Jump to content

Колику плату имате?

Оцени ову тему

Колику плату имате?  

15 члановâ је гласало

1. 1. Колику плату имате?

• Око 300е
      1
    • Око 400е
      3
    • Око 500е
      2
    • Око 600е
      2
    • Око 700е
      1
    • Око 800е
      1
    • Око 900е
      0
    • Око 1000е
      1
    • Око 1500е
      1
    • Око 2000е
      2
    • Око 2500е
      0
    • Око 3000е
      0
    • Око 4000е
      0
    • Око 5000е
      1

Препоручена порука

Можете одговорити на анкету анонимно. Занимљиво би било да разменимо искуства. Ако жели неко, може да каже колику плату има. Можемо да разговарамо о пословима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Око хиљадарке, као програмер у академском сектору, али имам лепу понуду да пређем у мултинационалну корпорацију за дупло толико.

Имам разлоге и за и против, јер има ствари које мрзим за ред величине више него што волим паре и то ни 1000 евра месечно више тешко да може да надјача.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Богомислић said:

Око хиљадарке, као програмер у академском сектору, али имам лепу понуду да пређем у мултинационалну корпорацију за дупло толико.

Имам разлоге и за и против, јер има ствари које мрзим за ред величине више него што волим паре и то ни 1000 евра месечно више тешко да може да надјача.

E ja sam bio optimista i prijavio se kao saradnih u nastavi na ETFu kad sam diplomirao i oladili su me i onda ko i svi ostali programeri otisao u firme i kao i ti imam i vise nego duplo vecu platu nego sto bi na faksu imao. I nije mi zao :D

Подели на овим сајтовима

Али си био одличан демонстратор. Поготово на вјежбама из ОРТ-а 2.

Ја радим за Рачунарски центар целог Универзитета. Леп посао, дижем репозиторијуме научних публикација и осмишљавам и развијам сву пратећу инфраструктуру и информацоне системе и разне алате за наше истраживаче и библиотекаре који пуне те репозиторијуме.

Паре су пристојне. Мале у поређењу са корпорацијама, али имам неку другу сатисфакцију која ме ту држи, поготово што сам цењен на Универзитету.

Корпорација са којом преговарам нуди бар дупло више, али код њих бих био принуђен да користим Windows 10, а администраторске привилегије не бих имао ни на машини коју користим за развој. Моја мржња према Microsoftu је доста јача од љубави према парама, тако да се сада ломим.

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Vasilije. said:

Ја радим за Рачунарски центар целог Универзитета. Леп посао, дижем репозиторијуме научних публикација и осмишљавам и развијам сву пратећу инфраструктуру и информацоне системе и разне алате за наше истраживаче и библиотекаре који пуне те репозиторијуме.

Паре су пристојне. Мале у поређењу са корпорацијама, али имам неку другу сатисфакцију која ме ту држи, поготово што сам цењен на Универзитету.

Корпорација са којом преговарам нуди бар дупло више, али код њих бих био принуђен да користим Windows 10, а администраторске привилегије не бих имао ни на машини коју користим за развој. Моја мржња према Microsoftu је доста јача од љубави према парама, тако да се сада ломим.

Ja na poslu sad koristim i Linux i Windows 10 i mogu da radim sve sto mi treba na racunaru. Nema posebnih zabrana osim sto se generalno vodi racuna o ponasanju sa poslovnim racunarom kao sto bi u bilo kojoj firmi vodio racuna. Ne bih ti preporucio development da ti ne daju admin privilegije.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Vasilije. рече

Ima nas etfovaca na forumu znaci :D

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, djordje.pesic said:

Ne bih ti preporucio development da ti ne daju admin privilegije.

Nemam ja admin, nego root. :)))

Ali ih samo koristim posredstvom sudo mehanizma i to uglavnom za update paketa i pokretanje servlet container-a, koji se onda izvršava sa vrlo ograničenim privilegijama, kao i moj regularni nalog iz kog izvršavam sudo.

Imam root pristup produkcijskim mašinama, a sysadmini kontrolišu hipervizor za virtuelizaciju svih njih.

Подели на овим сајтовима

Што је са људима чија висина плате је нема у анкети или на анкети? 

Ди ми је ДУкииииииии? :D 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Broken рече

Bogataš.

Žene to vole

Pa ti vidi

Nije sve u parfemu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Драшко рече

Žene to vole

Pa ti vidi

Nije sve u parfemu

Slažem se. Samo novac im je važan.

Ohladio sam se od parfema. Samo jednom dnevno se špricam a nekad i preskočim dan.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Broken рече

Ohladio sam se od parfema. Samo jednom dnevno se špricam a nekad i preskočim dan.

Имам комшу, кад се спусти са петог спрата до улаза зграде замиришу ходници, чак и станови. Ми се тако уз њега шлепамо. Хвала, комшо! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Za moju platu nema ponudjene opcije. ne_shvata

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...