Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече Није измишљена, његов ђакон био сведок. Мислим да има и у житију . mislim da je umetnuto ili pogresno interpretirano ili prevedeno ili tako nesto... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Управо сада, Bokisd рече mislim da je umetnuto ili pogresno interpretirano ili prevedeno ili tako nesto... ... ili nije u kontekstu. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече хаха... 6. век, 6. век....пре раскола . Pa da, al sta ces kad "kanonicari" u 20 ubijaju neznanjem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Дејан рече Bio na Svetoj Gori neki monah "kanoničar" pa čuo na Liturgiji kako se spominje ovaj papa, brže bolje pobegao uz komentar da su se svetogorci pounijatili bre, Deki, ne znam sta si hteo da kazes,....ali, nije bila jos Sveta Gora kada je ziveo papa Grigorije,... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Desiderius Erasmus рече ... ili nije u kontekstu. (zaboravih,.... ) Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Управо сада, Bokisd рече mislim da je umetnuto ili pogresno interpretirano ili prevedeno ili tako nesto... Нисам сигурна, а да ли си ти , верујем да је јесте ? Зашто је немогуће ? Свети Дух надилази каноне , односно Дух дише где хоће. Мени прелепо житије, које слушајући или читајући не можеш а да не пустиш сузу. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Дејан рече Pitam te za kanon o tome, ne o ženama i popovima, zašto je to išlo u kanone? Pa, valjda ima neku (duhovnu) podlogu i pricu.... treba pogledati,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 36 минута, Драшко рече Pitam se da li su svi koji se pozivaju na kanone, iste i pročitali Ja nisam Zanima me da li su ih pročitali i mogu li da navedu Jer "kanoni" su jedan od najjačih argumenata u ovakvim diskusijama i najčešće se posegne za njima Jesam, imaš ih na netu pa citaj Dejan stoje u delu za goste znaci ne službe zajedno Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече Нисам сигурна, а да ли си ти , верујем да је јесте ? Зашто је немогуће ? Свети Дух надилази каноне , односно Дух дише где хоће. Мени прелепо житије, које слушајући или читајући не можеш а да не пустиш сузу. Jeste, prelepo je, veliki i divan svetitelj, ali taj deo oko njegove molitve jednom velikom progonitelju hriscana Trajanu u paklu, mislim da nije dobro sve to dobro protumaceno... (koliko se secam sto sam citao neke hriscanske teologe i pisce koji su o tome raspravljali i pisali). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 3 минута, Рапсоди рече Мени прелепо житије, које слушајући или читајући не можеш а да не пустиш сузу. Tu smo О том реч идёт Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 9 минута, Bokisd рече bre, Deki, ne znam sta si hteo da kazes,....ali, nije bila jos Sveta Gora kada je ziveo papa Grigorije,... Зезаш Боки, ово на С.Гори се скоро десило. Драги наш Боки, одмори мало. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 2 минута, Bokisd рече bre, Deki, ne znam sta si hteo da kazes,....ali, nije bila jos Sveta Gora kada je ziveo papa Grigorije,... Ala brate...hahahhaha 20 vek, služi se liturgija i na liturgiji se pominje pravoslavni svetitelj koji je bio papa rimski dok je Crkva još bila jedinstvena, pre raskola 1054 kako se zvanično uzima datum, a liturgija se na Svetoj Gori služila u 20 -om veku, ovo je pričao starac Pajsije Svetogorac, pošto je on umro početkom devedesetih to se desilo koju godinu ili deceniju pre toga. Jel ti sad jasno, Il ti je i dalje "jasno" kao kanoni? Polako sam pisao jer znam da ti sporo čitaš Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 2 минута, sanja84 рече Jesam, imaš ih na netu pa citaj Dejan stoje u delu za goste znaci ne službe zajedno Ne služe, to ti je u današnje vreme uobičajena pojava. Katolici kod nas, i mi kod njih. Uglavnom se prisustvuje i održi se beseda. Kao sto je vladika Nikolaj bio prvi neaglikanac koji je besedio u katedrali sv Petra i Pavla u Londonu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Управо сада, Дејан рече Ne služe, to ti je u današnje vreme uobičajena pojava. Katolici kod nas, i mi kod njih. Uglavnom se prisustvuje i održi se beseda. Kao sto je vladika Nikolaj bio prvi neaglikanac koji je besedio u katedrali sv Petra i Pavla u Londonu Znam.. No elem, dezinfomator dragi nas je sprva rekao da su služili zajedno liturgiji, a na slici stoje pored kao gosti... Toliko. Bio si u pravu kad si rekao da nisam proverila. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Дејан рече Ala brate...hahahhaha 20 vek, služi se liturgija i na liturgiji se pominje pravoslavni svetitelj koji je bio papa rimski dok je Crkva još bila jedinstvena, pre raskola 1054 kako se zvanično uzima datum, a liturgija se na Svetoj Gori služila u 20 -om veku, ovo je pričao starac Pajsije Svetogorac, pošto je on umro početkom devedesetih to se desilo koju godinu ili deceniju pre toga. Jel ti sad jasno, Il ti je i dalje "jasno" kao kanoni? Polako sam pisao jer znam da ti sporo čitaš Ma, okey, jaka stvar, ......neka prica, dobro, sta se desilo, izasao monah jer je mislio da se pominje papa (Grigorije),... mislio da se to neki tadasnji papa pominje ili nesto drugo,.... ne razumem celu tu pricu sta se tacno desilo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука