Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 2 минута, Vladan :::. рече Па шта чекаш? Иди на годишњи и чекај позив Bitan je optimizam. Vladan :::., Вилер Текс, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 4 минута, Иванушка87 рече Ахххх... Скандал! Већ видим наслов у Куриру: ,,Хорор- Професорка прекинула г.о. да се уда! Џаба јој школа, лош пример омладини!" ?? Наравно да је дошла када јој се завршио и удала се. Али је начин онакав како се она молила и желела и добила човека са којим се спасава, а у томе је поента. Ко верује бива му по вери... Ко не верује, ни малициозност га не спашава од проблема.. Идем на фејс да видим која ми је другарица негде на одмору, и зовем је да се ома врати, па да идемо пред матичара. Vladan :::. and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 6 минута, Снежана рече em je za roming odrao Pazi, ima tu dosta poštenja. Ne može ona kasnije da se žali da je nešto bilo nejasno, naročito ona manipulatorska cimanja čim ode negde. Plus romantika nebitna. Ugasila je. ? Ali pridružujem se čestitkama, izmoljen brak, pa će oboma valjati. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 8 минута, Снежана рече em je za roming odrao U ljubavi važi što je moje moje je i što je tvoje moje je. Ili moje. Čekaj, sad sam se zbunila skroz. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 11 минута, Flojd рече Pa, sta je tu cudno? Dokazali su samo koliko im je jaka vera u Hrista. Plus poslusanje koje je vece od posta i molitve. Savrsena zena. Не, савршена, већ жена која је знала шта хоће, која се за то молила и таква јој је вера у Бога била и таквог је и мужа добила.. Генерално, ми можемо како хоћемо, али Бог има задњу реч. Боље је онда молити се, веровати и онда се све уреди.... Али заиста је тако. stevan911, Мирослав1, Silvija and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 16 минута, Flojd рече Dokazali su samo koliko im je jaka vera u Hrista. Plus poslusanje koje je vece od posta i molitve. Koje je to poslušanje u ovom primeru? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Прво и основно - знати шта хоћете Опустите се, не дижите зидове око себе постављајући критеријуме. Богу и Светима оставите места за делање. Иванушка987, Драшко, Чунга Лунга and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 минута, Драгана Милошевић рече Прво и основно - знати шта хоћете Опустите се, не дижите зидове око себе постављајући критеријуме. Богу и Светима оставите места за делање. Dzaba i to kad muskarci gledaju samo telo. Nek se javi neki koji nije takav, malo sutra. Svi hoce lepe i zgodne,a to znaci samo ih seks zanima. "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 1 минут, Silvija рече Dzaba i to kad muskarci gledaju samo telo. Nek se javi neki koji nije takav, malo sutra. Svi hoce lepe i zgodne,a to znaci samo ih seks zanima. Хм, не бих рекла. stevan911 је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 11 минута, Silvija рече Dzaba i to kad muskarci gledaju samo telo. Nek se javi neki koji nije takav, malo sutra. Svi hoce lepe i zgodne,a to znaci samo ih seks zanima. Да докажем супротно, математички или којим методом. Sanja Т. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 16 минута, БанеЛ рече Да докажем супротно, математички или којим методом. који си ти цар. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 @Драгана Милошевић Какав је то земаљски цар без царице? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 часа, Иванушка87 рече ?И он отишао до дховника, тражио благослов, позвао је, на дошла и заказичи венчање... . @Дуња Dobro bre Dunja, sto ne citas poruke? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 часа, Иванушка87 рече Не, савршена, већ жена која је знала шта хоће, која се за то молила и таква јој је вера у Бога била и таквог је и мужа добила.. Генерално, ми можемо како хоћемо, али Бог има задњу реч. Боље је онда молити се, веровати и онда се све уреди.... Али заиста је тако. To je savrsena zena. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 часа, Silvija рече Dzaba i to kad muskarci gledaju samo telo. Nek se javi neki koji nije takav, malo sutra. Svi hoce lepe i zgodne,a to znaci samo ih seks zanima. Ima istine, ali to ne znaci da ih samo sex zanima, mozda ih zanim i nesto vise, nemoj imati predrasuda. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука