obi-wan Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Nismo do sada diskutovali, ali sam diskutovala sa ljudima koji imaju slične stavove kao ti i uvek isti odgovor dobijem: to je sveta tajna, ili: to samo Gospod Bog zna. Osim toga, gvirnula sam na forum "Verujem" i tamo se malo pobliže upoznala sa tvojim likom i delom. Ovo je vec bezobrazluk i uvreda, ne treba nista dalje da ti kazem... A ako vec volis ovakve teme, samo mi direktno odgovori na ovaj kondak... Inace, odgovor na njega nekako uvek svi silogisti izbegavaju, i koriste se forama da bi se na kvarno izvukli, kao brat Nikola na prosloj strani... ... "U grobu Telom, u adu dušom kao Bog, u Raju s razbojnikom, i na Prestolu bio si, Hriste, sa Ocem i Duhom, sve ispunjujući, Neograničeni" Di to piše? prstgore Ako ne u Bibliji, ne priznajem ništa. greengrin Jeeel? Znaci ne priznajes bogosluzenja Crkve? .................. Ne znam jesi li uospte svesna sta si rekla, ajde ispravi se ako nisi, da se ne zgranjavam ovoliko... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Slobodno se zgranjavaj, moj jedini autoritet je Sveto pismo. Hrist nikad nije bio u adu, to je glupost !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Slobodno se zgranjavaj, moj jedini autoritet je Sveto pismo. Hrist nikad nije bio u adu, to je glupost !!! Pa sto ne kazes lepo odma`, da ne gubim vreme uzalud... Inace, ovo sto ti velis uce i neke sekte, dzast in kejs ju nid info... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Slobodno se zgranjavaj, moj jedini autoritet je Sveto pismo. Hrist nikad nije bio u adu, to je glupost !!! Pa sto ne kazes lepo odma`, da ne gubim vreme uzalud... Kad sam te juče pitala o duši, vaskrsenju, raju i paklu, nisi mi dao odgovor. Prema tome, ne vidim da si izgubio vreme zbog mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Slobodno se zgranjavaj, moj jedini autoritet je Sveto pismo. Hrist nikad nije bio u adu, to je glupost !!! Pa sto ne kazes lepo odma`, da ne gubim vreme uzalud... Inace, ovo sto ti velis uce i neke sekte, dzast in kejs ju nid info... Pa možda nije ni čudo što ljudi odlaze u sekte pored takvih "misionara" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Na korak si da fasujes opomenu zbog provociranja, tek da ti kazem na vreme... mod. Kenobi "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Na korak si da fasujes opomenu zbog provociranja, tek da ti kazem na vreme... mod. Kenobi Nisam te ničim uvredila osim svojim stavom koji je različit od tvog. Ako će to da te usreći, slobodno možeš i da me banuješ, neću se buniti, don't warry 0110_hahaha Uostalom, mnoge stvari su mi bile mnogo jasnije sve dok nisam došla na ovaj forum. Veruj mi, ovde čovek samo može da se pogubi u praznim naglabanjima i filozofiranju, dok konkretnih odgovora na konkretna pitanja ni za leka... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' />(izuzev od nekoliko razumnih ljudi koji su pravi biseri u ovom duhovnom mraku) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 супер је ова Сања, што не зна ништа, а мисли да јој је све јасно 0110_hahaha а видим да ни не жели да научи 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=7603.msg438230#msg438230 date=1305300334] супер је ова Сања, што не зна ништа, а мисли да јој је све јасно 0110_hahaha а видим да ни не жели да научи 0110_hahaha A ti kao znaš nešto drugo osim da povazdan naglabaš o sexu i blejiš na sličnim temama? Nije ni čudo što tražiš da se mole za tebe jer očigledno sam to ne umeš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Nisam te ničim uvredila osim svojim stavom koji je različit od tvog. Ako će to da te usreći, slobodno možeš i da me banuješ, neću se buniti, don't warry Ja sam fin i suptilan, nikad nikog ne bi banovao tek tako... A ono jeste, nisi me opsovala, ali si provocirala... Pa možda nije ni čudo što ljudi odlaze u sekte pored takvih "misionara" Covek koji zeli da nesto sazna BEZ PREDRASUDA I KONSTRUKCIJA, sta god to bilo, nikad ne ide djonom na sagovornika... jel tako? Pa naravno da jes tako, to svi znaju... ... Nego, vidim da te odusevio Nikolin komentar, koji nije baziran striktno na Bibiliji... Imas li za to nekog objasnjenja ili je to "samo `nako"? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=7603.msg438230#msg438230 date=1305300334] супер је ова Сања, што не зна ништа, а мисли да јој је све јасно 0110_hahaha 0110_hahaha а видим да ни не жели да научи Medo, nemoj da me zasmejavaš! Pa zar od tebe nešto mogu da naučim? Jadna bi ja bila kad bih od takvih tražila da me pouče Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=7603.msg438230#msg438230 date=1305300334] супер је ова Сања, што не зна ништа, а мисли да јој је све јасно 0110_hahaha 0110_hahaha а видим да ни не жели да научи A ti kao znaš nešto drugo osim da povazdan naglabaš o sexu i blejiš na sličnim temama? Nije ni čudo što tražiš da se mole za tebe jer očigledno sam to ne umeš. I ovo su sve direktne uvrede i provokacije, siguran sam da to dobro znas, zato bi` te zamolio da izbegavas ovakav recnik... `Fala... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=7603.msg438230#msg438230 date=1305300334] супер је ова Сања, што не зна ништа, а мисли да јој је све јасно 0110_hahaha а видим да ни не жели да научи 0110_hahaha Eto, pa ti sada pustaj bez marame u Crkvu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 @ Obi, Nikoli ovde niko nije ni do kolena. Ako vam to smeta, vaš problem. Izgleda da je ovde nekome proradila sujeta... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=7603.msg438230#msg438230 date=1305300334] супер је ова Сања, што не зна ништа, а мисли да јој је све јасно 0110_hahaha 0110_hahaha а видим да ни не жели да научи A ti kao znaš nešto drugo osim da povazdan naglabaš o sexu i blejiš na sličnim temama? Nije ni čudo što tražiš da se mole za tebe jer očigledno sam to ne umeš. I ovo su sve direktne uvrede i provokacije, siguran sam da to dobro znas, zato bi` te zamolio da izbegavas ovakav recnik... `Fala... A ja bih tebe kao moderatora zamolila da skloniš postere sa teme "Sex pre braka" ako iole smatraš ovaj forum hrišćanskim! Meda ih postavlja i njega niko ne opominje zbog toga, why? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука