Jump to content

Volite li da šetate...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, JESSY рече

okako merim, moj maksimim je oko 8 km....

Опа,  и више него солидно . :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сваки дан шетам око 8-10 км. Киша, снег, сунце... Обожавам да шетам...:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, ronin рече

Киша, снег, сунце...

znači, otporan si na hladnoću i vrućinu...blago tebi...:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Да, волим.
Много.
Волим ритам ходања, дисање, како осећам дух и тело.
Ум, бутине, стопала, чланци, леђа, плућа, врат....Све.
Диши, дубоко. У шуми си.
Пусти сад слушалице и телефон, слушај лишће, птице, ветар, кораке других.

У светлу недавних дешавања са полицијском часом, ишао сам на трим-стазу (која је у шуми) сваког дана по свршетку посла, у шуму у којој нисам био више од две деценије (дуга прича) у којој, дабоме, тада није ни било трим-стазе. Какво дивно откровење!
Тако да сам јуче купио и патике за трим/земљану стазу, а и тренерку. :)))

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, JESSY рече

znači, otporan si na hladnoću i vrućinu...blago tebi...:)

Naravno... :D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

image.thumb.png.72f6bfe1db90e942cee3ad40bc874c8e.png

Можда не спада баш у категорију "Шетање" али свакако је ходање, и волим. :)

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Ова тема ме подсети да од октобра прошле године нисам ходала....шетала или већ. Не могу дуго, али ми прија сат до два лаганог хода. Почела сам са шетњама кад сам заволела фотографију.

Ево, дакле, од сутра крећем опет у шетњу....( Не знам само да ли је сутра и понедељак, јер се одлуке обично доносе у понедељак)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Биљана, два рече

Ова тема ме подсети да од октобра прошле године нисам ходала....шетала или већ. Не могу дуго, али ми прија сат до два лаганог хода. Почела сам са шетњама кад сам заволела фотографију.

Ево, дакле, од сутра крећем опет у шетњу....( Не знам само да ли је сутра и понедељак, јер се одлуке обично доносе у понедељак)

Само ако је тај понедељак и 1. у месецу. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, sanja84 рече

@gavrosaurus koji pedometar koristite? Ja nijedan da nađem tačan...mislim na aplikaciju.

Искрено, мислим да сви помало лажу. :smeh1:
Ова апликација се зове Pedometer, и саветовао бих да заиста подесите своје године, килажу и неку реалну, просечну дужину корака јер ипак бива прецизнији у рачуну, можда ће слагати у пар метара али не баш у 2000 метара. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Биљана, два рече

Ова тема ме подсети да од октобра прошле године нисам ходала....шетала или већ. 

Ево, дакле, од сутра крећем опет у шетњу....

eee...super....:navijanje:girl_smiley

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, PredragVId рече

Данас сретох једну

gde si to bio...?:smeh1:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...