Mara Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Исправно водите дневник часова иначе казна 20% од плате - Директор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Da li moze sad da se konektuje na server? Ja sam pokusao ali nesto nece. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Исправно водите дневник часова иначе казна 20% од плате - Директор Друже директоре, не брините, уредно попуњавам дневник!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Da li moze sad da se konektuje na server? Ja sam pokusao ali nesto nece. Е, мој, Владо!!! Па, да ли ти мислиш да се такви проблеми решавају у пет минута до девет? 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Da li moze sad da se konektuje na server? Ja sam pokusao ali nesto nece. Е, мој, Владо!!! Па, да ли ти мислиш да се такви проблеми решавају у пет минута до девет? 70zfof0qsamomolitva Sta cu. Takav sam. Sve u zadnji minut. Ali sam uspeo da stignem u zadnji trenutak. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Da li moze sad da se konektuje na server? Ja sam pokusao ali nesto nece. Е, мој, Владо!!! Па, да ли ти мислиш да се такви проблеми решавају у пет минута до девет? 70zfof0qsamomolitva Sta cu. Takav sam. Sve u zadnji minut. Ali sam uspeo da stignem u zadnji trenutak. :sherif: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Драга браћо и сестре, Послала сам вам данас у пп предавање са трећег часа - Првородни грех и кршење прве заповести. Ако сам некога неким случајем "прескочила" - обавестите ме. Штампано издање очекујте касно ноћас или сутра ујутру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 "Štampano izdanje" predavanja sa trećeg časa - Prvorodni greh, kršenje prve Božije zapovesti, Očinstvo, oceubistvo i vaspitanje: http://www.4shared.com/file/Mrur5Xnz/3_cas_Prvorodni_greh.html Sledeći čas iz veronauke, održaćemo u petak, 13. avgusta, 2010. godine, u 21.00 sat. :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 ја долазим, па макар мртав и апокалипса била у току. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 predlog brata aquilla Predlazem da se ubaci osvrt na evolucionu biologiju posto to pravi jako puno zabuna i sablazni medju pocetnicima u veri. Evo sta na tu temu kaze vladika Ignjatije Midic Vladika Ignjatije - Sinteza evolucije i teologije Vladika Ignjatije - Sinteza teologije i evolucije 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Takodje nesto na ovu temu sto bi vredelo napomenuti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Takodje nesto na ovu temu sto bi vredelo napomenuti Аквиљо,овај отац је заиста........немам речи! Слава Богу! Посебно ми је добар први запис, њега сам пажљивије пратио. Заиста, када би сви били овакви духовници, где би нам крај био.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 ал сам нашао дан и датум кад ћу се појавим на веронауКи - петак 13. 29dz8zk smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Драга браћо и сестре, Преузмите штампану верзију предавања са прошлог часа (покајање, покајна туга, пост) и препоручене текстове http://www.4shared.com/file/mTY6P3f1/post.html http://www.4shared.com/file/zGe9gyw8/_online.html http://www.4shared.com/file/tgXh7gPP/Sveti_oci_o_postu.html Следећи час ћемо одржати у среду, 18. августа, 2010. године у 21.00 сат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука