Рапсоди Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 пре 1 минут, JESSY рече okako merim, moj maksimim je oko 8 km.... Опа, и више него солидно . JESSY, PredragVId and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 Сваки дан шетам око 8-10 км. Киша, снег, сунце... Обожавам да шетам... Рапсоди, JESSY, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 18, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 пре 4 часа, ronin рече Киша, снег, сунце... znači, otporan si na hladnoću i vrućinu...blago tebi... PredragVId and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 Да, волим. Много. Волим ритам ходања, дисање, како осећам дух и тело. Ум, бутине, стопала, чланци, леђа, плућа, врат....Све. Диши, дубоко. У шуми си. Пусти сад слушалице и телефон, слушај лишће, птице, ветар, кораке других. У светлу недавних дешавања са полицијском часом, ишао сам на трим-стазу (која је у шуми) сваког дана по свршетку посла, у шуму у којој нисам био више од две деценије (дуга прича) у којој, дабоме, тада није ни било трим-стазе. Какво дивно откровење! Тако да сам јуче купио и патике за трим/земљану стазу, а и тренерку. Рапсоди, JESSY and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 пре 2 часа, JESSY рече znači, otporan si na hladnoću i vrućinu...blago tebi... Naravno... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 Можда не спада баш у категорију "Шетање" али свакако је ходање, и волим. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 Ова тема ме подсети да од октобра прошле године нисам ходала....шетала или већ. Не могу дуго, али ми прија сат до два лаганог хода. Почела сам са шетњама кад сам заволела фотографију. Ево, дакле, од сутра крећем опет у шетњу....( Не знам само да ли је сутра и понедељак, јер се одлуке обично доносе у понедељак) Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 пре 1 минут, Биљана, два рече Ова тема ме подсети да од октобра прошле године нисам ходала....шетала или већ. Не могу дуго, али ми прија сат до два лаганог хода. Почела сам са шетњама кад сам заволела фотографију. Ево, дакле, од сутра крећем опет у шетњу....( Не знам само да ли је сутра и понедељак, јер се одлуке обично доносе у понедељак) Само ако је тај понедељак и 1. у месецу. Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 @gavrosaurus koji pedometar koristite? Ja nijedan da nađem tačan...mislim na aplikaciju. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 пре 9 минута, sanja84 рече @gavrosaurus koji pedometar koristite? Ja nijedan da nađem tačan...mislim na aplikaciju. Искрено, мислим да сви помало лажу. Ова апликација се зове Pedometer, и саветовао бих да заиста подесите своје године, килажу и неку реалну, просечну дужину корака јер ипак бива прецизнији у рачуну, можда ће слагати у пар метара али не баш у 2000 метара. Milica Bajic, PredragVId and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 Данас сретох једну gavrosaurus and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 пре 1 сат, Биљана, два рече Ова тема ме подсети да од октобра прошле године нисам ходала....шетала или већ. Ево, дакле, од сутра крећем опет у шетњу.... eee...super.... Биљана, два and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 пре 22 минута, PredragVId рече Данас сретох једну gde si to bio...? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 15 часа, JESSY рече gde si to bio...? Šetao po Kalemegdanu. Video ih nekoliko. Izgleda da dugo nisu videle ljude pa se sada manje i plaše. JESSY and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 Odoh da testiram pedometar! "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука