Desiderius Erasmus Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, Silvija рече Nikola je dobio celo telo da vidi, pa nek kaze da li sam musko ili zensko, kazi Nikola. @Nikola Stojanovic, ne hvališ se... ccc. A, da, džentlmeni ne pričaju o tome... Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Silvija Jos uvek sam pod utiskom. A i nema nista, dok umetnik ne uzme merku uzivo, nista ne opisuje. Vid me nikako ne sluzi u poslednje vreme, moz je i neki som sa brci u ono aljince sto si poslala snajka. A stvaranje je u toku, inspiracija na nivou ! Silvija је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, Драшко рече Lepobrenaste mislis? Odkad smo mi na ti? "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 5 минута, Silvija рече Noge su duge lepe, ne brinite. Добре за тапшање по рамену А може и један маваши у Драшко and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече @Nikola Stojanovic, ne hvališ se... ccc. A, da, džentlmeni ne pričaju o tome... Roterdamski, ne zapitkuj mnogo. Sve se prebrzo odvija. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 19 минута, Desiderius Erasmus рече Nikola i ja morati da podelimo megdan dvoboji su zabranjeni osim ako ne zivite u Paragvaju, a pre toga morate da budete dobrovolji davaoci krvi da bi vam dvoboj u Paragvaju bio odobren Smaragdni kamičak and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 4 минута, ronin рече dvoboji su zabranjeni osim ako ne zivite u Paragvaju, a pre toga morate da budete dobrovolji davaoci krvi da bi vam dvoboj u Paragvaju bio odobren moze i troboj posto se ubacujes Desiderius Erasmus and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 6 минута, Kafanski amater рече Добре за тапшање по рамену А може и један маваши у za to ne treba noga "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече Што храните трола ? Ovo je vrlo interesantno pitanje i zaslužuje posebnu temu. Zašto hranimo trola...valjda nam pritiska psihološke dugmiće, provocira nam slabe tačke...ali umesto da ga hranimo i svađamo se treba da se zapitamo zašto nas toliko trigeruje taj trol i poradimo na sebi. Jer kad se svađamo sa trolom, svađamo se sa nekim demonom u svojoj glavi. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 17 минута, Silvija рече Odkad smo mi na ti? Izvinjavam se Ljubim ruke (prao sam zube ne brinite ) Поет, Kafanski amater, Silvija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Драшко рече Izvinjavam se Ljubim ruke (prao sam zube ne brinite ) e to je pravi dzentlmen Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 19 минута, Silvija рече Odkad smo mi na ti? Jaooo Boki, uopšte nisi providan Flojd је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 4 минута, Драшко рече Izvinjavam se Ljubim ruke (prao sam zube ne brinite ) @Silvija To je zbog fotku sve, oce da te prevari. Radoznalos je cudo Flojd and Silvija је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 сат, Рапсоди рече Што храните трола ? Pa dosadno pa eto da ubijemo vreme. Sto rece jedna devojka " iz kurtuazije". ?? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 25 минута, Silvija рече moze i troboj posto se ubacujes Nisam Evgenije Onjegin „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука