, само ти је пољуљан мој "ауторитет"? stupido Па мој лични quest у читавој причи и јесте да свако ко ми приписује неосновани и ничим заслужени ауторитет, бар у личном упознавању схвати колика је то заблуда. facenew22222222 Кад кажеим (и стално понављам) да сам најгори од свих вас, својим безбројним гресима не дописујем неосновану имитацију светих отаца, него вам саопштавам неоспорну чињеницу - коју ће лако потврдити и сви који ме мало боље познају. Не кријем своје грехе... crvenilo crvenilo crvenilo Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Jaoj 4chsmu1 Pa ja Solomona nisam prepoznao facenew22222222 crvenilo crvenilo crvenilo A gledam čoveka, poznat mi, a ne mogu da povežem (jer mislim da sam te viđao negde i mimo foruma i fejsa greengrin)... Brate Andrease, tvoj autoritet mi je poljuljan skroz, i dalje ne mogu da se opasuljim da se poznajemo od ranije i odakle se poznajemo. stupido 0110_hahaha 0110_hahaha No, zapravo je sve cool. Bilo je super upoznati sve ljude - Maxa, Medu, Danijelu, Tavitu... a i svi ostali prisutni (osim Mirsada) su mi poznati odnekud... pamtim tako lica ljudi uvek, pa ne mogu da se setim da li ih znam ili sam ih samo nekad video u busu/crkvi/gdeveć. A kažete konobar Jevrejin? Hm, a fura čovek pravoslavni look. Ја колико сам могао видети извештај, мени би се пољуљало мало у глави од тог дима ако је тако било како вели соломон "дуванска атмосфера"... :o Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Jaoj :o Pa ja Solomona nisam prepoznao crvenilo crvenilo crvenilo stupido A gledam čoveka, poznat mi, a ne mogu da povežem (jer mislim da sam te viđao negde i mimo foruma i fejsa 4chsmu1)... Brate Andrease, tvoj autoritet mi je poljuljan skroz, i dalje ne mogu da se opasuljim da se poznajemo od ranije i odakle se poznajemo. 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin No, zapravo je sve cool. Bilo je super upoznati sve ljude - Maxa, Medu, Danijelu, Tavitu... a i svi ostali prisutni (osim Mirsada) su mi poznati odnekud... pamtim tako lica ljudi uvek, pa ne mogu da se setim da li ih znam ili sam ih samo nekad video u busu/crkvi/gdeveć. A kažete konobar Jevrejin? Hm, a fura čovek pravoslavni look. Ја колико сам могао видети извештај, мени би се пољуљало мало у глави од тог дима ако је тако било како вели соломон "дуванска атмосфера"... :o Што си ми фин и нежан! facenew22222222 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Jaoj :o Pa ja Solomona nisam prepoznao crvenilo crvenilo crvenilo stupido A gledam čoveka, poznat mi, a ne mogu da povežem (jer mislim da sam te viđao negde i mimo foruma i fejsa 4chsmu1)... Brate Andrease, tvoj autoritet mi je poljuljan skroz, i dalje ne mogu da se opasuljim da se poznajemo od ranije i odakle se poznajemo. 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin No, zapravo je sve cool. Bilo je super upoznati sve ljude - Maxa, Medu, Danijelu, Tavitu... a i svi ostali prisutni (osim Mirsada) su mi poznati odnekud... pamtim tako lica ljudi uvek, pa ne mogu da se setim da li ih znam ili sam ih samo nekad video u busu/crkvi/gdeveć. A kažete konobar Jevrejin? Hm, a fura čovek pravoslavni look. Ја колико сам могао видети извештај, мени би се пољуљало мало у глави од тог дима ако је тако било како вели соломон "дуванска атмосфера"... :o Што си ми фин и нежан! facenew22222222 Па шта ћеш неко треба и то бити. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Jaoj 4chsmu1 Pa ja Solomona nisam prepoznao crvenilo crvenilo crvenilo stupido A gledam čoveka, poznat mi, a ne mogu da povežem (jer mislim da sam te viđao negde i mimo foruma i fejsa 4chsmu1)... Brate Andrease, tvoj autoritet mi je poljuljan skroz, i dalje ne mogu da se opasuljim da se poznajemo od ranije i odakle se poznajemo. 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin No, zapravo je sve cool. Bilo je super upoznati sve ljude - Maxa, Medu, Danijelu, Tavitu... a i svi ostali prisutni (osim Mirsada) su mi poznati odnekud... pamtim tako lica ljudi uvek, pa ne mogu da se setim da li ih znam ili sam ih samo nekad video u busu/crkvi/gdeveć. A kažete konobar Jevrejin? Hm, a fura čovek pravoslavni look. Ја колико сам могао видети извештај, мени би се пољуљало мало у глави од тог дима ако је тако било како вели соломон "дуванска атмосфера"... :o Што си ми фин и нежан! facenew22222222 Па шта ћеш неко мора и то бити. Е,па да знаш да ми је жао,о ти "нежни и мекани", што ниси дошао да мало очврснеш! :oИмаш просторију где се не пуши и где водимо разговоре,имаш кафе где се такође може сести,запалити цигара,попити пиће и водити разговор...твоје је да бираш где ћеш.Нико те не тера да будеш у просторији где се пуши и са људима који пуше.Просто и једноставно.Никог од непушача нисам видео да је "пао мртав" због дуванског дима нити да му је било лоше и непријатно што је у друштву са пушачима,напротив,сви су се преместили управо тамо где су пушачи и где је атмосфера увек,али увек,занимљивија...млад си па то не знаш...има времена. :o Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Мало се шалим,људи,не замерите...надам се да ће све ово заживети и да ће се подићи на један заиста озбиљан,квалитативан и плодотворан ниво и наравно да неће бити пушења...осим у том малом кафеу где и домаћини, који су били заиста пријатни,дозвољавају пушење. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука