Flojd Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 часа, Natasa. рече Ako misliš na Silviju to je Bojan kao žena...jer mi cenimo jednakost polova...pa što ne bismo imali i ženskog trola . Haahah. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 On 24.1.2020. at 22:51, Nikola Stojanovic рече Javljam se. javi se na pp "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Silvija рече javi se na pp Sigurno. Neam drugu rabotu. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече Sigurno. Neam drugu rabotu. Nemas muda, ok. Поет, Чунга Лунга and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Silvija рече Nemas muda, ok. Priznajem. Na pitije moz idemo ako oces. Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече Priznajem. Na pitije moz idemo ako oces. Jest, pa da te ja nosim na ledjima kad se narokas.Samo da znas, alkohol ubija potenciju. Kafanski amater, Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Silvija Radooooooooooo ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 On 24.1.2020. at 16:56, Flojd рече Haha a sta po tebi trazim?? A kad sam tintrazio sliku, dede osvezi mi pamcenje? ?Pa stavi sliku javno, sto da saljes meni, ko sam ti ja? Trazio si i nisi dobio, imas pravo da se ljutis, i prestani da me proganjas.Shvati vec jednom da nisi moj tip. Ja volim skolovane i pristojne, a ne seljake i navalentne kao sto si ti. Вукашин, Чунга Лунга and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 55 минута, Silvija рече javi se na pp пре 53 минута, Nikola Stojanovic рече Sigurno. Neam drugu rabotu. GEJ STOP! Поет and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Ma izgleda mi kao da je @Silvija, neka opasna macorka? Silvija and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече Ma izgleda mi kao da je @Silvija, neka opasna macorka? Hvala lepo "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 39 минута, Silvija рече Trazio si i nisi dobio, imas pravo da se ljutis, i prestani da me proganjas.Shvati vec jednom da nisi moj tip. Ja volim skolovane i pristojne, a ne seljake i navalentne kao sto si ti. Al ti si tako bozanstvena i lepa, sta cu ja bez tebe. O andjele moj ne ostavljaj me trolce moje, ajde zajedno da trolujemo....? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 32 минута, Nikola Stojanovic рече Ma izgleda mi kao da je @Silvija, neka opasna macorka? Mislis Nesa. ?? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Al ti si tako bozanstvena i lepa, sta cu ja bez tebe. O andjele moj ne ostavljaj me trolce moje, ajde zajedno da trolujemo....? Dzaba ti, nemas sanse...nemas stila ni kad gubis...karakter ti je jedna velika nula Flojd and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Што храните трола ? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука